HIPP HIPP HURRAAA



Go`kväll !!

Då vart det några dagars uppehåll från bloggandet men så brukar det vara, man tappar det hela ! så man orkar bara inte blogga, man blir lite less men ibland bloggar man flera inlägg per dag,nåja .. idag fyllde brosan år så jag har varit där och fikat nu på kvällskvisten...

imorse startade jag dagen men en långpromenad mellan kungsgårn och storvik, skönt!! har nu gått varenda dag sen söndags och har gått flera gånger på en dag o så har jag cyklat till hammarby och hem, va har hänt med mig!!! vart får jag all energi ifrån helt plötsligt : )) toppen toppen!!

när jag kom hem bestämmde jag mig för att byta unt min "klädstång" till en byrålåda .. det vart bra, synd att lådorna inte rymmer så mycke men har pysslat ihop det endå.. det vart fint iaf : ) o bättre med plats!!

såhär blev det iaf, har tyvärr ingen bild på hur det såg ut innan men ni som har varit hit vet ju hur det såg ut :)
sorry för att det är sjukt dålig bildkvalite på bilderna men tog med camen på datorn...



har suttit o kikat på bilder sen sommaren och vintern när jag var blond!!!!!!!! åhhh att jag aldrig kan bestämma mig hur jag vill ha min frisyr eller färg!!!!! åhhhhhhhh.... är så velig, vill ju va mörk men endå vill jag ju ha den här färgen jag har på dom här bilderna !!!! hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Justja, det glömde jag att berätta!



Har ev ett till extrajobb på G, men vi får se hur det blir med de! Men som jag fattade det så behöver dom mycke extrapersonal och jag hoppas att jag kanske kan få jobba lite extra där! Det är ju inge toppen jobb, men va ska jag göra ?! Lär få in pengar på ett eller annat sätt och nu är jag så jävla less på att bara gå hemma !!

Så om jag nu får chansen att prova på att jobba på det här stället så tänker jag göra det! Om jag nu inte trivs så är det ju så! Då har jag ju iaf provat, men vem vet, jag kanske stortrivs också!! Men som sagt, det är inget som är klart, dom kanske vill att jag ska ha körtkort och utbildning på det här jobbet .. Det är nog just det dom kanske vill, men som jag fatta det så har dom inte sådär skitstora krav på sommarjobbare, så vem vet.. jag kanske har tur och får prova på, och dom kanske blir nöjd med mig och jag kanske stortrivs!! men det är värt o prova och fråga iaf! Det är ju inge drömyrke, men om man får chansen så lär man testa, jobben kommer ju inte flygandes precis :(




Lager 1 5 7

Godmorgon sOlen

Jag skulle aldrig ha klickat in mig på deras hemsida, det fanns ju så mycke fina tröjor,linnen,jackor !! fan då, vill ha massa nytt, har bara skit iklädväg tycker ja! :) men det är ju så, man tröttnar ju fort på det man har!

Justja, fick ju en kjol & ett linne av syrran när jag fyllde som jag har glömt bort att visa! :) och  i sommar kommer jag verkligen synas när jag går på krogen ! :P (dålig kvalitè på bilderna men som sagt, det får duga!)




solen skiner idag, vilken lycka! man blir ju så pigg och glad av lite sol! jag som skulle sova ut idag (så har jag ju tänkt hela veckan!) men som vanligt slår jag upp ögonen runt åtta! Det har jag gjort hela veckan, skummt.. idag ska jens skugga sin blomma på armen också, funderar på om jag ska följa med eller inte ?! Skönt o komma iväg o göra något också, visst .. kommer ju bara få sitta och vänta, men då kan jag glutta lite i tatueringstidningarna ;) synd att det ska vara så grymt dyrt!! villa ha fler : ) (det är fan beroendeframkallande...)

Jens ska förbi Media Markt innan och hjälpa hans polare att leta en dator, så jag funderar på att smyga in på valbo och glutta lite på H&M!! har ju endå 200 i presentkort kvar, alltid nått! finns ju rätt schysta tshirt/linnen för 98 kr .. vem vet .. kanske hittar nått fint för 200, då har jag fått nå nytt :D fan att man inte är RIK!!

nä nu lär jag sluta skriva, vissa dagar när man ska skriva "lite" i bloggen så kan fingrarna bara flyta på som fan(som idag!!) skriver ju bara massa skit endå, eller ? ;) nåja, roligt när man väl kommre på något att skriva! kanske det är någon där ute som är lite intresserad av skitskrivande också? nåja.. nu avslutar vi det här för idag:)

Over and out

jäkligt less ...



så jäkla less på att bara gå hemma hela dagarna medans alla andra jobbar och tjänar pengar!!! jag vill också tjäna pengar o jobba, måste jobba så mycket som det går i sommar så jag får ihop pengar till piss skatten!!!! :(

tycker man söker o söker och letar o letar jobb, men INGETING går åt rätt håll, jag får inte ens komma på en interjuv!!! då tappar man hoppet ganska mycket, men idag lämna jag iaf in ett cv på konsum om extrapersonal i sommar.. men de verkar som dom hade fullt med folk redan, men då har jag ju iaf lämnat in och kan hoppas på att dom kanske behöver folk nån dag nån gång:)


Solen skiner och nu blir det grillat!!!



åhh man blir ju så glad av solen, när jag slutade jobbet trodde jag ALDRIG att solen skulle visa sig ikväll som dom visade på aftonbladets hemsida, men joooooooooo vips så visa solen sig .. galet, det va ju så grått ju!! så nu har vi tänt grillen, så det blir massa gott :):)


Reng och gråväder !



Less, på SNÖ,REGN OCH GRÅVÄDER!!!!!! blä.... imorgon ska det ju bli kanon väder, hopppas verkligen det!!! blir tokig om det är sånt här väder när man vaknar imorgon,less : ) Imorgon ska vi grilla är det tänkt, få se hur det blir med det..men så är planerna iaf :) gott......

nu ska jag äta frukost


over!

Happy!



Klicka mig in på aftonbladet.se och va är det jag får se! Jooooo det ska bli bra väder i helgen, jag jobbar imorgon 10-16 sen hoppas jag på massor med sol på söndag och hela nästa vecka!!!! man blir ju så mycke piggare av lite sol o värme, komigennuvåren!!!!!!!!!

 

annars då? idag har jag inte gjort ett skit, grått & trist .. då kan man inte begära så himla mycket ! man blir ju så himla deppig av det här vädret, man vill ju inte göra någoting heller!!! så nu hoppas vi på sol imorgon : )

 

Ihelgen blir det lugnt, äta nå gott o kika på tv typ..


onsdag



Har städat och donat, undra va man ska göra nu?
två fyllon i söndags, haha .....




Bakis idag igen ???


Då är påsken över, i söndags drack jag och emelie massor med cider och det var en toppen kväll! tack emelie, de här lär vi göra fler gånger : ) igår va jag bakis som f..n sov istortsett hela dagen!! och nu när jag vaknar känner jag mig inte helt återställd :P ... kanske blir bättre om jag käkar lite frukost skulle jag tro : ) men f..n va skummt de va o festa loss på en söndag, men de va grymt kul! sjukt mycke folk ute också!

solen skiner idag, underbart! ska åka hem till pappa o ester och mata katterna sen får vi se va dagen har att erbjuda!bjuder på en bild hahaha....



RSS 2.0