Storvik

Sitter hemma hos jossan nu, ska snart gå till granlinden o köpa oss lite käk!! sen blir det party.. :-D


Hittade lite gamla bilder på jossan dator, ROLIGT !! =) tänkte bjussa på några ..















lördag och jobb



Nu ska jag göra mig redo sen invänta jenny, Gezze va så snäll o ska skjutsa oss till jobbet !! så slipper man åka buiss in iaf :-D hihi .. efter jobbet ska jag hem o fixa lite sen prata med jossan o höra va vi ska hitta på för skoj!! Hon har ju flyttat hem NUUUU.. :):) nåja nu lär ja skynda på lite ..


tjao

onsdag då är det dags..önska mig lycka till !!



Jopp.. på onsdag är det dags för interjuv.. vi får se hur det går,hoppas bra!

onsdag då är det dags..önska mig lycka till !!



Jopp.. på onsdag är det dags för interjuv.. vi får se hur det går,hoppas bra!

Idag har det varit en fartfylld dag


Imorse kom Luddis och isac hit runt kvart i tio, har varit ute o åkt bob i tallberget o så ! sen vart det mat hemma hos jens syster, gott !! nu ligger man här på sängen o slappar, har tagit in en tv i sovrummet så ja kan kolla på tv *skratt* jens spelar bara massa ps3...

imorgon blir det högbo och  bob åkning med jens isac och jessica,kul o åka iväg o göra nå kul!! nu ska ja kolla på tv..

justja på onsdag är det

Då va det dags för lite skönhetsömn igen



ge mig pengar så jag kan göra den här tatuering !! skulle ju inte vara heeelt fel,


jo de är väl dags för de nu, så man orkar morgondage .. jessica lämnar kidsen här redan halv tio så det gäller o vara pigg och alärt !! kanske blir lite pulka eller bob åkning imorgon med isac och jens i tallberget.. vi får se va som sker !

bara en månad och några dagar kvar så får man gå på systemet själv också,  20 bast..

nåja, en morgondag imörn å .. tjing

jag känner mig inte nå pigg, undra va som spökar nu då??

Timmarna gick ganska snabbt endå idag när jag jobba trost att det inte fanns så himla mkt o göra, knappt nå folk!! Har inte kännt mig så himla pigg idag, och är ruggigt seg !! trött seg och mår inge vidare undra va som spökar ja, de återstår o se kanske är piggare imorgon ..

idag hade jag ett missat samtal från ett jobb som jag har sökt, det var liite sent o ringa tillbaka .. dom ringer nog upp imorgon igen, ja mena lite konstig o ringa en söndag endå.... men ja vart ruggigt nervös nu kan ja lova hehe...

tjao

När man minst anar det !


Ska iväg och jobba i sandviken idag, det är ju ruggigt bra betalt på en söndag så det är ju inte illa ! 100% Ob .. det behövdes nu kan jag lova ! Jobbar ju bara 5 timmar, det brukar gå fort ! sen är jens så snäll och hämtar mig, annars får jag sitta och vänta på bussen i över en timme! bara för o åka den korta sträckan mellan viken och kungs! så det uppskattas verkligen :)

Fest och akutbesök men endå va de ju så ganska lyckad kväll



vart fest igår, vart efterfest också.. jens kom o hämta oss vid halv fyra.. sen när vi precis kommit hem ringer dom från efterfesten o frågor om jens kan hämta dom för en person hade ramlat i badrummet och slagit huvudet, så vi kom hem halv sju imorse .. somna till lite inne på akuten va så sjukt trött, allt såg värre ut än va det va blod osv.. men de gick ju som sagt bra endå... tre stygn ..

nu blir det soffläge :)

Det går inte sådär jättebra ..


Har suttit och försökt fixa min blogg`s utseende med det gick inte såbra, kom en bit iaf .. det va mycke enklare förrut och göra om dom .. ähh det får se ut såhär så länge !

Riktigt less på de här nu !!



Ja jäkla tre skit, här har man suttit sen imorse och försökt ringa / smsa .. men DET ÄR NÅ TEKNISKT FEL!! suck.. va in på deras hemsida och kika o det stog att det skulle börja funka 14.00 JO TJENA, nu står det 17.00 .. ge mig sommar så jag får slippa tre .. då blir det kontantkort igen, ringer ju lixom endå inte för så mycket .. men det är ju endå en trygghet och ha abonumang ..


nu ska jag hoppa in i duschen .. sen invänta att Jessica ska komma ut på msn ..

fredag och helg fint det



åter igen fredag, helt sjukt ! som man alltid säger när det är helg.. vips så har veckan gått ! Fan jäkla tre funkar inte, måste ha tag i jessica !! hmm ... Har sökt ett jobb nu, så vi får se om man får det ! jag vart skit nervös nu helt plötsligt.. det här är ett jobb som jag inte har någon erfarenhet av, men man lär ju chansa här i livet .. jag måste ju ha ett jobb så det här får duga så länge om jag nu får det .. hoppas kan man alltid göra!! återstår o se om man får det eller inte ..

Ett stort plus

nu har jag kollat klart på  changeling och den va riktigt bra !! Rekomenderar den stort.. om ni inte har sätt den så GÖ DET!!!  :))

Då va det dags för lite updates ..


Då har åter igen torsdag börja när sig sitt slut, jag tänkte kolla klart på den andra filmen jag påbörjade igår ! Den omtalade Changeling den är ju bra hitills .. det ska bli riktigt intressant och se slutet !

Har varit till storvik med Jessica och kollat på en lya, sen vart det ju lunch på Grinladan haha .. Flygande flyflä.. okej flygande jacob, den var god och mättande .. när tallriken kom in med den smarriga måltiden vart man ju lite småbesviken, mycke ris och lite av de andra .. trodde jag aldrig skulle bli mätt .. men vart ju proppis !

senare på eftermiddagen vart det lite biltur med G och jesse .. vart en sväng upp till norrberg sen mot viken, sen har det väl inte hänt så himla mycket mer.. ska tok kolla på tv medans jag har chansen .. inte så ofta man kan kika på tvn nu förtiden för jesse sitter och spelar ps3 heela kvällarna så man missar ju alla bra tvprogram toooker !! ;)

Have the best ! tjao



stor suck !! Det är väl bara och gilla läget förstår jag ..



Ja chefen kom idag istället, han ska börja jobba HELTID!! så då kommer jag knappast få ha mina tider kvar där, så nu lär jag väl tokleta jobb .. varför ska det vara så jäkla svårt o få något !!!jag har haft sån tur o fått jobba där 6 månader.. så det är man ju glad för iaf ..  finns de nå värre när folk klagar på att dom inte har nå pengar osv.. och som har ett FAST JOBB?! .. va glad för att ni ens har ett jobb o får pengar ..

så nu kommer man få ha en klump i magen tills man hittar något ................

Lunch och jobb ..



Ska väl försöka att fixa mitt hår, det står åt alla håll och kanter haha . .somna med blött hår igår och det  är ingen hítt dagenefter .. det är riktigt drygt, men får väl försöka fixa det så gott det går !

.. ska iväg och äta lunch med Jessica sen .. o sen blir det bara jobb och inge mer, sen blir jag ledig i några dagar.. sweet !! Ikväll ska jag kolla klart på Blindness.. orka inte hålla mina ögon öppna igår när jag börja kika på den så jag lär väl börja kolla på den i skaplig tid idag .. 

nåjja .. nu ska jag fixa lite !


tjao 

Tisdag - Dags för jobb och imorgon kan jag sova tills jag vaknar pigg!


Det va riktigt trögt att kliva upp idag lär jag säga,när jens kom hem runt 06 imorse vakna jag till.. sovit ruggigt bra inatt, sovit djupt och drömmt massa knasiga drömmar!! Nä tänk om man kunde sova sådär djupt jämt, va skönt de är då man sover så!!

Blir väl inte så himla mycket gjort idag mer än jobba och åka buss, börja elva och kommer inte hem förrän runt nio tiden ! om jag inte har tur och hinner med åtta bussen men oftast blir man klar runt halv åtta / kvart i åtta .. så då lär man kuta om man ska hinna .. återstår o se !!

Jobbar bara idag och imorgon får se va dom andra dagarna har och erbjuda på min lediga tid, Det ska bli riktigt intressat o se va chefen har och säga på torsdag, skönt att jag kan få sommarjobba där om jag vill.. lär höra med malin också om sommarjobb.. om det blir nå där eller hur det blir, måste skriva upp mig i storvik imorgon annars ..

nä nu ska jag fixa lite innan jag lär ut i kylan




Over and out

Nåja det är väl dags och skalla kudden


Japp det är väl dags för det nu antar jag, annars kommer jag väl vara dödstrött imorgon! Jobba hela dagen imorgon sen på onsdag ska jag bara jobba ca 3.5 / 4 timmar .. *suck* åka dit o göra de som är det tråkigaste som finns typ..  STÄDA !! fast det är ju bara på slutet .. om man har tur så kommer det ju lite folk som man kan få servera lite mat till..

Skulle lixom inte vara heelt fel o ha ett fast jobb, riktigt jobbigt och inte veta va man får för lön månad till månad.. men det är ju lite skönt och vara extra också.. då jag själv väljer när jag vill jobba ? chefen kommer på  torsdag.. så vi får se va som händer då och va han har och säga .. han ska tydligen börja jobba i mars, så vi får se om man får ha kvar de pass man är uppskrivna på eller om han nallar dom av en.. återstår och se :)

Nä nu vart det bara massa jobbprat, på onsdag ska jag och jessica ev äta lunch ihop .. smörstekt kassler och broccoligratäng .. mumms !

Justja, när jag har pengar och råd då ska jag tatuera in amor vincit omnia .. = Kärleken övervinner allt, sååå fint ! Lägger upp en bild här på hur textstilen ska se ut ungefär.. åh ge mig pengar så ja får göra en sån :))))))

nåja nu ska jag styra min kos mot sängen..




En gammal goding, den har spelats flitigt på datorn!


Ja hitta en gammal goding tina cousins  .. forever ! toklyssnat på den nu i några dagar, man blir ju ritkigt PARTYSUGEN!! När man slår på en bra radiokanal på jobbet .. när man får välja själv vilken radiokanal man vill spela .. och inte lyssna på p3 .. så får man oftast höra Lady Gaga - poker face, då äre fan party tjoho man blir ju på riktigt bra humör tänk va låtar kan göra en glad igenligen haha.. så fort de är en sådär skitbra låt .. blir man så jäkla pigg taggad

ska väl göra nå mat snart, det blir iaf stuvade morötter till maten Smarrit !!

       

Helt sjukt va åren går!

Jo jag vet .. nu tänker ni säkert :


"Meeeen, redan .. jag har ju haft nya msn länge nu" mohaha.. vet att det funnits ett tag men har lixom inte haft nå ork till att ladda hem det då jag har varit nöjd med det gamla som funnits, nåja.. slog till och laddade hem de nya msn på båda datorerna.. och de nya msn va ju riktigt roligt ! Man kan ju byta "scen" .. = man kan ha olika bilder,färger,mönster .. på utseendet där man har sina kontakter :-p hehe.. rolig grej dom gjort !


Här kommer det en bild på vad jag nu försöker förklara ;))

vilken tur vi hade, datorn va inte trasig !!



Phuu, ja jag kom på att jag hade kvar minneskortet från kameran kvar i datorn så jag testa dra ut det och starta datorn, VIPS så funka den.. ni ser va lite man kan göra för att den skulle funka haha .. skönt att det inte va nå större fel på den

Idag har vi varit ute och åkt spark med isac och hela familjen källgren, solen sken o de va inte så farligt kallt ute kanoners de ju!Sen åkte jag och jessica till valbo för hon skulle kika efter en dator, jag fick med mig  hem en fin hallonrosa tröja har en lika fast en svart, den gillar jag grymt så nu har jag två.. slog ju såklart till på hallonrosa för de är ju sån fräsch färg !!

ska nog köpa ett par "Jeansleggings" heter det så ? såg dom inne på Gina, ett par ljusa till våren ? låter inte de nice.. jessica skulle ev in till valbo i veckan så då kanske man slår till på ett par sånna .. dom kommer ju funka både nu .. vår och sommar, sweeeeeeeeet !!

Imorgon är jag ledig, vet inte riktigt hur man ska fördriva dagen det återstår o se ..

Jaha då va det ju dags igen såklart..



stor suck, igår vart våran datorn ännu engång helt puckad...
Nu när vi startar den går den bara så de är helt svart o typ ett minustecken som blinkar sen kommer man ingen vart!!!!! Alltså de va inte längesedan vi lämna in den och nu blev den såhär igenn, skitskit !!!! så nufår man återigen sitta vid min minidator, den är ju bra men lite drygt o sitta vid en längre tid ! hoppas att man kan rädda alla låtar o bilder, men det trorja .. gick ju iaf sist den blev precos såhär!

jag som skulle sova länge idag, joo tjena !! halv nio slog jag upp mina ögon ! tiden verkar stå still idag.. phuu, ska väl fixa kaffe och hoppa in i duschen sen får det bli frukost, ska diska upp disken också.. super mycke disk!

tjing

Vilket toppen väder !!


Gick upp skaplig tid idag, åkte iväg och grilla korv med isac, jens och Agne ute i skogen vid en sjö! Minns inte riktigt va stället heter? Ginsjön kanske ? hehe .. Nååja, strålande sol och inge moln! underbart .. Grilla och sola.... kom nyligen hem, ska bara fixa lite så ska vi vidare upp till jens mamma och pappa.. ska bli bjudna på paj!mumms

Här kommer lite fina vinterbilder!

         

Fredag, härliga fredag ! Men så är det ju fredagen den 13:e ............



Godmorgon, då va det åter igen fredag.. helt sjukt tyckte ju nyss att det var helg ? skönt att veckorna rullar på som de ska .. då är det ju snart sommar !!

druckit en kopp kaffe nu och ätit lite frukost, nu börjar man piggna till .. ska väl börja göra mig klar också sen blir det jobb till halv åtta ungefär ikväll .. sen får jag skjuts hem, underbart !! slipper man komma hem så himla sent ..


Nu får vi hoppas att detta kommer bli en heelt "vanlig" fredag och ingen otursfredag ....



Lite surt men vad ska man göra då!


Jag som trodde jag skulle jobba till fyra på fredag, Meen nä, sofie sa såhär till mig när hon kolla schemat : sandra.. de finns ju ett 16-19 pass så då jobbar vi, ska jag skriva upp dig på de? ja visst svara jag.. och då trodde jag att de va en fredag då jag bara skulle jobba 16-19.. men nää då står jag först på ett pass från 11-16 sen 16-19 .. vilken rolig fredag va !! ähh .. ska höra med pappa om han kan skjutsa hem mig på fredag efter jobbet .. då kommer jag iaf hem runt åtta istället för runt nio :)) om jag nu har tur och han vill skjutsa mig ! men det tror jag nog ..

Ska börja göra mig klar, Jobbdags 11-19 ...
Imorgon är jag ledig då ska jag in till sandviken o hälsa på mamma ... sen på eftermiddagen så får vi se va som händer!

På lördag kanske vi ska åka iväg och grilla korv, Myyyys !! hoppas det blir av :) kul o göra nått man inte gör så ofta juuu... eller??


hoppas ni får en bra dag, tjoho



Fixa frillan och de där !



Japp precis kastat i mig lite god mat, ska väl hoppa in i duschen nu och göra mig klar! Ikväll blir det ju poker med några vänner, bara nybörjare så det är ju lite roligt ! Ett gäng som sitter o spelar och lär sig samtidigt .. o dricka lite blir det väl också antar jag :-D hehe ... blir nog en ritkigt trevlig kväll !!



Fredag, snöväder!


Har precis tryckt i mig lite frukost, jens ligger och sover gott än skulle ju också vela ligga kvar men näää lär göra mig klar för att åka till hofors.. o det har börjat falla vita flingor, usch! ge mig våååår.. men det är ju ett tag kvar !

nä lär fixa lite innan ja ska vidar ehööörs då

Ruggigt bra låtar lär jag säga !



Då är det åter igen torsdag och Helgen är snart här, underbart .. Imorgon blir det mitt sista besök hos tandläkarn sen är det dags för att betala för det, surt !! Men har ju haft sån tur, dom påbörjade min "behandling" 2008 så ja behöver inte betala dom här två gångerna, turtur!

Igår vart det lite snack o dricka lite, sen åkte vi in till sandviken en sväng för det va ju "Lill-Lördag" stort SKÄMT, fyfan.. sandviken!! det blir ju bara sämre och sämre.. vi va inte ens i sandviken EN timme, inte många kottar ute ... så vi styrde får kos hemöver .. tackar jag för idag, slösa inte en krona .. sjukt bra gjort !

Har hittat två sjukt bra låtar .. Agnes och Janet !! sjukt bra tjejer de där !


Agnes - Release me
Janet - Let go


Nä om man skulle försöka fixa frillan så man ser ut som en människa igen, sen får vi se va dagen har att erbjuda !


Tjo

nya frisyren


japp klippte mig igårf,vart nöjd! men lite besviken ... vela ha lite kortare på sidan men  får väl besöka frisören sen o fixa de kortare.. nu ska vi in till sandviken jag o min kompanjon jessica.. sola och käka lunch står på schemat .. justja conny kom hit o hjälpte oss o få igång trådlösa internet, sjukt fort går de skönt ...

vilket kap jag gjort igår, hitta en sjukt skön "inne" jacka på gina en lila med luva.. lite typ siden aktig.. 99 spänn fin fint !! o så skön den är och ha på sig då... sweeeet....

ska ju till tandis idag också... iinge vidare!

här kommer det två bilder på frillan, knäppt kort med camen så det är därför jag ser ut som ett spöke hahaha ....
lämna gärna lite kommentarer va ni tycker om frillan, roligt o höra va ni tycker! själv tycker jag de va en rolig frisyr, det händer ju nått m håret.. en bara ha en längt på luggen  .. den bara ligger helt slickat lixom ...kul att man inte är så feg o vågar prova lite !!



Vilka problem man har, hur ska jag kunna välja ?!


Nu har jag bestämt mig jag SKA klippa mig, men det finns ju så himla många olika frisyrer som jag vill ha !! sjukt sugen på o klippa kort igen, men vågar inte!!! man ångrar ju sig nästan på engång, så det lutar åt att jag inte gör det.. fast jag tycker det är sååå himla snyggt!! Kolla bara in på viktoria !!! sjukt snyggt...och är inne på att skaffa lugg men även där har man ju ett problem, att man lär klippa den JÄMT  o det har jag ingen ork med, så hitta jag en ganska snygg frisyr när jag var ute och googla på google .. lite snaggat på sidan o så.. så som jag hade förrut fast de snaggade  går mer med luggen svårt o förklara men de va snyggt, hitta inte bilden... men nästan som ja hade förrut fast lite annorlunda ;-D




Meen det är ju så grymt snyggt med kort hår, Viktoria och Rihanna!!! synd att de ska va så drygt med kort hår!!


 
(Bilderna är tagna från Google.se)


Nuså, utvilad!


sjukt skönt o vakna och vara rätt pigg igår va de fan riktigt jobbigt! idag jobbar jag sista dagen sen är jag ledig tjoho de är fan nice ! ska försöka hitta en klipp tid, lär fixa till håret nu känner ja .. de känns lixom lite risigt ! sen ska ja färga det också men den här gången fixar jag det själv blir så dyrt annars !

lär väl rappa på lite så jag hinner göra mig klar innan jag ska traska mot bussen, jessica skullle hämta mig efter jobbet,GULD VÄRT!! annars får jag sitta o vänta på bussf*n en timme .. inge vidare


ha en bra dag

RSS 2.0