+

Fredag återigen, det gillas!


Då va det fredag igen och veckan har gått grymt fort, det är bra de! Men sen när vi är i thailand så får tiden gå lite sagtare tycker jag! så man får njuta lite extra! sweet.... Ikväll blir det lugnt, äta gott o kolla på idol! :)


11 dagar kvar, tjoho!


.



Idag har vi fått lite saker gjorda,ikväll ska vi dricka lite vin ..

Då va det kväll igen och det är löning, som man väntat! Idag har jag fått lite saker gjorda, det känns toppen! va iväg o prata med en chef sen gick jag o jossie o solade, sen traskade vi mot sjukhuset i regnet!!! Det är just i sånna här tider då det regnar o det är kallt ute man önska att man hade körkort!!!

Trodde man skulle få vänta en evighet på att få o komma o ta sprutan men där hade jag allt fel! Det gick ju inte ens på fem min så fick man komma o ta svinsprutan! hehe .. det gick ju toppen, än så länge har jag mått prima .. lite ont i armen men annars mår jag bra!!

Ikväll ska jag o jossie ta o dricka lite vin, nu va det längesen vi gjorde det tsm!! :)

Jossie har precis dragit ur hår i slinghatten så nu väntar jag bara på att hon ska duscha klart o hjälpa mig att kasta i lite färg .. så kanske man ser lite fräschare ut i håret ;)

ha de gott..

.



Tisdag, vädret gör en galen!!!
Ja, man blir ju galen av det här vädret, grått grått regn regn.. man kan inte ens gå ut o gå när det här vädret har tittat fram!!! När de va sol sist, jo i lördags när man jobba hela dagen så det va ju mörkt när man sluta! Idag är det två veckor kvar tills vi drar, (vilket tjat, jag veeet!! men det ska ju blir så jäkla underbart så det är ju värt o tjata!)

Idag ska jag städa hade jag tänkt, sen ska jag väl inte göra sådär jätte mycke, no plans! Imorgon är det Äntligen LÖN! som man väntat, men det blir ju inte många korvören kvar endå.. mycke pengar som ska sparas.. så det blir väl inge skillad i plånkan i slutändan!

nu ska ja dricka kaffe o sen börja dona !



. .



"Trött men jag lär vara vaken ett tag till, det är ju paradise hotel ikväll :-D"

Jaa, jag har fastnat i paradise hotel, galet..
När man väl börjar kolla på det går de f*n inte att sluta titta!

På torsdag är det dags för "svinsprutan" , blir toppen de ..
Imorgon hoppas jag på att jag får träffa jossie en sväng för nu va det längesen !
hon kanske vill hjälpa mig att slinga håret då också, det skulle va grymt!!

Jag längtar till julmaten!! skinka,köttbullar,prinskorvar osv.. gött som fan! :D
Juuustja! ska ju få julbord den 5:e december, ska åka o käka med jobbet! så jag får ju julmat innan vi drar till thailand så det kommer sitta fint med julmat när vi kommer hem efter all ris man kommer käka ;)

Nu ska jag sluta skriva massa strunt..


Imorgon är det 2 veckor kvar,shopping,sol,bad,fest,underbart!



"Imorgon är det 2 veckor kvar,shopping,sol,bad,fest,underbart!"

Yes, imorgon är det som sagt två veckor kvar tills vi sitter på arlanda o tar oss en cider för att lugna resfebern ;) kan inte riktigt fatta att vi ska åka snart!! det ska bli underbart, shoppa som en tok ska jag göra! sola o bada!! sweet!!

Har bakat bröd nyss, de vart ju riktigt gott! idag har jag bara varit in till sandviken en sväng o sen hem, lär kolla upp när jag ska ta svinsprutan också.. jag hade fattat de lite fel, trodde man bara kunde dra dit men icke.. dom går efter efternamn o dag ? hm.. nåja lär kolla upp det!

På lördag har jag o jossie planerat in en "tjejkväll" äta gott o  dricka gott, hoppas hon inte ska på personalfest på lördagen bara .. då blire inge bra :/ så vi håller tummarna att de va på fredag!! De ska bli skoj o hitta på något m henne för nu va de SUPERLÄNGESEN!!!!!!!! sen åker ja ju bort två veckor :/ men sen blire dunderfest när jag kommer hem, eller hur jossie?! ;D hähä..

nu ska ja kolla om maten är klar!




tjao


Onsdag



Hej!
Då va det snart helg igen, veckorna rullar på i snabb tackt de gillar vi!!snart sitter vi på arlanda o väntar på att få åka till värmen, det ska bli så jäkla underbart, de här vädret gör en galen ju! sjukt less på pengar just nu, hatar pengar.. åkte buss igår o fick betala 25 kr för att åka mellan kungsgården o storvik, GALET DYRT JU.. inte fan är det så konstigt att folk tar bilen istället för bussen!!! buss ska väl va billigare att åka än bil!!! helt sjukt .......

riktigt skönt ute idag, ska höra med jossan om hon vill gå ut o gå senare .. de är riktigt skönt o gå ut o gå men man tappar ju de  där ganska lätt haha ... fast man tycker det är skönt när man väl tagit sig ut o gå... konstigt :)

undra va man ska göra för mat idag .... inte sugen på nått som jag har i frysen men lär väl kasta ihop nått senare, orkar inte hålla på nu...

idag vakna jag TJUGO I TOLV, haha .. galet ju, så länge brukar jag aldrig sova... o endå känner jag mig lite trött, fast ja sov så länge.... kanske sov för länge så man blir trött istället ...



 



Innebandy sugen ??



Har småkikat lite på innebandy på tvn, fan va man saknar den sporten! När man täner tillbaka då man lira, fan va roligt man hade! o man hade ju lite bättre kondis .. sjukt sugen på att börja spela igen, man kanske ska tänka på saken iaf!! Det är ju en riktigt rolig sport ... nåja vem vet.. man kanske ska ta fram klubban o bollen o test skjuta lite ;)


Det gick ju toppen!!



Jag bakade bullar idag och jag dödade ju inte jästen !! men nu vart bullarna riktigt bra, o goooda! när degen skulle jäsa så gjorde jag kolakakor o dom vart också jättebra.. roligt o baka när det går bra : )

De såg väl inte så farligt dumt ut va ?! Iskall mjöl och en vanlijbulle, sjukt fint de !

Söndag -



Vilket skit väder det är ute!! När jag klev upp va det ju lika "mörkt" ute som det fortfarande är ?! Grått o regnit, tack o lov att man ska dra iväg två veckor snart!! Det är ju nu man inte ångrar en sek att man la så mycke pengar på en resa!! hoppas att man har turen med sig med jobb snart, då ska jag absolut börja spara till nästa tripp, För jag ska iväg IGEN.. det är ju såååå värt det !!

Idag ska jag o jens baka bullar är det tänkt, vi får se om det blir nå bullar! sist jag gjorde bullar själv så döda jag jästen, så bullarna va ju lika små efter som innan ;)


tisdag -



Hej!
Har hunnit med ganska mycket nu på morgonkvisten, tvättat o städat lite! toppen, då har man de gjort ..
Känner mig riktigt seg o trött, kan inte solen visa sig lite?? inte konstigt att man känner sig super hängig när vädret är  såhär ? tack godegud för att vi drar snart o då får man sol i två veckor iaf! sen hem till skiten igen!

Jossie skulle komma förbi en sväng senare, då blir det bakpotatis med tonfiskröra, mumms :) sen blir det en promenad.. lär ta tag i promenaderna igen, när man väl har börjat gå så är det ju riktigt skönt! Dete är ju de här med att orka ta sig ut bara...  latmask som man är! men nu jäklar ska jag ge mig fan på de, ska gå ut o röra mig så mycket som möjligt! man blir ju mycke piggare .. :)

igår kväll låg jag bara o kika på tv somna gott runt elvatiden... sweet!!

nu är det ju bara 2 8 dagar kvar, shoppa shoppa o sola sola ... kommer börja klättra på väggarna snart, jag kan inte vänta längre !!! haha ... : )


09-11-09



Då va det ett tag sedan jag skrev något, som vanligt med andra ord :) .. I lördags vart det vin hemma hos jossan, det skulle bara blir liite vin hemma hos henne men det sluta med att vi satt i en bil påväg till sandviken för att gå på steel sen slutade det endå med Lobby :) det va en trevlig kväll som vanligt !!

Nu är det ny vecka och nya tag, det är bara 29 dagar kvar tills vi åker, läst på ett forum idag o man blir ju bara mer o mer taggad och shoppingsugen! fan va jag ska shoppppa :-D hehe...

Imorgon är det dags för lite tvätt o städ dag.. :)

nu ska jag kika på tv, over and out




Idol



Japp nu sitter vi och inväntar att idol ska börja, har precis gjort klar räkmackorna.. så det blir idol, räkmacka och cocacola.. inte illa en fredagskväll !!

Fredag -



Idag har man inte gjort så himla mycket, vädret gör saken inte bättre heller. . man blir mest bara seg,trött o less på allt när vädret är som de är ! De ska bli skönt att jobba några få timmar imorgon iaf, alltid nått..

ikväll blir det bara Idol o ta det lugnt, imorgon ska jag hem till bigbay .. få se va som händer då:) inga planer än så länge, de visar sig..


Har iaf nått att se fram emot, TVÅ VECKOR I THAILAND .. de behövs verkligen nu, ska bli så jäkla nice!!kommer ju hem den 23e dec.. slippa den här jäkla julstressen, då ligger man på  stranden o steker medans ni går hemma i kylan ;) hähä ....




"äntligen helg"



som alla skriver glatt på facebook, undra när man ska få den chansen att skriva så?? Jag vill också tokjobba i veckorna o kunna skriva ÄNTLIGEN HEEEEEEEEELG, men de ser ju mörkt ut på den fronten :( ORKAR INTE GÅ HEMMA MER.... ge mig ett jobb tack!! inte har ja hört något från stället jag skicka in mitt cv till heller, morr...

ikväll blir de idol, imorgon jobb..

RSS 2.0