fan va fint!!

Tobbe ringde och fråga tidigare om jag kunde jobba imorgon och visst kan jag det, sen ringde han nyss och fråga om jag kunde hoppa in och jobba nu kl 12 .. TOPPEN !! =) och imorgon ska jag öppna, det har jag aldrig gjort förrut men det är "inga konstigheter" haha .. bara fixa salladsbordet och mackor .. =)

fan va varmt det är inne nu HELT SJUKT.. va 25 grader.. ute äre bara 19!! Phu.. fan den här sommaren kommer ju bli en jäkla jobbig sommar i den här lyan om det ska vara såhär varmt, får skaffa oss en fläkt ..

nä nu lär jag fixa lite saker sen vidatre mot storvik!

fan vilken bra låt..

Milow-Ayo Technology

ca 24 grader i lägenheten..


vi har otur med de lägenheter som vi bott i, det är alltid supervarmt inne .. och vi har även supervarmt inne nu .. ca 24 grader.. de har varit 27 tidigare.. phuuu, så i sommar kommer det ju vara ännu varmare  här.. det har knappt varit sol ute i dag ganska varmt ändå men inte sommarvärme.. vi kommer flyta bort här hemma på kvällarna..phuuulär skaffa en fläkt så man kan sova om nätterna ...

då va det en ny vecka



vips så va det dags för en ny vecka, hoppas dom ringer om jobb nu iveckan hoppas jag turen med mig ! nåja .. ska kila ner o kolla om det finns tvättid .. jens ska tvätta, sen ska jag och jessica åka till viken och fixa lite.. köpa kött o grilla å ;) tröttnar fan aldrig på de.. GOTT!!


Phu, vilken kväll ..



Idag har det inte varit såå himla mkt folk på dagen.. men sen mellan halv sex och sju.. SJUKT mkt folk påengång !! phu.. så nu är man lagomt mosig känner ja, ska slänga mig på sängen nu och kika på tv, får se om det är nå bra.. det är väl bara skit som vanligt förstår ja ..



nu är jag ledig heeela helgen och imorgon, det skulle ju bli toppen väder! UNDERBART ... =))


saknar er mina godingar!!

 

 

Torsdag och snart är det helg igen


Veckan har gått lika fort som vanligt, sjuukt ju! Riktigt skönt väder ute idag, det blåser inget och det är ganska varmt ! skönt som fan, fick jobba även idag.. tackar ! fick man ju ihop lite timmar tillslut och det är ju ruggigt bra !!

Inte har jag kunnat se va jag ska få för lön från vendator heller, hoppas det inte strular nu för då blir jag TOKIG, måste ha pengarna imorgon.. men det ska ju inte vara nå problem om dom inte har slarvat bort papperet .. de får vi hoppas att dom inte gjort .... man blir ju lite smått orolig.... kunde se redan igår eftermiddag va ja skulle få från viken ... nåja återstår o se!

Imorgon är jag ledig och HELA HELGEN, dt skulle bli toppen väder.. sjuuuukt bra!!

nu lär jag göra mig redo...

tjao


Onsdag och dags för en heldag på jobbet igen!



Dom fråga igår om jag kunde börja halv tolv istället, så det känns riktigt fint de! Får man nån timme till, toppen .. fan sjukt less på att gå som extraanställd .. skulle inte va helt fel att få ett fast jobb, men men så är livet .. kan va hårt vissa stunder, men isommar blir det nog mkt jobb om jag vill o kan.. det är ju en bra sak iaf! thailand ska bokas så äre bara vi ska iväg .. måste iväg .. fan nu när man kommer få pengar tillbaka på skatten o har nästa hela resan betald..så då lär man ju passa på att åka ! =)

ska väl börja göra mig klar bussen går om ca en timme .. skulle igenligen vela åka med tio över elva.. så slipper ja komma så tidigt .. men jaja så äre ..

ska ta mig en kaffe så jag blir pigg.. börjat bli sjuk nu, klias/svider i halsen.. o det klias i öronen lite då och då, bara stå ut den här dagen .. kan inte missa dom här timmarna ...


justja har ju börjat slinga håret så jag ska bli ljus till sommaren .. efter andra gången vart ja riktigt ljus .. kul o mixtra lite!


ha en bra dag nu..

tjao

  

Fan va fint, det lätta ju lite i mitt hjärta nu!



Tobbe ringde och fråga om jag kunde stänga idag för han va lite krasslig, TAAACK.. nån timme mer, ALLTID nått .. istället för inge alls, Phu.. blir alltid lika glad när jag får förfrågan om jag kan jobba, det är riktigt jobbigt att bara vara extrajobbare.. man vet adrig hur lönerna ser ut.. men hitills har jag faktiskt klarat mig bra.. visst det blir knapert men det går! kanske man får ihop lite bättre majlön iaf.. bättre än va jag hade trott .. =)

så det händer väl itne så mkt mer än att jag ska iväg o jobba på eftermiddagen..


solen skiner och jag är skittrött !!


kan den här jäkla tröttheten sluta någongång ?? blir ju fan tokig snart, trött trött trött.. sen på kvällen blir jag PIGG!!! idag ska jag njuta av solen, ganska varmt skönt ute också.. inge kallt som de va i lördags.. nere på minus på kvällen då ju.. brr!!

Toppen kväll igår


jo hade en jättetrevlig kväll igår, är sjukt seg och trött idag! ska åka med jessica till viken och sola, de ska bli riktigt skönt att ligga i värmen en tag!! fryssen är jag också. så det blir kanon, sen blir det en kokhet dusch !! :)

jobba på onsdag, hoppas dom ringer så jag får jobba nån dag till! skulle va kanon..


solen skiner och det blir grillat !


Yapp, ska åka till storvik och grilla ! Det kommer bli en toppen kväll, bra sällskap så gör det susen! idag har vi inte gjort så himla mkt, va ner till jessica och prata lite sen har det inte hänt så mkt mer, så himla tråkigt när det är ISKALLT när solen skiner rikgit surt ..

nåja nu ska jag göra mig redo för kväll.. hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag garanterat kommer få.. kaaanon! =)

Första steget togs igår !


Yes, jossan slinga mitt hår igår och det vart lite ljusare iaf! ska ha lite ljust nu under sommaren har jag tänkt! ska slinga det igen sen.. just nu äre bara lite ljusare och man ser nån slinga här o där ! blir nog toppen när det är klart, tack jossan för hjälpen! du är en stjärna ! hon kan de där hon :)

Nåja, började hjälpa jessica att flytta grejjer på huset, vi fick med oss riktigt mkt .. typ alla stora saker.. soffan, tv, tvbänk.. osvosv.. sen ska vi väl hjälpa henne mer när hon fått i de hon ska ha med sig ! =) blir så fint i lägenheten hennes.. *Avis* nu vill man ju rusta o göra fint här å ! =P hehe !!

solen skiner, UNDERBART.. är ledig tills Onsdag.. sen jobba en dag hoppas dom ringer o frågar om man vill jobba nå mer! =)

Känner ni igen mig ?



Ja engång i tiden va jag sjukt blond!




Snö????????


Sitter och lyssnar på radio och va är det som säger när det blir nyheter och vädret !! JOO ATT DE KAN BÖRJA SNÖA, fyfan.. HATAR SNÖ.. ge oss sol förf*n.. när man är ledig då äre ju JÄMT SKIT VÄDER, sen när man väl får jobba jaha då äre toppen väder.. det slår fan aldrig fel, ibland har man tur då kan de va lite sol..

Nä hoppas vi bokar thailandstrippen snart så man har nått o se framemot !

har precis damsugit och skurat golven .. kanon, ska hjälpa jesscia med de sista i lägenheten senare sen blir det en SOLNING ETT MÅSET !=)

nåja ha det gott

Det går åt rätt håll!


Yes, fick jobba idag också, KANON !! jobba mellan 10 - 16 kanon tid också, tackar man ju inte nej till direkt .. skulle ju följa med till Uppsala idag och gå på Biltema men får skippa det, bättre o jobba när man får tider ! :) skit väder är det också, så det är ju bara ännu mer plus o jobba då *skratt* fick ihop 9 timmar igår, det går ju fort uppåt om jag får jobba 9 timmars pass också.. nåja nu ska jag inte prata nå mer om jobb!!

ska käka frukost nu och göra mig klar sen åka till jobbet, har inge kaffe hemma ! skulle åka o köpa lite saker vi glömt igår.. tror ni inte vi glömmer kaffe IGEN ..typ  tredjegången vi glömt det nu, får dricka kaffe när ja kommer till jobbet .. så man inte är så seg o trött.. då går tiden bara sagta!!

nåja ha en bra dag..

tjao

Jobbdags ..



Solen skiner fint de, alltid lika roligt när den tittar fram ..sweet !! ska dra på mig pjuckorna sen promenera mot bussen, sen ner på lappens och jobba .. känner mig så seg och trött ! Imorgon är jag ledig då ska jag upp tidigt .. följa med jens på en promenad sen sola .. sen skulle vi till biltema .. roligt o åka iväg en sväng :)

nä nu lär ja fixa lite innan jag ska traska..


höörs


Uppe med tuppen!



Vakna runt halv sju och kunde inte somna om, solen sken!! vart man riktigt glad, solen gör en sååå sjukt glad !! Nåja, började rulla köttbullar och göra det.. så nu är det klart och dom vart faktiskt sjukt goda! ska upp till jens mamma och pappa och äta lite påskmat senare men först ska vi tvätta bilen .. sen hem o göra oss klara och cykla upp till dom.. fint de!! Imorgon är det dags för jobb och söndag, money! hoppas jag har turen med mig nu att jag får fler timmar nere på lappens.. skulle va sjukt nice ! Har fixat med skatten nu på morgonen också så det är klart.. toppen! ska bli skönt o få tillbaka.. då åker dom rätt in till jessicas konto *skratt* hon ska ha dom tills vi ska fixa resan till thailand FÖR VI SKA ÅKA ..så äre bara ;) mmmm sweeeet .. de kommer bli en resa.. JAG LÄNGTAR REDAN!! thailand är så sjukt fint land,

nä nu ska ja dra upp till norris .. och tvätta the car !! :-)

GLAD PÅSK

Kanon!!


Jobba 9,5 timme igår, så om man får jobba såhär varenda gång dom ringer då blire timmar ganska fort iaf! fick förfrågan om jag vela jobba på söndag också, stå i GLASSEN !*HJÄÄLP* jag har försökt mig på att fixa mjukglass igår haha.. äh får man göra några gåre nog bra ! skönt att man fick ett till pass och det är ett "flex" pass också .. kanon de!  så då slipper jag städningen *skratt* ja igår va det inte roligt o stänga då det kom in folk ca 14 st som skulle ha mat FEM I SJU! bara se glad ut det och fixa maten =))

De ska bli intressant o se hur det går att fixa mjukglass på söndag igår gick det inte såå bra men de va min första glass också .. :-P

Börjde bli sjukt rastlös när man bara går hemma !


Jag som blivit arbetslös igen har nu gått hemma och rullat tummarna i några dagar, Tobbe ringde igår och fråga om jag vela jobba på tisdag nästa vecka och klart man kan det, går ju bara hemma så man tackar ju inte nej tll jobb!! Sen ringer han igen efter en timme och frågar om jag vill jobba idag, JAAA tack guuud.. för att dom ringer .. får jag jobba lite iaf! så nu har jag  lite jobb framför mig iaf, så lite hopp finns det allt ! alltid nått =)

På fredag är vi bjudna hem till jens mamma och pappa på påskmiddag, gött .. sen blire jobb på lördag! sen blir jag ledig några dagar.. hoppas vädret blir bättre till helgen, då kanske vi kan grilla ;)

nä nu ska jag fixa lite ...

tjao

Solen titta fram lite endå !


Som vanligt blir man ju sjukt deppig när solen inte är framme, men vips så blir man på sååå bra humör så fort solen visar UNDERBART !! så nu ska jag ut en sväng o njuta lite av solen.. måste ju passa på !





tjao

Tisdag



Då va det åter igen GRÅTT OCH TRIST UTE, sjukt tråkigt men det vänder nog lika fort får vi hoppas ! Nu ska jag äta frukost o glo lite på tv och bara slappa ! skönt ..

Utvilad och det är måndag


solen skiner och det är underbart .. hoppas det håller i sig hela dagen, ska försöka städa här hemma sen.. phu! sen ska jag sätta mig ute i solen har jag tänkt..

en sak som gör mig TOKIG, är när man har åkt taxi.. och betalar med kort !! så drar dom inte förrän typ flera dagar det kan till och med Ta en vecka innan dom drar nå jävla pengar.. sjukt drygt .. !!

här är en bild på mig sen i lördags, min nya skinnjacka jag fick av syrran SÅÅÅ nice !




Mys söndag !


Hade en riktigt bra kväll igår! tacka alla goa vänner som gjorde den såbra! ! mår som en påse skit idag, men börjar kvickna till nu SKÖNT !!! De är det som är så trökigt med att festa att man alltid mår illa och är skittrött.. men men så äre !! Ikväll ska vi bara ligga framför tv:n och sen blir det pizza eller kinamat .. mumms !!

Lägger väl upp nån bild från igår imorgon.. har ingen ork att pilla med det nu.. ska äta nått nu sjukt hungrig !


tjao

40 grader inte illa !



Kika hur varmt det var ute, 40 grader i solen.. inte illa de elle ! mm sweet .. suttit en stund här ute på trappen o solat mig lite.. skönt som f*n .. testa buzz lite idag, de va ju kul de.. fast jag va ganska dålig på att svara rätt *skratt*


Funderar på vad jag ska göra för käk, jens har precis åkt till gävle och ska spendera sin kväll där.. så himla tråkigt att göra mat till sig själv !! får se kanske man blir nå sådär superlätt .. brukar sluta så !


nu ska jag dona lite sen kanske jag sätter mig på trappen en liten stund .. : )

Jo tjena mittbena !


Trodde jag ja ! att jag skulle sova ut, näää då.. dumt o sova förlänge eller? haha.. som vanligt slår man ju upp sina blå när klockan är efter åtta, why lixom? kan inte svara på det själv ens.. känner mig lite småseg och trött men kan endå inte sova.. nåja får ta en kopp kaffe till frulle kanske jag kvicknar till.. vem vet ! ska ta kärran mot bilisten och sola .. fast ska kika med jesse om han tänkt sola för då kan vi ta det i viken, vi får se!

Home sweet Home



Kom hem för ca 45 min sedan, det gick riktigt bra att jobb också så det känns skönt !! Väntar på att jens ska komma så vi kan göra lite varma mackor .. mumms ! sen glo lite på tv och testa buzz kanske ? har inte hunnit testa än .. sen ska jag sova sjukt trött idag igen.. försöka sova ut imorgon .. så säger man ju jämt endå vaknar man med tuppen typ!! nåja ..


tjao

Solen skiner och jag med den!


Vårkänslorna bara spirar över allt när solen tittar fram, underbart! Igår när jag tog min lilla tripp mot Billan på kärran så kände jag hur skönt det är att bara glida runt på kärran när det är så här .. torrt på marken och solen skiner, sweet som fan vill jag lova!! ska ta kärran idag också o glida runt lite på kungsgårdens gator, lär ju passa på när solen skiner !!

Jens sover än, annars äre han som brukar vara klarvaken vid den här tiden men icke, ska ta mig en kopp kaffe nu tänkte jag så man är pigg och alärt .. ikväll blir det lite kneg nere vid sjön, undra vem man ska fördriva sina 3,5 timme med där nere ? hoppas nån trevlig prick :-)

nåja nu ska ja kila vi höres !

Huvudvärk och trött !


Så sjukt trött nu kan jag lova, men ska hålla mig vaken ett tag till.. ska cykla till Billisten och sola sen hem.. då ska jag lägga mig på soffan med ett glas iskallt vatten, ska börja vänja mig dricka det.. jag hatar vatten men när det är sådär RIKTIGT ISKALLT så äre gott, så nu ska jag dra ner på sockerintaget.. det är ju ett måste!! Det ger ju bara plusresultat också.. så ganska dumt av mig att inte göra det .. så nu ska sockersuget bort

Har fått sån jäkla huvudvärk också, nu får tiden gå fort så jag kan lägga mig i solariumet en stund o slappna av lite ..måste ju testa Buzz ikväll också .. bara ligga på soffankväll blire ! skönt som fan..

Torsdag



Dåså snart helg igen, på lördag kommer det några kompisar hit vi ska festa och ha kul! Nu har Buzz kommit också så då får vi köra lite sånt också ! sen blir det utgång på lobby.. det blir nog en kanon kväll tror jag ! Sjukt seg och trött idag, orkar knappt ha ögona öppna, suck.. jag ska till hofors om ett tag.. besöka tandläkaren en sista gång innan jag får betala .. det kommer nog kännas som en evighet och sitta där i stolen idag känner jag så som jag mår nuuuu .. blääjj!!

Efter jag har varit där ska jag åka och sola .. få lite färg och ligga där o slappa lite, alltid lika skönt och rogivande !! mm mm mm .. :) Fick ett sms av min chef på lappens, han undra om jag vela jobba idag och imorgon, idag går det inte som att jag ska iväg till tandis men imorgon tog jag åt mig lite jobb, alltid lika uppskattat !! skönt o komma ner dit igen har saknat de där stället faktiskt =) lite nervigt äre ju.. har ju endå inte jobbat där på en månad men allt sitter nog kvar ska vi nog se !! hehe ..

Nä nu lär jag väl försöka fixa lite m håret så man ser ut som en människa som man inte skrämmer tandläkarn !! =)

tjao..






Jävla 1 april jag som..


HAHAHA.. jag är fan ganska lättlurad ibland,  jag skulle abslout inte bli LURAD IDAG.. och speciellt inte av MATS!haha och va äre som händer jo mats ringer från dolt nummer och med en tillställd röst berättar att han ringer från telia och frågar om det stämmer att jag har jobbat på kundtjänst åt dom och det stämde helt klart .. jag slutade ju som sagt igår.. mats säger att dom fått klagomål om att jag har varit otrevlig.. och jag säger att jag abslut inte har varit det.. då säger han att jag har svärt och bett denna man dragit åt helvete och då säger jag att jag kan säga på rakarm att jag INTE HAR BETT NÅGON ATT DRA ÅT HELVETE, HAHAAH sen märker jag att det är mats .. haha vart ju fan helt kallsvettig och en klump från min mage släppte när jag hörde att det va han.. JÄVLA 1 APRIL!!!!

HAHAH....

Shopping !!



Strålande sooool, underbart !! På eftermiddagen ska jag och jossie åka in till Gävle och shoppa, Trevligt !! Längesen man såg henne nu, igår jobba jag som sagt min sista dag .. suck!! Less på de här jobbletandet ...

Igår va vi hem till mallan, min butikschef .. åt gott och jag fick en present av mina älskade arbetskarater, ni är gooa ni!! och jenny hade fixat ett fint kort på mig ;) haha.. kom hem efter tolv så då va det bara o hoppa in i duschen o sen sova.. mitt hår står precis åt ALLA håll haha..

undra om jag ska inviga min skinnjacka idag? Den är juuu så snygg, tack syster du pricka PRECIS RÄTT.. den va grym! Hon kan hon min syster.. massa kärlek till dig!!

Mina fina sneakers som jag fick av jens och jessica skulle passa kanon till jackan o det fina vädret.. man blir ju så glad av de här vädret !! finns lixom nästan inge bättre :-D



RSS 2.0