skulle ha sovit lite längre känner jag



Klev upp efter åtta imorse, vill ju inte sova länge då känner jag mig bara stressad när jag bara har några få timmar på mig att göra något innan jag lär sätta mig på bussen till Hofors, idag jobbar jag min sista dag där .. sen får vi se va man hamnar.. De projektet vi satt på va bara mars ut .. suck.. Hatar o inte ha nå jobb!!!

Efter jobbet ska ja till sandviken hem till malin, får se va som händer där... alla i personalen skulle hem till henne .. vi får se =) Imorgon ska ja åka in till gävle äre tänkt, ska kolla om jag hittar nå snyggt att ha på mig till lördag .. :) få se  om jag får med mig någon .. annars får ja åka solo!

nä nu lär jag fixa lite innan jag ska åka ...


tjao


måndag

yes då va det åter igen en ny vecka som man ska försöka ta sig igenom .. blir iaf fest på lördag, va och sola imorse är KNALLRÖD i ansiktet, haha .. fint de


Födelsedagsfest ?


funderingar på det.. skriv gärna om ni vill komma, isf blir det på lördag! så ni får ta och boka in det ;) ni vet vilka ni är.. alla goavänner såklart !!

nu iväntar jag pappa,bror och dom andra



Nu får man gå på glasbanken


Varit och ätit frukost ute på hotellet i högbo.. har precis gjort klart tårtorna ..
Grattis till mig själv får man väl ta och säga ..  :-D

funderar på att ha en liten fest nästa helg? va tycker ni mina älskade vänner ?? :))


sova!


ruggigt trött, vill sooova! väntar på att jenny ska komma o hämta mig, hoppas hon inte glömt bort att hon ska det bara ! fick mina älskade pumaskor av jens och jessica igår!!! mmm dom är så fiiina .. fick dom i förtidig födelsedagspresent .. happy !! Imorgon är det kalas .. då fyller jag 20 bast !! woho .. då blir det först frukost ute i högbo sen hem och fixa klart tårtorna heelt ..

Efter jobbet ska vi köpa allt till tårtorna.. sen ska jag nog hem o vila llite... sjukt sjukt trött !!!


nåja vi hööörs



Bilden får tala för sig själv ..


fan vad nöjd jag är nu !! KAN JAG LOOOVA ..


Ja nu ser jag en thailandsresa framför mig, jag är så sjukt nöjd med mitt besked om vad jag ska få tillbaka från SKATTEN.. sjukt bra kan jag lova.. kommer gå med ett leende på läpparna hela dagen/kvällen.. så JÄÄÄVLA NICE!!!

Planerar min födelsedag lite..


Japp suttit och kikat på lite recept på goda kakor, ska göra en egen smörgåstårta, syrrans recept och den är ju såååå god! sen ska jag göra en egen tårta .. mumms !  nåja nu ska ja kika vidare..

tjao

Nu är det dags igen!




Ja nu ska jag göra mig klar sen vidare mot sandviken för att jobba det ska bli skönt! Efter jobbet vet jag inte vad man ska göra, återstår o se !  Och det här med pengar , det kan man ju bli tokig på .. jäkligt less på allt som har med pengar o göra !! Morr............... kan jag bara inte få ett FAST JOBB någongång, jag orkar inte hoppa bland jobb mer .. det tar ju på krafterna att inte vet hur mkt pengar man har månad till månad !!

nä nu lär ja fixa här..


over and out

Snart är det ju den stora dagen!



Den 29:e fyller jag 20 år, galet! haha .. jag som ser ut o vara 16 bast och kort som tre äppelhögar  ska få gå på systemet *skratt* skämt o sido.. fyller på en söndag, då är det tänkt att vi ska ut och äta en god frukost på morgonen ute i högbo.. mysigt! Kul o göra det när man fyller år .. sen ska jag bara hem o fixa tårtorna sen kommer det lite folk

Funderar på om jag ska göra någon 20 års fest helgen där på då? hm .. ska tänka lite mer på den saken, det skulle ju vara roligt! samla lite roligt folk o ha kul.. synd att man inte fyllde på en lördag det hade ju varit roligare o haft en fest på kvällen då ju! nåja ska iaf fundera på det.. skulle ju va grymt kul :)

Man ska inte hoppas på för mkt !!



suck suck.. jag som va typ jätte pigg imorse, men nu mår jag lite illa och är jätte seg .. ont i magen också, SNÄLLA säg att det vänder mot kvällningen så jag känner mig bra.. orkar inte må shär ! jävla magsjuka.. där fick jag som sa att jag inte brukar bli sjuk så lätt.. men det vart jag tydligen .. går miste om så mkt pengar också.. har inte råd o vara hemma !!!
  ;(((((

Åh vilket sug jag har efter en goooood cheeseburgare!!!



Nu har jag inte ätit något sen i måndags eftermiddag och nu börjar hungern visa sin rätta!!  Har bara druckit lite cola .. så nu känner jag för en cheeseburgare !!! de skulle inte va heelt fel.. gud va gott !!!

Jag är på bättringsvägen men vågar inte ropa hej än!! kan ju vända lika fort.. suck!! men måste försöka piggna på mig tills imorgon.. måste jobba !! måste få ihop timmar och pengar!! annars slutar det inge bra ..

åh sjukt hungrig men vågar inte äta nå än!! drygt ..




Phu, vilken natt/dag !!


02.30 vaknar jag av att jag mår riktigt illa går ut och lägga mig på soffan! jag har fått MAGSJUKA, suck.. jag som skulle jobba idag ! men men.. börjar sakta men säkert repa mig.. eller så känner jag bara så för att jag tagit alvedon ? men hoppas jag har tur o är pigg imorgon. Lär väl vara hemma då också så jag är helt säker på att jag är frisk.. men på torsdag ska jag försöka jobba ..

Jag har inte varit magsjuk sen jag var liten!! och jag har glömt bort hur jäkla jobbigt det är !! Har legat på soffan o försökt sovit.. men det har inte gått så bra .. bara mått illa när jag legat ner.. men nu när jag fått ur mig allt typ så börjar ja bli piggare o piggare.. hoppas hoppas att det börja försvinna, då har jag tur!!!

så min dag har varit riktigt tråka.. när jag väl kunnat sova så har jag verkligen sovit.. så jag har legat på soffan hela dagen!

Ska sluta skriva om de nu, gud vilket toppen väder det är ute ! riktigt vårväder.. och jag lär ligga inne !! så typiskt att de är fint när man väl blir sjuk.. skulle bli kallare hörde jag på nyheterna .. så vi får se om det vänder? men hoppas det bara blir kallare och att det inte kommer nå snö ! då är jag nöjd .. bara det är torrt på marken :)

nu ska jag återgå till soffan..

Måndag och snart är det dags !



Måndagen börjar närma sig sitt slut, sjukt trött nu känner jag ! skönt de.. så man får sova några extra timmar mer, imorgon ringer klockan 06.00 *snark* .. men när man väl kommer in i att kliva upp då går det ju smärtfritt iaf ..hehe!!

Nä nu ska ja kika klart på tv, sen ska jag TOKSOVA!! mmmmm.. finns nog inge bättre än o sova !


Godnatt

ikväll borde jag inte ha nå problem o somna ..



shit va det svider i mina ögon,.TRÖTT!!! så nu borde ja verkligen somna snabbt ikväll .. hoppas det! imorgon är det lite fest m jossan,kul!! ledig HELA HELGEN, så de ska bli riktigt skönt !!

Jag borde sova nu så jag orkar dagen imorgon!!


Phu, lär nog försöka sova .. tiden tickar iväg rätt snabbt .. snart ringer klockan 06.00!! kanske lite tidigt o lägga sig runt nio / tio .. men måste ha flera timmars sömn om jag ska vara pigg.. så snart ska ja lägga mig o försöka sova!! vill vara utvilad imorgon...

nåja .. återkommer imorgon.. hoppas att jag är utvilad ..

ZzzzZZZzzz

Vet inte hur längesedan det var ..



.. Jag klev upp såhär tidigt 06.00 ringde klockan, trodde inte det var sant när den ringde !! *snark!!!* Det är väl de där med vana, kommer man in i att gå upp då så äre ju inga problem alls ! ska upp såhär tidigt hela veckan, kommer ju hem i bra tid också !

ska väl göra mig klar o traska mot bussen .. hööörs

Tisdag och jag är ledig, nice !



Mmm känns skönt o vara ledig idag, ska nog gå o vila en sväng sen .. vakna ju såklart runt nio som vanligt, ja som tänkte sova länge men som vanligt blir det ju inte så.. får ta en kort sovstund känner ja... för imorgon lär man upp runt sex tiden börjar nämligen jobba åtta .. klagar inte, bra tider .. 8-14 .. kanske va till tre imorgon men sen jobbar ja till två både tors o fre .. sweet :)

ska tvätta idag också.. har inge sköljmedel.. får se om ja går till konsum o köper det.. drygt i o gå i de här trökvädret bara !! jag vill ha vår nu.....

Måndag


Då va man vaken känner mig lite seg ... ska testa och göra kaffe i min keffe/te press.. försökte göra de igår men vart nog lite för mkt kaffepulver i för det smakade verkligen bara skit av de haha .. men ska se om de blir bättre nu .. lär göra mig klar o äta nått också sen vidare mot jobbet, kommer hem runt sju ikväll..

tjao

söndag och de är trist att helgen är slut !


jaha åter igen söndag och nu har man en hel arbetsvecka framför sig, ja hade velat festa till det lite i helgen men tyckte helgen så ungefär precis lika ut som en vardag så det har inte kännts som jag har varit ledig, lagt mig ungefär sammatider gått upp samma tider osv osv.. igår jobba ja och sen åkte ja ju till uppsala till mina älsklingr såklart de va väl de enda roliga som hände på min helg.. :)

ska väl börja göra mig klar håret står åt alla håll så man har ju ett litet projekt nu på morgonen att få de platt.. sen ska vi hem till jessica för isac fyller 3 år idag ...

Lördag och jobb


Vaknat 10000000 miljoner gånger inatt, drygt som fan.. men nu är man redo för några timmars jobb sen ikväll får vi se va som händer.. skulle va kul om de vart nå skoj som sker! vi får se helt enkelt när det börjar närma sig kväll.. kanske bara blir hemma också, vi får se vi får se!!

skönt och vara ledig imorgon känner jag, det har ju varit sååå sjukt mycket nu i veckan att lära sig.. BARA NYA SAKER, och de va ju lixom inte lite man ska lära sig heller.. men för var dag som går så lär jag mig bara mer och mer, trivs riktigt bra också.. bra medarbetare och träffar ju jätte mycke nytt folk!! roligt som fan enligt mig.. :)

Lär väl börja göra mig klar sen traska mot bussen .. Imorgon ska jag TOKSOVA.. sen blir det en ny vecka med nya utmaningar .. mer som ska tas in i hjärnkontoret ! nåja hoppas ni får en bra lördag trost de är riktigt trista väder..

over and out

Ikväll ska vi ut och äta myys !



Då har man återigen avklarat en arbetsdag, ikväll ska vi ut och äta sweet .. :) Imorgon ska det jobbas i sandviken !

tjing

Dåså då styrk vi kosen mot hofors


Yes nu ska jag göra mig klar sen traska mot bussen sen vidare mot hofors, dags för första passet 13.00 men först ska jag ha utbildning .. de här ska bli roligt, få se va  som händer uhnder dagens gång ..

återkommer om jag orkar ikväll ..

over and out

dagarna bara rullar på ..


Japp .. sjukt, veckan är snart slut och det är helg ! galet ..

Onsdag morgon!



Har sovit SKIT DÅLIGT inatt, suck!! Hatar verkligen sånna nätter.. hoppas jag kan sova ut inatt iaf annars blir jag tokig, orkar inte vara trött.. ska starta kaffebryggarn .. bäst o ta sig en kopp, vill inte riskera o va skittrött på utbildningen .. risken finns ju när man har sovit så dåligt .. men en kopp kaffe kanske gör susen .. värt ett försök !!

Imorgon ska jag på utbildning igen, bara 2 timmar .. sen börjar jag jobba på engång 13-21 .. kanon de, så man får lite "kött på bena" .. sen blir det ett dag pass på fredag,sweet :):) de här ska bli skoj!!

Valbo ..



ska tvätta klart sen ska vi åka in till valbo en sväng, ska kolla på ett par skor o en mössa!! hoppas man hittar nån fin .. skulle behöva en snygg mössa som man kan ha på sig när man har sin dåliga hårdag .. haha

annars då, händer ju  ganska mkt nu .. så mycke nytt !! de är roligt.. lära sig lite nya grejjer .. få lite mer erfarenhet ! jag är så sjukt taggad, så jag väntar med nyfikenhet på morgondagen ..


Det här kommer bli en spännande resa..



Kom hem runt tjugo över fyra, de här kommer bli riktigt intressant resa!! på torsdag börjar allvaret. det ska bli intressant och vad som sker då! på onsdag är det dags för utbildning .. jag är sjukt taggad lär ja säga!!  :-))

Ny vecka, Nya tag ..



Ja den här veckan händer det bara MASSA NYA saker, mycket nytt som ska printas in i min hjärna .. det går nog galant hoppas jag !! ska på informationsträff idag ..

vakna som vanligt super tidigt när jag äntligen får sova ut !! men men ..


söndag kväll

Sitter och slappar i soffan, kollar när dom spelar .. En kille från vendator ringde nyss, fick veta vilka tider jag skulle va på utbildningarna och informationsmötet .. great!!

ingen som vet vart man kan köpa en resteröds mössa någonstans på internet?? vill ha en sån juu :-D


Bra musik !!


John ME - Love is my drug

call me med shinedown

dom där låtarna är riktigt bra lär jag säga.. sweet sweet !!!

RSS 2.0