21 bast

Godmorgon!
Tårtan är klar och nu väntar jag bara på att Agne och jessica ska komma och fika! ikväll kommer pappa o dom:) känns inte som att jag fyller år, 21 bast.. tyckte jag fyllde 20 nyss! =)

snygg tårta va hahah.. jag är inte någon hejjare på att göra tårtdekorationer men god blir det nog allt !




hjälp mig

hjälp mig att vinna tävlningen på nelly.com !! 
Dessa två bikinis har jag designat, jag gillar dom skrapt :) tycker det ska vara ljusa färger .. förstå och gå i dom sommar, solbränd och dessa färger :)


 

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


valparna !



De va dom här godingarna vi var och kolla på hos jens jobbakompis, 4 veckor.. huuur söta som helst! 




tack!


En annan vaknar tio över sex, jaja.. lika bra och gå upp när man endå är vaken! Idag så jag följa med jens till hans jobbakompis i jädraås och kolla på skitsöta hundvalpar !! De är nå speciell ras, finns ca 300 av dom i sverige ! Så jäkla söta valparna ser ut som små björnungar typ :)


Tack emelie och jossan, era kommentarer värmde <3 !
Ja jag kommer klara det här med pengar men dom här månderna kommer jag leva som en kyrkråtta (har skrivit det förr men nu kommer det bli värre......) som ni säger, det lär ju vara jag som är på tur med jobb snart! hoppas oturen väder snart, skulle behöva tur nu känner jag! Det enda jag tänker på är pengar och hur jag ska pyssla ihop allt för att det ska gå ihop!

nu ska jag sluta gnälla och hoppa in i duschen!



Börjar fan snart grina !


Åhhhhhhh, idag kunde jag se min lön på internetbanken, kändes som jag fick en stor j..vla käftsmäll !!JÄVLA PISS LÖN!!!!!!!! hur ska det gå runt den här månaden......


Det är så lite jag begär, att jobba två dagar i veckan o mina lördagar skulle göra gott i min vardag, inte ens ett extrajobb kan jag hitta!

såhär lite ljus ser jag ..........................................
jag är så jäkla less när ingeting kan gå bra, tycker 2010 har börjat så jäkla dåligt


fan va less jag är nu



Dessa jävla pengar tar kol mig snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Åker på restskatt iår, förra året fick ja en jäkla massa pengar .. o nu ska man slita för att få ihop till restskatten!!! Tycker jag har så jäkla dåliga löner och nu lär jag höja skattfan för att inte åka på restskatt nästa år!!!!!!!!!!! fan att jag inte tittat hur mycket skatt jag dragit för då hade jag ju höjt den påengång !! :( men man tror ju att dom på lönekontoret drar lite skatt över de ja ska för att SLIPPA BETALA TILLBAKA.. fyfan ska ALDRIG MER ÅKA PÅ RESTSKATT !! rolig sommar de här kommer bli då............................................. jobba jobba jobba BARA för att betala tillbaka på den, kommer ju inte finnas många kronor kvar till o göra nå roligt.................. bara så jävla less just nu

sådärja!


sååja, solen visa sig idag ..
Imorse vakna man tidigt, redan 07.00!!!  Jag & jens gick ut runt nio och skotta på gården för att hyresvärden hade inte kommit och skottat bort all snö än?! vi är så lessna på snön så vi drog ut och skotta bort lite!! så nu syns asfalten lite ;);) vadå desperat efter VÅR,ASFALT,VÄRME,SOL,GRÖNT GRÄS?! haha.. va gör man inte för att snöfan ska smälta ! :D

 

 


[Boppen]



Tänkte slänga in en bild på moppen som kommer ta mig till jobbet i sommar, den är nice fast den där fula jäkla lådan som sitter där bak på moppen den är borta, jens sa att det va ju superbra o ha den på men jag tycker det är så grymt fuuuuuuuuuul så den åkte av hehe, grejjerna kan jag ha under dynen där jag sitter på ! perfekt! fan jossan va vi ska åka o bada isommar eller hur då ; )


Söndag


Ja såklart ska det snöa, så jävla less på den där jäkla snöjäkeln!!!!!!!!!!!!!!! men förhoppningsvis så försvinner den lika snabbt [!!] Men när jag tittade på vädret på aftonbladet så såg det väl inte så lovande ut med vädret, bara en ynka dag med sol ungefär!!

 

Jag som vill ha vår nu,grilla och ha de gott i solen!!!


Tubklänningar



Dessa två söta klänningar gillar jag skarpt :)


Lördag


Då har snart den här dagen gått förbi, f...n va dagarna går fort?! Imorgon ska det bli snö har jag fått höra,meeeeeeeen mongo snö, så jäkla less på den här jäkla snön! imorse när jag traska mot bussen kände man vårkänslorna sprudla,glad som en tok och njöt av solen den lilla stunden man fick innan man skulle in på jobbet och fördriva lite tid, efter jobbet drog jag och min bror till valbo och köpte en present...

snart fyller jag år också, det ska bli gött men min hemmagjorda smörgåstårta! :)


Lunch/Mötet


som sagt va jag på lunch med en jobbcoach och jag kan säga att jag är riktigt nöjd att jag valde just han, han va riktigt duktig! han sa så mycket som jag inte ens själv har tänkt på, massa bra tips ider osv osv fick jag! :)


Lunch


sådär nu är jag redo, ska ta halv tolv bussen in till sandviken och skriva ut lite papper innan jag ska till living room o äta lunch med en jobbcoach.. har aldrig träffat honom haha så det ska bli roligt att se om vi hittar på varandra jag vet iaf hur han ser ut så vi får se hahaha.. :)

ska jobba imorgon fast bara till TRE taaaaaaack, skulle bli 10 grader varmt och sol imorgon sweet!


Jag vill ha vår nuuuuuuuu



Kan inte snön bara smälta bort påengång !!!! jag vill ha riktig vår nu, så man kan grilla o sitta i solen o käka glass!!!! Man får ju sån jäkla skön känsla i kroppen när det är vår, jag vill ha vår nuuu :) underbart!!! så vi får hoppas att det går fort.. :)

justja, ska nog lägga i lite slingor eller något för att "ljusa" upp håret lite.. skulle vela ha den där färgen som jag har på tredjebilden, men minns inte va jag hade gjort med håret där.. kan tänka mig att jag gjort tunna slingor i det, vi får se va jag hittar på, haha .. fan va olika frisyrer jag har haft under ett års tid, här är man inte en fegis inte.. testar mig fram ja :D roligt med lite förändring, vem vill ha samma färg året om och ha samma jäkla frisyr år efter år.. inte jag iaf hehhe :D nytt skare va..


bjuder på lite bilder från våren 2009


Nu jäklar ska jag ta tag i promenaderna!


Ja, jag som va så  duktigt o va ute och gick varenda dag i nästan en månad! och nu har jag inte gått på ca tre veckor!!!! så dumt ju, så skönt efteråt när man gått! så nu ska jag traska ut.....

Torsdag


Godmorgon!!
Då sov man en timme längre än va man gjort på en vecka har ju vaknat riktigt tidigt efter sju på mornarna men det borde ha varit solen som gjort att jag vaknat så tidigt för idag va det minsann ingen sol!! såg att folk hade skrivit på facebook att det har snöat!!!! NEEEEEEEEJ, inge mer snö nu tack!! tur att det har smält bort, för jag ser nå inge ny snö..

idag ska jag ta mig en promenad tänkte jag men först blir det frukost, så idag blir det en promenad o sen traska mot bibblan o skriva ut lite olika personliga brev och så som jag ska visa han som jag ska träffa imorgon, visa honom hur mina olika personliga brev har sett ut som jag skrivit som jag skickat ut till olika företag.. åh hoppas verkligen han kan hjälpa mig med de här nu så jag kan få ett jobb,så jäääävla less på att sitta hemma nu!!! känner att jag skulle kunna ta va som helst snart!! då äre illa... men bara jag får ihop mer pengar ään va ja har nu :/



Ja, tur att det inte kom sådär mycke snö iaf!!

fuskbyggarna,andra avenyn



kollar på fuskbyggarna på fyran, trist för alla människor som råkar ut för dessa människor!! sjukt trött, ska försöka hålla ögonen öppna en timme till, ska kolla  på andra avenyn på svtplay! alltså jag som va en riktig nattmänniska för ett tag sedan och kunde verkligen inte somna innan två på natten, men nu är jag skittrött redan klockan nio på kvällen och pigg som bara den på morgonen runt sju! galet :)

justja, min jobbcoach ringde idag och vi ska träffas på living room och äta lunch och kolla igenom och lägga upp en plan för mig på fredag, det ska bli intressant och se hur det blir, men jag hoppas och tror att han kan hjälpa mig!





Sökt jobb ..



Ja nu har jag skrivit ihop ett perosnligtbrev o cv, får se hur det slutar... fan att det ska va så jäkla svårt o få ett jobb!!så jäkla trött på att gå hemma, och pengarna ska vi inte tala om.. orkar inte leva som en jäkla kyrkråtta mer.. man får vända på varenda krona varenda månad för att det ska ihop...




Nä de får bli såhär!



Nu har jag suttit ett tag och pillat lite här i bloggen med designen, försökt få den lite "vårig" men nu orkar jag inte hålla på mer, headern vart som den vart, har inte photoshop på den här datorn så man fick göra så gott man kunde i paint hehe, blir aldrig bra i paint men de får duga tills jag har ork och en dator med photoshop o fixa till den lite snyggare :)



åhh, nu vill jag ha bort snön!! så man kan grilla,gött!! Den här bilden är tagen förra våren, o sommaren är välkommen tidigt i år också, längtar tills man kan sitta ute i värmen på kvällen o äta grillat o ha de gott !! :)


 

 



onsdag



Godmorgon ..
Nu har jag klivit upp mellan sju/halv åtta i en vecka, va är det som har hänt ??? =P .. skönt de iaf att man är pigg så tidiigt ppå morgonen o slippa sova bort hela dagen :)

Idag?
hm.. ska traska ut på en promenad om en stund sen ska jag ta en kopp kaffe, ska kika va pappa gör också!

jaja..

solen skiner och det är en ny vecka!


Härligt att solen skiner även idag, nu har den visats sig många dagar på rad, sweet!! justja, jens har köpt en vespa som jag ska få ha i vår/sommar!!!! guuuuu va skönt, slippa vänta en timme på BUSSHELVETE på helgerna!!!! :) ja många i min ålder har körkort o bil en annan får nöja sig med en vespa haha.. men va fan, finns inge pengaqr till nå körkort :( så då kan jag iaf köra moppe! tar mig mellan storvik-kungsgården och sandviken iaf, skönt o slippa vänta på bussen jämt .. :) alltid nått! Det finns lixom inge pengar till o börja med körkort just nu .. trist men men :)



söndag


När man får sova en timme längre än vad man får göra på lördagar när jag jobbar, tror ni inte jag är klar vaken redan fem över sju?! Låg kvar i sängen till tjugo över sju ihopp om  att jag skulle somna om men icke! Klev upp o gjorde mig klar, skönt att slippa stressa!! men känner att ögonen börjar bli lite smått tunga :)

Brosan och pappa har åkt till uppsala, såklart så jobbar en annan och kan inte följa med!!! alltså... JÄMT!!!! jobbar jag när någon ska ner o hälsa på dom :/ det är så himla roligt och träffas, när alla är med! när det är jag pappa syrran brosan och småknattarna! men det händer inte ofta o när det väl händer så jobbar jag :( men ska fråga pappa om inte vi kan åka och hälsa på dom om två veckor när hon har killarna igen! skulle va så kul! o det tycker mellis och oscar också :) dom blir heeelt galna när pappa är med haha..

Nåja, kollade upp det här med soldusch i gävle och det fanns ju faktiskt ett ställe där! tack sanna för tipset! så nu jäklar ska ja f*n ta mig en sån nu till våren, jag är så j.......vla blek!! tycker ju brun utan sol är bra, MEN orka inte kladda med det .. då lägger jag hellre en slant o får det bra o jämt, jämnare iaf än när jag donar märe : ) man känner sig ju så jäkla rutten när man är vit ... uhaaaaaaaa ... =)

solen skiner! underbart, hoppas den gör det hela veckan också !


Blekfis [!]



Jaaaa, fast man varit utomlands så ser man ut som en snöboll [!!] Ska ta en soldusch tänkte ja nu i vår, så man känner sig liiiite fräshare!! men frågan är ju ... vart finns det ett ställe där dom gör en soldusch ?! läst att de finns i gävle !? men vart ligger de och hur mycket kostar det, om nån av er som läser min blogg vet nått ställe så skriv gärna en kommentar :) vet att de va nån som höll på med detta i sandviken, hemma? fanns en annons på blocket men det va ju ett år sedan dom hade det inne, haha.. så dom kanske har slutat med de :)

känner att jag lika gärna kan lägga en slant o bli brun med en soldusch istället för att slänga ut en massa pengar på solarium?! ja menar, det tar några gånger o sola innan man ens ser att man börjar bli brun ? sen lär man endå sola MINST 2 gånger i veckan för att hålla färgen, så då kan man lika gärna ta två solduschar i månaden o va brun o fräschare [stavning?!] hela tiden :D

Jag gillar ju brun utan sol, för mig blir det en bra o jämn färg men det är så drygt o smörja sig hela tiden, tar sin lilla tid !!

jaja .. där fick ni lite om vad jag tycker om soldusch o att vara bruuuuuuuuun ;)

Det kanske går åt rätt håll för en endå??



Ja vem vet kanske har ett till sommarjobb till sommaren? nu gäller det att visa till max vem jag är och va jag går för bara! Det skulle va kul om jag fick en chans o få det, roligt o testa på nå nytt!!!! :)))

Tummen upp för ikeas ljusstakar!!!



PHUUUUUUUUUU!!!!
råka precis dra ner en av mina fina ikea ljusstkar rätt i golvet,hjärtat pumpa på rätt bra då  kan jag säga, meeeeen till min förvåning så gick den inte sönder ?? och då slog den endå i en järn grej påvägen ner, dom är ju av glas eller nått liknade.. tummen upp för ikea !!!




Den där spåkulan på fejjan!





"Spåkulan säger: Deppa inte! Våren kommer med angenäma händelser och ett oförglömligt möte."


"Spåkulan säger: Gör som veckotidningarna skriver: dra ner på bröd och socker. Våren är på väg och du vill inte vara tjock!
"


"Spåkulan säger: Du borde gå ut lite mer i dagsljus. Positiva tankar föds i solskenet. "




haha, ja ni den där spåkulan är då lite rolig iaf!

Tisdag [!]



Morsning!
Återigen tisdag dock inge toppen väder som det var igår, gisses !!skotta av bron gjorde jag också så nu har  jag lika fint som alla andra, har inte ett tjockt lager med snö längre, nu har jag också en fin trapp! ;) de va väl på tiden, de är ju lite konstigt.. får så jäkla vårkänslor när det är nån plusgrand och jag kollar på en trapp utan snö ?? hahah galet jag vet!! men snart är den här, de vi alla har längtat efter!! Dra på sig skinnjacka o ha ett par snygga solbrillor på sig, nice nice! Längtar så sjukt till våren, äta en glass i  solen o njuta av värmen :)


idag då, va ska man göra tro?? no plans, som vanligt .. får vänta på att jens ska vakna så ska jag höra med honom om han vill ha mat, inge roligt o göra mat till sig själv! blir ju så jäkla mycket över jämt så äter jag aldrig upp det..

ha de gott

bjussar på en gammal bild på mig när jag testa camen på datorn, rödtott va man å! haha







Kläder...

 

Synd att man får så jäkla dåliga löner, här hitta jag lite som jag gärna skulle vela shoppa!

 


men komigen kharma lounge!



ja fick en inbjudan på facebook från kharma lounge om att peter siepen ska komma på fredag, HALLÅÅÅÅÅÅ.. har ägarna inge jäkla fantasi alls .. vettesjutton hur många gånger på ett år den där gubbstrutten har varit där alltså, tjänar dom så jäkla mycket på att han är där eller, dötritrisst o få dit samma gammla jäkla kändis, är han bara en billig kändis o tar därför dit han gång på gång ?? dags att börja variera sig lite nu tycker jag allt ...

nåja skit i de, precis käkat lite frukost och nu blir det en kopp kaffe och lyssnar på mixmegapol, solen skiner underbart!! :) ska åka med jens o fira isac på eftermiddagen trorja .. jaja nu ska ja hoppa in i duschen






tjao

Jo men tjena, söndag!



Helgen har inte gått sådär fort som den brukar göra ?! undra varför.. trodde det var måndag när jag vaknade, som vanligt ligger man en dag före ! nåja, snoret rinner som på en treåring på mig! tappat lukt och smaksinnet också,roligt! ! näääää inte direkt, jag o jens gjorde oss en god jäkla pizza igår, men en annan tog en lagom stor bit men kände absolut ingen smak. suck, köpte mina goda godisar helt förgäves som jag tänkte möla i mig igår framför melodifestivalen! tråkigt!!! ganska drygt, detta är ju tredjedagen man är såhär!

nu ska jag ta mig en slurk kaffe, känns skitskummt o dricka/äta när man har noll smak! Då kan man ju igenligen lika gärna bara dricka vatten, men ja lär ta mig ett kopp av den svarta drycken men en skvett mjölk i så man kanske blir en människa framåt eftermidagen? känner mig ganska off just nu, ögonen är tunga som betognblock men endå ska ja masa mig upp tidigt,dumfan som man är :)







Musik,vilka minnen man får!



Min spotify har damp och vill inte funka, jag som är så "bra" på engelska fattar inte riktigt va dom menar, eller jag  fattar lite? haha .. nått om att jag lär ladda ner, nå uppdateringar men det skulle ta två timmar, tss... sitter på grannens trådlösa internet så det går inte att ladda ner det... så jag får lyssna på gammla godingar på datorn, fan vilka flashbacks man får!!

tillbaka till sommaren 2009 och vintern 2008/2009!! Hade trots allt sjukt roliga stunder i sommras men goa vänner och då spelades de mycke av den musik jag har på datorn ute i båtar o på fester!! :) jag sitter bara o smårler här för mig själv o lyssnar på alla bra låtar o tänker tillbaka på alla roliga stunder ! :D jag saknar alla roliga fester!!

nåja, har lagt köttet i marinad och ska fixa potatisgratäng lite senare, ska nämligen bjuda brosan på mat ikväll :) imorgon ska jag jobba sen blir det väl inte så mycke mer.. bara vara hemma, kika på film ?






Less på dagens snorungar!!!!!!!!!!



vakna fem över nio av ett inåthelvetes bankande och plingade på grannens dörr(det låter som att de bankar på min dörr också fast det är deras dörr..) och den som ALDRIG ger upp har nu stått och tokbankat på dörren i snart en halvtimme,snart dunkar han väl in dörren för han verkar vela komma in till högsta pris!

lagomt irriterande, om han inte slutar snart lär jag väl dra upp dörren o säga till honom för nu har ja ju gett ungen snart 30 minuter

kan jag inte bara ha turen på min sida [??]


ja kan ju hoppas jag har lite flyt nu då och iaf kan få komma på en interjuv!!! har nämligen sökt en heltidstjänst .. jag kan ju de jobbet så det skulle va kul :) någongång ska man väl ha turen med sig.. kan de inte va jag den här gången ?


over

snart tappar jag nog tålamodet....


Orkar inte höra de där jävla gnället mer, snart blir jag tokig, är snart påväg o bli skogstokig

Det är en konst att skotta också..


somnade på soffan mellan halv fyra och sex igår så då va man lagomt pigg så runt nio följde jag med pappa o skotta snö på storviks gator, ja o det är ju inte bara o gasa o köra snö! det är mycke körande innan de blir bra på vägarna... bara en liten gata kunde han köra fram o tillbaka på fyra gånger om inte mer förrän den va klar! så det är ju ett jäkla jobb o köra snö , det har jag fått uppleva inatt! stor stjärna till snöskottare som kör snö på gatorna!! det är mycket som ska köras innan det är klart.... :) men de va skoj o åka med, hade inge annat för mig så då kunde ja lika gärna följa med honom :)

sjukt trött än, fast jag sov till kvart över tolv?! inte bra.. ska ta en promenad med jossan idag trorja? om hon inte har andra planer:) annars får ja ta en promenad själv, fan har inte gått på en vecka!!!!!!!!!! ååååångest ffs!!.. måste ta tag i det igen, va ju myyycket piggare när ja va ute o gick, damn!!! bara köra på igen så man kommer in i promenaderna igen:)

ska vänta på att pappa ska vakna, få se om han är snäll o vill skjutsa mig till sandviken o handla mat!! har en falukorv i kylen sen finns det inte så mycke mer.... man blir ju pank om man ska handla på affärerna här!! bättre o storhandla så har jag allt sen.. :)

och jag säger då de ja, ANNA BERGENDHAL! vilken stjärna vilken röst! hon är grym :)
this is my life


RSS 2.0