Jag hade blivit lite tokig ..


Tur att jag skrev med Jenny på msn nu på kvällskvisten .. trodde vi börja tio som vanligt imorgon med de är visst som en söndag så vi börjar inte förrän 11 !! phu tur att hon skrev de .. hade jag inte en aning om .. Lite less man hade varit om man kom dit till tio över nio (och då är jag iaf en timme tidigare ...) men då hade jag varit där TVÅ TIMMAR FÖR TIDIGT haha .. så det va ju bra kan jag sova en timme mer imorgon.. ZzzZZzzZ !! fint de...

"Kevin sopar mattan .. "


 kikar på idol .. jag säger då bara de KEVIN vilken jäkla stjärna alltså!! Hoppas han vinner hela skiten för han är ju så sjukt bra så det finns inte !!! Ikväll så satt han ribban högt .. han har varit i sverige ca 9 månader ?! och sjunger en svensk låt så jävla bra så det finns inte .. jag är i chocktillstånd .. GALET :-)) hejja kevin...

Kevin sjunger. Foto: Daniel Ohlsson/TV4.

De va så sjukt lugnt idag ..


Va in till Sandviken igår med jens,jessica och knattarna.. va väl inte mycke o se som vanligt .. sov över hos jessica i natt .. skönt o slippa åka buss så långt men imorse fick jag skjuts av henne snällt !! så sjukt lugnt på jobbet idag .. så de va nice ! hehe .. ikväll blir det Idol o bara slappa skönt o va hemma i tid för engångs skull!! Pappa kommer o hjälper oss med hallen på söndag .. helgen blir lugn o skön.. :)

Ledig idag igen, fint de !


Det känns riktigt skönt o vara ledig idag igen, mm nice !! ska slänga ihop en tjockpannkaka snart  tänkte jag .. sen va det prat om att åka in till Sandviken o ta en fika med jessica o knattarna mysigt !! ska slå en pling till henne senare får vi se va hon säger ..

Tänkte visa er lite saker jag har köpt .. köpte en så söt stickad tunika för bara 150kr!! sååå billigt, bra o vara liten ibland då kan man ha kläder på barnavdelningarna ;-D hehe .. justja köpte ju "uggs" kopior från Halens .. jag skulle ha köpt dom på Skohuset istället .. dom va skönare och kosta bara 99 kr.. dum som ja va så tänkte jag att jag hade ju beställt ett par så jag behövde ju inte två!! ångra mig grymt .. dom här är ju jätte fina meeeen så stela i sulan!

När lönen kom köpte ja ju en ipod nano supernöjd! va väl lite strul i början hur man skulle få in musik på den o så men efter många trixa så fick jag det att funka .. köpte även en så fin väst på h&m men har inte knäppt nå kort på den .. men sjukt nöjd med den också!! :-)

På tisdag åker jag o pappa till uppsala o är barnvakt hela dagen kul!!

   


idag är jag ledig och det är underbart


Ja idag är jag ledig och det är så skönt!!! känner att jag lära ha en ledig dag.. har sprungit upp o ner i tvättstugan nu på morgonen.. fy va tvätt!! till och med så att en tant som kom efter mig när jag skulle till tvättstguan sa : oj va tvätt du hade .. haha två ikea kassar ..

justja köpte en Ipod i fredags, kanon .. måste försöka på igång Itunes på datorn.. funka hemma hos jessica men inte på våran cp dator!! måste ta tag i disken så jäkla mycke disk.. uhaa .. sen kanske de blir lite vila .. mina ögon är sjukt trötta !!


Denna vart det :-)

så sjukt sugen på o köpa en liten bärbar dator dom ser ju så fräna ut!! lätt o ta med sig över allt också.. vi får se hur nästa lön ser ut .. kanske man slår till på en! typ en sån här ...


Bilden är lånad från komplett.se

Fredag - härliga freda ..


Mörkt och dystert när man kollar ut .. borde nog göra en kopp kaffe o  en macka så jag orkar med dagen.. det ska bli sjukt roligt o träffa jossan idag! så himla längesen vi sågs nu!! Inte har jag fått nå tips om nå snygga toppar heller nåja får kolla runt ikväll .. får se om man hittar något, måste hitta nått ju! annars äre illa ..


nä har inte tid med de här måste stressa vidare ha en bra fredag

Torsdagkväll


Fått skapligt bra löner den här månaden, trodde det skulle bli mycke midre så det är ju nice! Imorgon är det en riktig stressdag, packa ihop allt som ska med till kungs imorgon när jag vaknar .. då ska allt ner festkläder smycken osv osv.. ni tjejer vet ju att det ska med en hel den när man ska göra sig klar för fest hos någon .. haha bäst o ha med sig lite olika outfits .. man blir nästan aldrig nöjd .. så det lär man hinna med .. börjar jobba elva .. så jag lär gå upp i tid o fixa allt ..

Efter jobebt ska jag åka in till gävle med bääästajossan!! försöka hitta någon snygg topp.. NÅGON SOM HAR SHOPPAT NÅ SNYGGT PÅ SISTONE ?! HOJTA TILL VISA LITE SNYGGA TOPPAR I ERA BLOGGAR .. oj caps .. lämna gärna kommentarer om ni har shoppat någon snygg topp eller så skulle va till hjälp :)

efter shoppingen imorn ska jag åka till kungs o sova där .. slipper jag gå upp så tidigt på lördagen .. då ska allt med till jobb nr2 efter de jobbet ska jag hem till frida(jobbakompis) och göra mig klar där sen vidare till jenny i kungs :) där det väntas mat och 25 års fest.. tjoho!!  de ska bli kul ..måste höra med jens om han har lust o hämta upp lite packning i sandviken efter att ja gjort mig klar trorja .. kan ju inte släpa runt halva bohaget .. men vem vet kan ju ha hittat den perfekt klädsen för kvällen imorgon då behöver man ju inte ta m sig så mycket :))

nä nu ska jag läsa bok .. sen sova så jag orkar med dagen imorgon !

Jobba,jobba,jobba ..


Gör inte så mycke annat än jobbar tycker ja, men man ska ju inte klaga!! man kunde ju lika gärna haft oturen o bara gå hemma och det är ju inte sådär SKIT KUL! Dom ringde och fråga om jag kunde komma tidigare idag och visst kan jag göra de, bara glad att man kan få mer timmar! skadar ju endå inte o åka dit tidigare .. så ska dricka lite kaffe o göra mig klar börjar tolv istället för fyra.. fin fint :-)

Imorgon kommer jossan hem, weho! då ska vi åka in till gävle o strosa på stan, fast jag jobbar först 11-16 men ska försöka hinna med fyra bussen men de ska inte vara några problem .. känner mig lite stressad dör morgondagen.. ska hitta 25 års present (ute i sista sek..) o så lär jag ha nå fint o ha på mig till lördagen!! orkar ha nå gammalt fult :-D såg redan igår va jag skulle få för lön men vet inte vilket ställe det är ifrån hmm.. fan om det är krångel från storvik.. blir ajg tokig!! vi får se..

höörs

Mööörkt o kallt!


När jag gick hem frpn bussen vare riktigt blåsigt,kallt o mörkt ute! tyckte de skulle bli lite mysigt med vintern men har visst glömt bort hur jobbigt det är när det är kallt ute! fyyy .. gick kanon o jobba idag ganska lugnt, det börjar märkas att det börjar gå mot vintern.. Jens o jag har kikat på resor vi är ju så sugna på att åka iväg.. meen då kommer de här med pengar .. *suck* men vi har prata lite "löst" om att kanske boka en resa till nästa år ... men vi får se ! skulle va kul o ha något o se fram emot :-) Tiden går så fort, snart va det 1 år sedan vi va i thailand.. galet!!

ska väl gå o sova snart.. börjar inte förrän 16 imorgon sweet!!!

tjign

Onsdag


solen skiner och det är kanon! kanske man inte känner sig så seg som man gör när det är grått o regnit ute ! Har precis gjort mig klar ska traska till bussen om ett tag .. vi får ev flytta in i lägenheten i kungs 28:e Nov den helgen för dom som bor där nu ska kanske flytta ur den 25:e hoppas de blir tidigare :-D woho...


mumms ..


fick nå ryck idag att jag vela göra en äppelkaka såhär på kvällskvisten.. så nu står det en i ugnen .. det är juu så gott !! nä nu ska ja kika lite på tv.. jobbet kallar imorgon ..

återkommer tjao

Jag skulle aldrig ha kollat!!



*Morr* Lära bara kika in på Gina`S hemsida, åhh skulle aldrig ha gjort de!! Hitta ju sååå himla mycke fint!!! vill ha massa pengar o shoppa för nu ju!! Ge mig fredag ;-DD lite surt är det ju att man kommer till stan så sent.. får stressa igenom butikerna... jaja..

Tisdag - Höstrusk & Jobb


Nu visar verkligen hösten sitt rätta jag, jag tycker hösten ska vara sådär fin som det är ibland JÄMT .. den här sidan den visar av sig nu blir man ju helt galen av .. mörkt,regn,blåst .. hatar verkligen de här vädret! Igår vart det bara lugnt när jag kom hem, kom hem i tid!! så det va nice .. nu börjar det märkas att det börjar gå mot vinter knappt nå folk på jobbet lite skönt sådär ibland kan jag tycka ;) men självklart så är det roligast när det är folk så tiden går fort .. men när man bara jobbar ca 3.5 tim så kan det lika gärna  vara lugnt så man hinner skura golven osv... då kommer man hem i tid också!!

När jag är ledig ska jag försöka ta mig ut o fota hösten men nu är den ju inge fin.. knappt nå löv kvar på träden .. men kanske har tur så finns de kanske nått fint träd kvar ..

Får se om Tobbe kommer ner med lönespecen imorgon eller helst idag .. så nyfiken på va jag kan få i lön!! Nä nu ska jag fixa frukost ..  lär hinka lite kaffe också så man blir människa i de här trista gråa vädret vi har idag!!

   

åh ge mig 25 nov ..




jaa hitat så fina saker ja vill köpa !!! en bänk som man kan sitta på när man ska ta av o på sig skorna .. och ett vitrinskåp!! här är de fina vitrinskåpet .. :-)

 

ny vecka nya tag ..



som man brukar säga ..
börjar inte förrän fyra idag sjukt skönt, men ska åka till storvik tidigare o hejja på pappa .. igår vart de äta pizza o kika på tv! mysigt .. nästa helg är det dags för 25 års fest .. tjoho!

nu börjar de kännas


Ja nu börjar de kännas i kroppen och i knoppen att man har jobbat länge utan ledighet.. ska ju jobba till nästa söndag innan jag får vara ledig en dag!och då är ja bakis.. haha fy!! men en dag räcker nog..

kom hem vid sju sjukt seg o trött nu känner ja, ikväll måste de bli tidig kväll annars är jag nog sjukt trött o seg imorgon ...

nä nu måsteja äta nått sen får d bli tv!


tjao

Dåså va det dags igen



Åter igen torsdag .. Haaaaaallååå imorgon är det fredag?! fyy .. lite skrämmande när veckorna går så fort!! lite småseg nu.. regnet öser ner ... höstrusk!! måste väl börja göra mig klar nu.. slutar 18 idag, fyyy va skönt!! kommer man hem i tid.. saknar jens.. inte träffat honom sen i förrgår .. tråkigt! men imorgon får jag se honom!!! my love :0)

Heeeemmma


ruggigt skönt o komma hem i "tid" .. jobbar i sandviken till söndag sen blir det åter igen storvik .. sjukt taggad till 25 års festen måste hitta nå snyggt o ha på mig!!!! men vad?! hmmm.. måste ju tokstressa då på fredagen slutar 16 då äre bara o rusa till bussen o åka mot gävle o kika efter nå snygga kläder.. :-)

nu ska ja ta ett varmt bad!!!


tjao

Ganska pigg endå!


Yes skönt o vara lite pigg men tröttheten brukar oftast komma ikapp tyvärr .. ZzzZZz!! men men .. Idag ska jag iväg o jobba i sandviken .. sen efter de är det bara hem o sova .. lr äta något o kika lite tv hinner jag nog med .. nu vill jag att dom här veckorna ska vara över så ja kan vila iaf två dagar! skulle inte vara fel.. men vill ju jobba också.. kommer nog va sjukt taggad på o jobba såhär efter november lönen :-D o så vill ja ha lön nu så jag kan köpa Ipoden för nu jäklar börjar man lessna ur riktigt på o lyssna på radio *blää* men snart så.. :-) vet inte vilken färg ja ska köpa heller .. lite sugen på en röd.. lr en orange?! lr lr lr .. hehe svårt! :-)

nä nu lär ja börja göra mig klar för dagen..


over and out!

snart dags !



Ja snart dags att ta bussen mot buskarna phuu .. men snart är det dags för flytt då slipper jag åka den här sjukt sega sträckan iaf .. fyfan hatar verkligen att åka buss nu så sjukt less på de! men snart så!!! åh de ska ju bli så sjukt nice o flytta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) nä ska dricka upp kaffet o göra mig helt klar .. sen väntas en timmes bussåkande ....



Vaken en hel timme innan klockan ringer


Dum som man är kliver man upp fem i halv åtta en helt timme innan man ska kliva upp.. men då slipper jag känna mig stressad, ska käka lite frukost nu och hinka i mig kaffe så jag orkar med dagen men det ska väl inte vara nå problem ! usch den här veckan o nästa vecka är det fullt upp inte ledig en enda dag, tagit åt mig sjukt mycke jobb nu! men suttit och räknat lite på hur lönerna blir i NOV och dom ser inte så illa ut .. dom ser ju lixom sjukt bra ut!!!!! bara kämpa på .. ledig nästa söndag sen äre jobba på igen, man ska passa på när man får tider man kommer ju inte ångra sig sen :-D
så imorgon på min lediga dag blir det jobb i Viken och på tors är det dubbel pass.. sweet!

jobbprat.. vi går över till något annat!
sov i kungs igår trevligt, det händer väl inte skit mycke i mitt liv just nu bara massa jobb .. men de blir väl lugnare fram över.. 25:e är det 25 års fest, undra man hon önskar sig ?! hm.. svårt m presenter .. hoppas ja får nån timme över nästa vecka o springa ner på stan o kika efter något .. annars är det ju kört ... vi får se va d blir!!

nä nu blir det frukost vi hörs

jobba hem sova jobba hem sova oooosv


yes.. nu blir det läsa bok upp tidigt imorgon jobba igen!! tjao

´det trodde man inte

japp nu kan jag gå på jennys fest den 25:e okt ROLIGT!!!!!!!! :-) blir så sjukt mycke jobb nu fram över.. men det är ju bra de!! pengar pengar :d

då va snart lördagen över


Phu precis kommit hem SKÖNT!!!!! ska göra lite käk sen ska vi tvätta rolig lördags syssla men de måste ju göras så! Imorgon blir det jobba först i sandviken sen vidare till storvik.. nästa helg prata jossan om att hon skulle komma hem?! hoppas de va den helgen.. kanske köra en utgång då lr va säger du jossan?? :-) vi får se !!

hm nä nu ska ja svira om till mjukisbraxer ..

tjao

kungsgården

sitter hemma hos jessica nu ska kika på idol sen blir det nog sova så man är pigg imorn!!


   

bilder från förra helgen :) jag älskar verkligen min nya hårfärg!!

Då va man vaken igen då..



känner mig stressad som vanligt på mornarna .. drygt !! ska packa ihop grejer som ska med till kungs sen göra mig klar o gå till bussen .. kommer bli mycke jobb framöver, det är ju bra! då kanske man får ihop lte mer pengar så man kan köpa sig lite fina grejer till nya lägenheten alltid roligt m nå nytt!!

Kort dag imorgon riktigt skönt !


Japp imorgon jobbar man bara mellan 11-16 skönt !! dom ringde o fråga om jag kunde jobba stängning också men de sa jag nej till för efter jobbet kommer jessica lr jens någon av dom och hämtar mig sen åker vi till kungs och är där .. ska äta tacos o så! mysigt .. så vi sover där imorgon.. skönt kan man ta fem över nio bussen till sandviken :0))

nä nu ska ja lägga mig framför tv:n


tjing

miiiin lediga dag, underbart!


idag är jag ledig sjukt skönt lär jag säga!!! :) vet inte va man ska göra idag, får se!

stor suck!!


Det kom bara ett par skor från halens suck, men dom va juuu så fina !!! "uggs" kopiorna .. i like !!! ska knäppa kort på dom imorgon så får ni se.. dom gillar jag sjukt mycke !! synd att dom andra va slut :/ hoppas dom kanske skickar dom sen? annars får man leta på ett par andra ..

kom hem för en stund sedan.. ledig imorgon sjukt bra!!

Åh nu vill jag helst bara slänga mig i sängen igen


fy ruuggigt trött nu känner jag!! och det ser inte skit lockande ut att gå utanför dörren nä idag fåre bli vinterjackan på!!!! orka gå o frysa mer nää uusch...  det ska blir SÅÅÅÅ SKÖNT O VARA LEDIG IMORGON!! sen blire sjukt mycke jobb .. fre lör sön (dubbelpass först sandviken sen storvik) mån tis tors sen blir det lite lugnt skönt ..  :) men läningsveckan då blir det jobb 10 dagar i sträck .. fin fint med timmar, så som de ska vara !!

mina skor kom igår så jens ska hämta ut dom efter jobbet .. så imorgon får jag inviga dom, får frysa om fossingarna en dag till :-D nä ska börja göra mig klar sen gå tll bussen ..


tjing

äntligen har dom kommit!!



.. som jag har väntat, har ligger mina skor på konsum jippie!! nu slipper jag frysa om mina fötter .. taack!!! kom hem för en stund sedan skönt o komma hem lite tidigare känner att jag måste äta något sen blire lite tv o sova jobba imorgon 11-19 ..

Jag blir lite smått tokig snart jag längtar så sjukt mycket nu!!


Alltså nu blir jag kanske lite väl tjatig men jag vill FLYTTA!!!!!!! suttit och kollat på Ikea`s hemsida har hittat så många fina grejjer som jag vill ha till den nya lägenheten!! Det är ju så kul o pyssla o dona hemma med nya prylar .. :0)) men man lär ju stå ut ett tag till .. boring !!

ska väl börja göra mig klar lite smått .. iväg o jobba några fjuttiga timmar igår fick man ju ihop ca 4.30 tim! Allt är ju bra än inget .. Är ledig på torsdag de ska bli riktigt skönt!! Vet inte riktigt va man ska pyssla med då? funderar på o börja packa lite skit som vi inte andvänder då känner man ju att man börjar närma sig flytten lite :-P

Jag som vill ha den nu på engång !!!


fan att man börjat kolla på en Ipod nu, då vill jag ju ha den nuuuu ! fan .. får vänta ett tag till .. hoppas veckorna går kanon fort!! så jag får den, står verkligen inte ut med att lyssna på radio på telefon!! fan rixfm och mixmegapol är så jäkla dåååliga ! först får man höra en låt på tex mixmegapol o man tänker nä inte den här igen o byter över till rixfm då spelar dom PRECIS SAMMA LÅT!! jäkla skit kanaler......

Nåja de är den här jag ska köpa sen!!men med min otur finns väl dom inte kvar .. dom är ju så billiga o bra!!!!


Tisdag



Beställde ju två par vinterskor för snart 3 veckor sedan om inte längre tid tillbaka !!!! *suck* dom skulle komma i början av Okt inte har de kommit nå skor än, jag behöver dom nu när kylan har kommit!!!!!!!!!!! ska iväg o jobba några fjuttiga timmar på eftermiddagen hoppas vi blir klar i tid så jag kan åka med jens hem när han slutar jobbet! men som vanligt har man väl otur förstår ja !! som igår kom hem halv tio..

ska inte göra så mycke innan jobbet bara slappa .. sköööönt !!!!!

I ditt ansikte


Kom hem för en stund sedan vart kvar på jobbet lite längre idag, inge kul o komma hem halv tio på kvällarna men det är ju inte så himlans ofta de händer !! kikade i min almenacka jag har .. jobbar nästan varenda dag fram till jul!! sjukt bra de .. Nä nu ska jag slänga mig på soffan o kika på i ditt ansikte med Magnus Betner ! sjukt bra program de där :)

skriver väl några rader imörn!

tjing

gott



funderar på o göra kasslergryta när jag kommer hem ikväll kanske .. om ja nu inte kommer hem så jäkla sent .. kan ju hoppas man har tur idag .. annars gör jag nog de imorgon de är ju sååå himla  gott !! mummms ...

Måndag


Då va det måndag igen, ny vecka o allt ! ledig på tors nice nice annars blire bara jobba hela veckan.. lär nog börja packa lite smått allt de man inte använder o så!! alltså om veckorna ska gå såhär snabbt så är det ju snart dags för flytt, det ska bli ruggigt skönt !!! kul m nytt också .. :-)

Hoppas hoppas lönerna är bra den här månaden men det trorja nog !! då ska jag absolut köpa en Apple Ipod !! Den verkar bra, kostade inte så mycke heller så!! helst skulle man vela köpa den nu på engång men det går icke!! får vänta några dagar till

Hm, har städat lite nu på morgonen en som ska komma o kolla på lägenheten alltså nu är det 5:e som kommer o kollar på den dom andra innan vela inte ha den?! är Gävlebor riktigt kräsna lr vadå?! Tycker inte alls det är nå fel på den här lägenheten, den så ju fördjävlig ut när vi flytta in? hmm nu är den ju en  skönhet om man ska gemföra !! men men.. tur att det är en hyresrätt då är det ju inte vårat bekymmer om ingen flyttar in när vi ska flytta :0))

ska käka lite Hemmagjord potatismos och falukorv i ugn senare .. gjorde de igår sjukt gott!! hemmagjod potatismos är det bästa som finns ..göttt!!!

söndag och helgen är redan över vilken skräll


Men man blir ju snart tokig helgen bara rinner iväg vips så är det måndag igen, imorgon är det jobb igen fast bara 3 timmar,alltid nått! Igår vart det utgång, glömde mina kort och pengar på jobbet vart lite panik där ett tag tur att jag såg det i tid och att de låg kvar där!! trodde ju först att ajg tappat de .. vart lite less ett tag men sen så va jenny så jäkla snällt o åka till jobbet o leta på de!! tack så hemskt mycket!!Hade superkul hemma hos jessica men krogen va väl ingen hitt för mig tycker ja .. va ju inte så mycke folk man kände igen ute heller, drog min kos från krogen runt ett och får stå o vänta på busshelsikke nästan en timme iskallt vare.. inge dålig idag heller *skönt*

suttit o kikat på Ipod funderar på o köpa en måste ha lite mer musik o lyssna på när man åker buss så en ipod är ju kanon .. hoppas mina löner är bra den här månaden men de trorja nog .. :-)

fyfan ..


skulle ha försöka somna lite tidigare igår känner jag mina ögonlock är tunga som betong .. men de går väl över ! försöker packa de man ska med sig hm svårt! vet inte riktigt va man ska ha på sig .. alltid de problemet ;D nåja de blir nog bra de .. lär göra mig klar o sådär hööörs

Tunga steg imorgon i think


Ja har letat fram till olika klädesplagg som jag ska ta med mig till jessica imorgon .. kan inte bestämma mig va jag ska ha på mig .. bättre o ta med sig de som man tror kan tänka sig ha på sig hehe .. kommer bli ruggigt tugnt o gå med allt som ska med men de får gå helt enkelt tur att man får skjuts av bästa jenny från jobbet imorgon hon är en klippa !! De ska bli sjukt roligt o jobba imorgon för då får jag jobba med henne.. sjukt längesen man såg tjejen nuuu !!

måste väl försöka sova snart, annars vet jag med all säkerhet att jag kommer typ vara d.ö.d.s.t.r.ö.t.t imorn nör klockan ringer 07.00 ZzzZzz .. fast ibland har man tur då kan man va sjukt pigg istället kanske är det imorgon när jag vet att de kommer bli skit kul på kvällen !! taggad till 1000 ..

Idag har det inte hänt så himla mycket, jobbat 11-16 sen va jag ju ner på stan när jag kom hem en sväng för o se om det hade kommit in nå snyggt men näää .. riktigt trist!skit mode i år .. riktigt tråkmode helt enkelt !!! Åh brännde mig på olja både igår och idag!!! bra gjort!! svider som sjutton ..hoppas det inte blir så farliga ärr ..

   

De är så man ska göra!


Har precis kommit hem inte hitta jag något snygg topp inför imorgon heller trök!!!!!!!!!! får väl ha nått av e gamla trasorna man har hemma.. trist ! ikväll blire idol o bara lugnt imorgon äre feest!


titta va jag fick syn på när jag öppna kylen när jag kom hem är han inte go ? de så man ska göra .. sååååå gulligt :) blir heeelt varm i hjärtat


fredag så jävla underbart


Ja fyfan va skönt då har man gjort klart den här veckan snart, får skjuts av jens som ska på begravning i kungs så då åker jag med honom .. kommer till jobbet en timme tidigare men man är ju van o komma en timme tidigare när man jobbar isandviken hellre kommer jag tidigare än o behöva sitta på skitbussen EN TIMME! :)

slutar fyra SJUKT SKÖNT!! men skulle inte förvåna mig om dom tjatar på att jag ska stanna kvar till stängning med icke!! tänker åka hem när jag slutar lite fritid vill jag ha ..

ska äta lite frukost nu

som sagt idag är det begravning för linus!
vila i frid ..

De här med kläder!


Va ju ner på stan med jessica i tisdags för o kolla efter nå snyggt klädesplagg till helgen, men inte INGET snyggt alls !!! fan.. man är så less på de kläder man har ... någon som har sätt nå snygga partytoppar på någon affär SKRIV GÄRNA.. lär nog tokstressa imorgon o gå in på någon affär o kika om de finns något snygg innan de stänger.. tror ja fr 30 min på mig .. måste ha nå nytt snyggt linne juuu ..

skriv gärna om ni sätt nå snyggt :D

Skulle nog kunna sova några dussin timmar till


Ja fy ruggigt trött idag igen, det ska bli sjukt skönt o få sova på söndag!! Men idag blir det ett ganska långt pass och imorgon jobbar man bara till fyra!!!! så sjukt bra, ska väl börja göra mig klar o sen åka buss så roligt .. *suck* less på bussåkande riktigt jäkla mycke nuuu .. men snart snart så äre inte långt kvar tills vi bor ikungs det ska bli så underbart!!

Det trodde man inte men roligt !


Fick som sagt åka iväg och jobba några timmar tidigare idag, fint med mer timmar!! Och robinsson Robban va där och käka haha.. roligt nör det kommer lite "kändisar" och äter.. inte så vanligt precis och man tror ju inte att sånt folk stannar och äter just på lappens precis hehe .. men robban han är ju inte så känd nu mera men han va ju en gång i tiden!

Precis duschat skööönt .. ska väl äta nått lätt innan jag ska sova sjukt trött!! ska iväg o jobba imorgon 11-19 .. nä lär äta något


tjing

Då vart det lite mer timmar endå ..


Dom ringde nyss från jobbet och fråga om jag kunde komma lite tidigare för tess hade problem med sin axel, klart man inte säger nej sitter ju bara här o glor framför tv/datorn endå bara för att få tiden o gå så man får åka iväg någongång .. så nu ska jag göra mig klar sen får jag åka med jens till sandviken slipper bara tokstressa för att hinner med bussen här ifrån!

Nåja, ska väl göra mig klar sen kila !!


over and out

RSS 2.0