sommarvärme är härligt


 ja, sommarvärmen ska man inte klaga på den är underbar men så sjukt jobbigt på kvällarna .. man flyter ju bort nästan!! ska nog skaffa en fläckt så man kan somna o sova... nu går det inte o sova eller somna..

phu.. idag har jag jobbat, det har varit sådär kvavt o varmt ... synd att man inte kan gå i shorts på jobbet.. de skulle ju blir lite svalare då iaf.. =)

borde sova men är lite uppe i varv efter jobbet, va ritktigt trött vid åtta sen vände de och jag vart super pigg..

ska glo lite på tv nu sen försöka sova


bloggtorka .. jola

onsdag och det är moln



Jag hatar moln, haha .. va f=n när de är sol ska de ju inte va moln.. bläää nåja ska väl inte klaga haha .. sola igår .. vart ju stekt som en räka i solsken.. så jag är väl sådär kanon röd i ansiktet som jag blir varje år, att man aldrig lär sig..

idag va planerna att vi ska åka ut till årsunda ta med oss sallad o massa gott och ligga där o gäsa, får se hur de blir med det, kanske bara blir korsika idag med..

snart börjar min ledighet se sitt slut, bhu .. de som är så negativt med att vara ledig länge är ju att man blir ganska lat, nåja det blir bara ledig en dag och det är på måndag .. men nästa helg då är jag leidg .. igen !! underbart ;-)

vi pratar om att dra till västkusten v.29 inte heeelt fel de, fyfan .. de kommer nog bli av, kommer bli så nice slippa gästrikland ett tag!!


ha de gott

Det vart en lång helg ..


Midsommar är nu över och den har varit riktigt bra, orkar inte skriva allt vi gjorde men det var en kanon kväll både på fredagen och lördagen ..

riktig bloggtorka, har cyklat till storvik med jessica idag och varit i gävle o shoppat, tjoho .. nu ska ja kolla på beck o käka majskolv m smör o salt.. mummmmms


over

Midsommar




Glad midsommar

Torsdag - sista jobbdagen



Börjar jobba 12, men innan jag ska ner och jobba ska jag träffa upp jossan så jag får mina kläder sen ska vi ta en kort promenad! känner mig faktiskt riktigt duktig, gick från storvik hem, alltså storvik-kungsgården .. inte så illa pnkat! sen va ja ut o gick i tisdags ca 3 km .. måste verkligen börja gå ut o gå mer än va ja har gjort.. man känner sig mer pigg o alärt då.. nu jäklar!! kunde inte gå igår hade så sjuk träningsvärk i vaderna...

Jobbdags imorgon..



Ja ibland har man tur med vädret, kollade i tidningen och det skulle va SOL på onsdag när jag är ledig.. kaaanon =)
ska jobba imorgon 12-20 men det blir väl efter nio vi blir klara.. timmar timmar, sjuktbra!!

Ikväll ska vi köpa sallad o glo på tv, jag och jens! mysigt.. =)

Godmorgon Lördag



Då va man vaken, har precis startat kaffebryggarn .. 12 kommer jonas och hämtar oss, vi ska åka till uppsala och fira oscar och melvin ..  =)

torsdag och det regnar, det tycker jag är riktigt bra!! ;)



Hahaha, ja faktiskt tycker jag att det är kanon att det regnar för att jag ska jobba hela dagen !!!¨så det blir jobb mellan 12-20 .. bra med lite mer tider, ska fortsätta kolla på kustbevakarna nu sen ska jag göra mig klar för jobbet ..

Bloggtorka



Ja, de är lite torrt med info här i bloggen, ibland kommer man in i en period då man bloggar om allt och hela tiden!! väntar på att min bror ska komma och hämta mig, vi ska åka och kolla på tapeter till hans nya lya!! roligt, ska jobba imorgon.. tobbe ringde och fråga om jag kunde göra det, är iaf ledig på fredag då ska jag kolla på studenterna..

nåja, ha en bra dag

Fredag, fredag hela veckan ..



Dåså då va det åter igen fredag, veckorna går bara snabbare och snabbare.. ska jobba ett kort pass nu på eftermiddagen/kvällningen, sen får vi se va som händer! No plans ..

ska fixa lite käk nu sen ska jag väl inte göra sådär jättemkt innan jobbet, bloggtorka.com

tjao

Två ledig dagar och nu ska jag iväg o jobba lite igen!


Skulle bara ha jobbat i måndags och imorgon men fick förfrågan om jag kunde hoppa in och jobba mellan elva och fyra idag, kanon de.. skönt att slippa stänga för engångskull iaf !!  :-)

vädret är inte sådär skitbra, suck.. regnar o blåser!! roligt o stå o vänta på bussen då :/ men men bara gilla läget,lär väl börja göra mig klar, lär ta tio bussen för att inte komma försent ! kanske ska höra m jens om han har lust o skjuts in en?`skulle va skönast..

ha de gott

Skit väder som vanligt när man är ledig !! eller ??


Isöndags hade jag turen med mig att det va toppen väder ute när man VA LEDIG, men då va man ju inte i sin bästa form men låg ändå i solen och pressa ! Måndagen kom smygandes och jag skulle iväg och jobba HELA dagen, javisst va det toppen väder även då! sen när man är ledig på tisdagen då är det iskallt och regnit, skit!! Nåja, idag är jag ledig också.. o solen skiner mellan molnen men det är ju ruggigt kallt istället! ska bara jobba på fredag mellan fyra och åtta ca, om dom inte ringer o behöver hjälp tidigare då.. Nästa vecka komma skattepengarna också,TJHO!!=D

hoppas jag kan göra nå roligt för pengarna o inte bara leva på dom :/ vill ju åka utomlands ffs! men de kan ja väl drömma vidare om :/ suck.. men vem vet, kanske kommer iväg endå.. får ju en sjukt bra lön den här månaden iaf! alltid nått =)

Vart ju party ihelgen, ritkigt lyckad helg !

Nu börjar man bli lite småhungrig kanske dags att tänka på maten!

 

RSS 2.0