16:45 - pirrigt !!



Hello!!
Nu tog jag tag i saken med att skaffa mig en ny frisyr! kanske dumt o göra det nu när det inte finns sådär super mycke pengar MEN jag vill göra nått med håret o så får jag väl leva fattigt resten av månaden, då har jag iaf gjort något skoj med pengarna mer än bara köpa mat för dom!! Den mat som finns i frysen får duga helt enkelt.. lätt att man köpa mer o mer o ny o ny mat bara för att man inte sugen på just den mat som finns i frysen! bara gilla läget ;)

Tror jag kör på rihanna frillan alltså.. fast inte så kort baktill .. vill kunna sätta upp det lite ! Drygt o jobba med håret hängades bara hehe skönt o ha uppsatt på : )


Har ju haft kort hår förrut så jag borde inte va så nervös o tycka det är pirrigt o klippa sig ! haha men orolig blir man ju jämt men tycker jag passar mycke bättre i kort hår än långt !! :)hålla tummarna att det blir bra men de trorja nog!!

Nåja nu vart det mycke snack om hår här vi går vidare till nå annat! Idag är  det Fredag, det blir lugnt ... bara kolla på tv o kanske ta en promenad om jag orkar när jag kommer hem! Annars blir det bara tv o slappa ! :)

Marängtårta !


Har varit sugen på marängtårta flera dagar och idag slog jag till o gjorde en! första jag gjorde den lära ja kasta ! skulle bara vända på den VIPS så vart det förstörd.. va lite för ivrig o dona med den.. (då hade den typ precis kommit ur ugnen.. hehhe) nåja bara ställa sig o göra en till!! Den vart toppen :) nu ska jag låta det svalna ett braaaaaaa tag innan ja tar i den!! :) kul o baka o så blire gott hoppas ja !!

imorgon är det freadg, fan va veckorna går fort!!! skulle behöva kapa av håret också!!! blir tokig på de här skit håret snart... de är en fuuuul frisyr! vill klippa mig som rihanna.. den där bilden jag visa tidigare inlägg!! kortare på vänstersida och längre på höger, nice som fan :)



Korvsoppa



Hej!!
Idag har städat o varit på en lång promenad med jossan, knata på riktigt fort o det vart ju en lång promenad! härligt som bara den, imorgon ska vi ut igen!! pepp pepp :) håller på o gör lite korvsoppa! har inte ätit så mycket idag så min mage kurrar .. så det blir soppa o paradise hotel kanoners!!

guuud va ja längtar till feb lön, den här lönen va så jävla dålig :( men nästa kommer iaf va bra!!!


ne nu ska ja dona lite här.. först paradise hotel o sen ska jag fortsätta läsa boken "peter rätz" riktigt bra bok!

Förändring



Åter igen fredag och det betyder jobb lördag och söndag! En sak jag inte gillar när jag jobbar helg är att jag ALLTID missar busshelvete med ca 2-3 min!! riktigt drygt så då lär man vänta över en timme :/ men har haft tur nu o fått hämtning av jens,GULD VÄRT! men ihelgen blir det till o vänta på den där jäkla bussen ...


Nåja ... ikväll blir det nog äta nå gott o kolla på en film! undra hur jag ska orka upp kl åtta imorgon haha.. jag va dödstrött TIO idag haha .. :)

justja "förändring" heter rubriken, funderar på att kapa av håret en bra bit!!! roligt m nå nytt!! då funderar jag på att klippa mig som rihanna!! grymmt snygg frisyr..... återstår o se när det  blir av .. man lär ju ha money först !!


(bilden är lånad från google)

va tror ni?? gillar den skarpt :)

Mitt i natten...

 




"magen kurrar och vill ha något o äta, vad gör man åt saken??"


Precis,
mat äter ju något om kistan kurrar!! men om man kollar på klockan blir man lite skeptiskt!! ÄTA NU ? ÄR DU TOKIG KISTAN?? sluta kurra!! :) äh nått lätt ska jag allt äta så somnar man gott sen,perfekt!!!

godnatt!



man sover ju ganska gott dag ut o dag in






såhär kul har jag typ haft det hela veckan men det är ju rätt skönt o sova eller ? ;) riktigt taggad på att jobba på lördag o söndag bara jag är kry i kolan o halsen så men dunderpillren ska väl förhoppningsvis göra susen till helgen!

Halsfluss



Redan i måndags kände jag mig inge kry.. igår natt bröt det ut med frossa o svettningar !! Nu har jag riktigt ont i halsen, försökte trycka i mig en apelsin o det sved riktigt ordenligt i munnen då...

ska ringa hälsocentralen imorgon så jag får en tid o kolla va det är för fel.. men jag är säker på att det är halsfluss för på ena halsmadeln är det  riktigt stora vita prickar.. snusikigt!! nä nu lär jag ta en alvedon innan frossan kommer tillbaka.... sen blire lite tv sen ska jag sova sova ...


Hemmagjord sänggavel och en soffa!!



Har suttit och kikat runt här på internet på olika hemmagjorda sänggavlar finns ju super många fina!! Pappa som kan de här med snickeri ska få utmaningen o göra en åt mig!! ;)

så det som fattas i lyan är en nya soffa o en sänggavlen sen är jag nöjd!!! så ev i feb ska jag köpa mig en soffan om jag hittar en fin till ett bra pris, den jag skrev om i tidigare inlägg den va såklart såld! :/ men får leta vidare sen i feb när ev pengarna finns för jag vill verkligen ha en Ektorp soffa  en stor pall till den.. dom är ju grym! :)


vilken otur! man skulle haft pengar nu.....



Har hittat en 3 sits ektorp soffa med en fotpall! grymt fin  o vit!! o så kan man byta klädsel på den, den skulle va perfekt !! attans attans !! den kanske finns kvar i feb när ja får bra lön ? man kan ju HOPPAS, den finns i sandviken så det är ju nära o bra... fan dåååå :/


Fördriver lite tid..

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Bra:)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Har du nå hårdbröd hemma?

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Vi ringer på där igen sen

4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Nils jagade bort honom

5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
okej

6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
ska åka och tanka

7 Vad vill du höra mest av allt?

;)

8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?

Ja ta med datorn

9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Segt satt klockan på kvart i nio

haha..

RSS 2.0