Jobbet kallar ..


Yes, måste väl stressa vidare .. så jag hinner med det som ska göras innan jag måste kuta till bussen!!! Lite nervös inför tisdagen men allt ska väl gå ´bra hoppas ja, hoppas jag lär mig KASSAN snabbt de är ju den man är mest orolig för att man inte ska kunna .. hehe men men är nog bara nervös i onödan i think!!

Måste sova!


Lär nog dra mig mot sängen snart annars kommer jag vara döds trött imorgon, vill vara pigg o alärt ! här kommer några foton från dopet ! :)

       

Dop & solen skiner!


Åh så underbart att vakna av att solen är framme, man blir på så mycket bättre humör då!! Idag är det dop .. hoppas vädret är fint då också.. Tog ledigt idag, skönt! jobbat hela veckan så jag har inte hunnit göra de jag behövt ! ska traska ner mot stan nu och kika efter en fin tunika lr klänning som jag kan ha på mig på dopet tänkte jag ! nåja måste kila!


tjing

Coooola brillor!



Jaa kolla här .. dom ska jag nog köpa!! 175 pix inte farligt!! dom är ju lite coola :-)


det ser bra ut!


Jaaaapp.. provjobba på tisdag 12-20! nu blire äta gotta o kika på tv

Jobba jobba ..


Yes, ska väl göra sig klar för sista veckodags jobbandet för denna gång, har ju jobbat extra på jobbet i två veckor nu och idag blir det sista dagen där fast jag har ju kvar helgerna, så ska jag jobba hela helgen ... Dop imorgon också!! måste nästan åka in en sväng på lindex i sandviken imorgon innan vi åker till kungs.. måste kolla efter nån söt klänning annars får man väl ta någon ful trasa man har hängandes  i garderoben!!

justja idag ska jag ringa om jobb också .. har redan hört lite bra saker!! tex att jag ska komma o PROVJOBBA,inte illa!!!! får se va han säger mer idag .. hålla alla tummar nuuuuuu :-)


Sylver - One World One Dream

Hem ljuva hem !


Phu nu kan jag äntligen sätta mig ner och ta det lugnt,  tycker jag har varit upp i varv hela dagen .. precis tagit mig en dusch .. jenny skjutsade mig till resecentrum så jag slapp sitta o vänta på bussen .. så jag hann m den jag missa som går förbi jobbet .. så ja kom hem en heeel halv timme tidigare, riktigt skönt ! hunnit äta och gjort matlåda .. ska kika lite på datan o tv .. sen ska jag läsa o SOOOVA!! får ju "sovmorgon" till kvart i nio imorgon skönt de :-D

Då va det dags igen då!


Klev upp redan fem över halv åtta, ingen ide o försöka somna om en kvart till så! Jobba mellan 10.00-17.00 skönt! Åh nu villl jag bara flytta, om jag hade bott i kungsgården hade jag varit hemma senast tio över fem nu kommer jag hem kl 18! segt man hinner inte göra speciellt mycket .. ska höra m jens om vi ska ta en promenad ikväll ut o röra sig lite!!

Hooome!


Kom hem för ca 15 min, ska väl hoppa in i duschen ska ska jag äta något för jag sjukt hungrig!! mm.. skulle bara jobbat lör i helgen men fick hoppa in på söndag också fina pengar .. så i september kommer man få en bra lön också, de känns ju skönt !! Hoppas jag får ett bra besked på fredag när jag ska ringa till tobbe o höra hur det blir om jobb, hålla tummarna! låter ju iaf lovande när dom redan ringde igår o fråga om jag vela jobba .. typiskt att man måste säga nej de första man gör men men !!


Äh måste in i duschen nuuu

tjingeling!

Nice pass


Yepp jobbar bara mellan tio och fem UNDERBART!!! kommer man hem i tid .. Nåja precis klivit upp känner mig ruggigt stressad för idag verkar klockan ticka iväg riktigt fort..

höörs

SYND!!!



Jaa dom ringde ju från de andra jobbet som jag har varit  o pratat om jobb med, så kan jag inte jobba dom dagarna!! typiskt hoppas dom ringer nästa vecka o vill att jag ska komma då :-D


mat!


Ruggigt hungrig, ska snart käka kyckling med mango chuney sås! muuuuummms ... nu ska jag väcka hjärtat så ska vi äta!! tjing

Hitta lite saker endå!


Yapp ett par jeans som jag har spanat in på ett tag, 499 kr billigt för ett par jeans tycker ja! ska slänga upp lite bilder på de jag köpt idag .. jag är nöjd!

       


 
Idag fick de bli en helt vanlig fläta i luggen

på engång!


*skratt* nu när pengarna finns på kontot ska man ner o kika! haha .. vem vet kanske inte köper något? kanske inte hittar de man vill ha :-) nåja har ju inget o göra endå, ledig o allt! då kan ja lika gärna ta en tripp m mig själv på stan o kika! inte ofta man går på stan själv men antingen går alla i skolan eller jobbar .. trök imorgon är det dags för jobb igen!

nåja återkommer!

tjing

Ledig!!


Imorgon är jag ledig, skönt!!! Funderar på o ta en tripp på stan då, Gina tricot har ju byggt om så nu är det stort o bra! dom har nog fått in hel del nytt sen dom öppnade upp nedre plan :-D tjohoo! Funderar på o köpa den där "skinn" jackan på H&M med luva, grymt fin!! vi får se..

trött som f*n är jag också ska väl dona lite här hemma sen ska jag slänga mig på soffan o bara slöa !!!!!



Snygga tapeter vi hade när vi precis flytta in va hahah ..

Löning ..


Imorgon är det lön, kanske sjukt skönt !pank som en kyrkråtta nu kan jag lova!! imorgon är jag ledig min enda lediga dag på hela veckan men efter den här veckan återgår man till sitt gamla extra schema .. *suck* vill ju jobba mer.. men om jag har turen på min sida så hoppas jag att tobbe har ett bra besked åt mig när jag ringer honom på fredag, hoppas hoppas nu!!!!!!! :0))

tröttast.com


Gäääsp!
Trodde de inte var sant när klockan ringde imorse, de va längesen jag va såhär trött !!! kanske inte så konstigt, somna elva och vaknar tio över två av att jens kommer hem från krogen eller vart han nu hamna han kanske vart kvar hos T också nåja när han ska sova så kan inte jag sova, för han är förkyld då låter det riktgt illa från han *skratt* o så snarkar han sjukt mycket .. bara ta sitt pick o pack o lägga sig i data rummet, men somnar endå inte om förrän 1 ½ om intre mer!! men men så äre :)

Nä nu lär jag göra några snabba ryck o dra mig till bussen senare!

tjing

Bara ta nya tag !


Idag fick vi tre som sökt från jobbet veta att INGEN AV OSS fick tjänsten helt  sjukt enligt mig och MÅNGA andra.. men men!!! Ja har varit och pratat m en kille om ett jobb nu .. extra till o börja med, låter lite lovande .. jag hoppas att de blir något med de jobbet!! behövs pengar så..

Nåja kom hem för 45 min sedan, ruggigt seg och trött! lär väl kila mot sängen snart ,läsa lite bok och sova! jobba imorgon 09.30-16.10 ..

Precis tryckt i mig två rostade mackor och lite oboy! bra såhär på kvällskvisten .. Nä nu ska jag läsa och sova!


Kungsgården


Japp är här nu, ska väl snart slå igen mina blå "kristaller" haha .. upp och jobba imorgon 11 - 19 om jag inte minns helt galet!! Gud va jag längtar tills vi flyttar, tjatar om de jag vet! men vilken flopp de blev att vi flytta till gävle, bhu!! nä jag är nog trots allt inte en storstads tjej! ute i busakarna (som min förra lärare alltid kalla kungs/storvik för ..) trivs jag!

på måndag kommer lönen, kanon! de ska bli toppen . .



Brother and sister !


Japp bror min kommer hit och vi ska hitta på något, åker nog med honom till storvik!  sen ska jag åka till jessica ikväll vi ska sova där då får jag nära till jobbet också :0)

Liiite fler bilder ;)



Melvin har förändras lite genom åren han har ju blivit så stor!, moster älskling!!!!

              

       

Oscar har också blivit en stor kille!, moster hjärta!!

         
       
   


Onsdag kväll!



Fick se vad jag skulle få för lön idag, den va riktigt bra om man ska gemför med dom senaste månaderna !  så nu blir det till och köpa en almanacka/planering ! De är ju alltid bra och ha, skriva upp vad man ska göra osv, kanoners ! sen ska jag lägga undan en del till flytten, jag längtar sjukt mycket till 1 december !!




Dom här hitta jag på en hemsida, www.wettergrens.se! super söta !

Idag har jag bara jobbat och sen när jag kom hem gjorde jag sambal olek sås med kotellet!och ris, mumms ! Imorgon är jag ledig, nice nice .. får se vad man ska hitta på? planerna är att jag ev ska åka till jessica, om hon har tid för mig dvs :-D ska språka lite med henne på msn om hon är vaken ..

 
mina tatueringar, jag vill göra en till! men jag vill göra en på sidan av magen, vet inte va det ställe heter hehe! men det skulle va grymt, har en bild i hjärnan hur den ska se ut ! ! men den går nog på några loppor om man ska göra en.. så det får vänta tills man börja tjäna lite mer pengar..

trött på o vänta på och få svar om jobbet, men som sagt tror dom har valt en färsking .. (en helt ny) vet inte varför jag har en sån känsla men men .. återsår och se hur det slutar! om jag inte får de jobbet lär jag söka nå annat, tråkigt men sant! jag som stortrivs på jobbet.. speciellt när man har så bra arbetskamrater då går det att jobba ännu bättre!

Laddar upp lite bilder på våran lägenhet tänkte ja brist på annat ! hehe

   

Här kommer lite gamla / NyA bilder

     
   
    
   
   
   
   
   

Riktigt segt !


mm de vare att kliva upp men nuså! måste stressa vidare nu så jag är klar tills jag måste traska till bussen!!skönt att sluta fem idag då är man hemma i tid :-) Ledig imorgon, får se va man ska hitta på!

nåja ha en bra dag!!

Over and out



Tröttast imorgon!


Oh nu har jag varit upp "för länge" inte så trött som jag var när jag kom hem från jobbet, suck .. kommer vara tröttst i hela världen imorgon om jag har tur kanske jag är pigg som en svala imorgon vem vet ..

Toklängtar till flytten,SNÄÄÄÄÄLA .. hoppas vi får flytta in tidigare ;) i will!

nåja måste försöka sova, ha d gott ..


godnatt


Shoppa


vill åka till ikea när jag får lön då ska jag köpa en cool golvlampa .. till soffan de kommer bli snyggt! Vill ha spottar ute i hallen i våra nya lägenhet också, syrran har en snygg sån vem vet hon kanske vill sälja den till syster ;)


Då va man hemma ..


Kom hem för en liten stund sedan, skulle kuta till bussen  och försöka med bussen som  gick 15 över tror ni jag hann då!? trots att de va ca 4 min innan den skulle gå så åker den förbi när ja nästan va framme.. traska ner mot stan börjar närma mig nästa busshållsplats.. då KOMMER 41:AN!!!!!!!!!!!!!!!!! o jag va nästan framme .. tror de va två 41:or som gick ... snacka om oturs dag! suck.. Imorse hitta jag inte mina busskort .. sprang runt som en tok och fick väcka jens yrvaken som han var hitta han mina busskort och jag fick kuta till bussen och jag hade iaf  tur den hann jag med fast den va ca 3 min tidig ! Nåja hemma nu.. dagen har gått fort, jobb imorgon 10.00-17.00 ..Längtar till lönen kommer .. kanske ska ut o äta då! mumms !! :-)


nu måste jag fixa matlåda!

Jobbdags !


Japp ska iväg till bussen om en timme sen blir jobb, kommer väl hem halv nio ikväll så ni får ha d så bra! juustja lär ringa tandläkarn o byta tid hejsvej

JAG VILL FLYTTA NU!!


fyfan va jag är trött på att bo här!! jäkla skit ställe.. finns ingen o umgås med händer inget.. vill bara flytta nu på engång!!! suttit inne hela dagen har inte velat satt min fot utanför dörren, regn regn & åter regn *suck! Nä usch sjukt less på o bo här, ska bli ruggigt skönt o bo i kungsgården sen! då kan ja åka o hälsa på pappa ofta och min bror .. så kan jag gå ner till jessica o umgås m dom.. ge mig 1 DECEMBER nu tack..

Imorgon ska jag jobba de ska bli skönt o göra något och träffa mina underbara arbetskamrater!

Nu ska jag lägga mig på soffan o glo på tv och äta ostkrokar, sen ska jag läsa bok och sova så det blir tisdag!


 

Miss ya !


Laddar upp lite bilder från då jag och jossie festa, saknar festerna m dig !!

                 

Gratissmink



Gå in på den här länken http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=96646  och läs mer :-)


Det gick ju ganska bra tills jag skulle ..




Ja allt gick bra när jag fixa om min blogg Men när jag skulle byta ut bilderna som fanns till vänster så vips så försvann dom! *suck* jaja man är ju inte superbra på de här .. får se om jag får fram nå bilder sen lr hur det blir .. orkar inte sitta o dona med det här nu mera :-p

Lite bilder!


Japp nu är det dags att ladda upp lite nya bilder tänkte jag..

 
Jag & Jens drack lite vin och rökte vattenpipa förra helgen, mycket trevligt! Ett bra kap 100 kr!


Närbild, lördags!

Hösten börjar närma sig med stormsteg!


Ja riktigt höstväder utanför, lite mysigt är det ju med höst men det ska helst INTE regna! då är det ju lite mysigt, regn är det tråkigaste som finns ?! Nåja, igår gjorde man inte många knop, kika på en film o lite tv! rolig söndag, not! Idag vet jag inte vad som händer, jens börjar jobba två och jag är ledig! Jobba lite extra iveckan, BEHÖVS måste få ihop lite pengar till flytten i december.. så man lär passa på att lägga undan lite nu i Agusti/sep .. Imorgon blir det iaf jobba 11.00-19.10 fint de!


Oj, kan jag sova så länge?!


Ja jag vakna fem i halv ett !! helt sjukt aldrig sovit så länge? haha .. men skönt o sova ut lite! Precis käkat en macka gott gott.. äh finns inget o skriva ..

over

Jobbat ..


Idag har jag jobbat, det gick kanon ! Rökt vattenpipa och snackat strunt på balkongen ! trevligt.. dricker lite cider.. ska väl ner på stan en sväng är det tänkt over!

Grillat,sugen på ost och kex!


Igår efter jobbet åkte jag till kungsgården, jens och stoffer hämta mig vid bussen sen åkte vi vidare till storvik för att handla inför grillningen! Väl hemma hos jens mamma & pappa starta vi grillen och åt! mummds.. efter det satt vi alla som var med och prata o umgicks, planerna efter de var att vi skulle hem till jens syrra och sova där sagt och gjort åkte vi dit trunt halv elva .. när vi kommer dit möter vi jens systers kompisar i dörröppningen som varit där och ätit ost och kex! det såg så smarrigt ut ! så nu är jag sugen på ost och kex med massa olika frukter och alkoholfri cider, muuuummms!!! så då vi får lön tänkte jag slå till på en myskväll med ost och kex, tända ljus och umgås på kvällskvisten kolla på nå bra på tv! inte ofta man gör det :)

sitter i kungsgården nu väntar på att jens ska bli klar ute så vi kan äta upp resterna från igår, grillat! sjukt gott de ju .. sen ska vi nog åka hem mot Gävle igen .. Jobba imorgon och sen blir det jobba extra några dagar nästa vecka sjukt bra! får man lite bra löner i agusti och september! alltid nått ! så mycket man vill köpa .. när jag och jens va på IKEA i veckan fick vi synd på två garderober som vi vill köpa .. så vi får se om vi slår till! beroende på min lön såklart annars får man försöka spara lite pengar o köpa det sen när det närmar sig flytt :)

Hur gick arbetsinterjuven?!
Hmm.. den gick bra! men jag kan inte kalla den en arbetsinterjuv, han fråga bara mest allmänna frågor inget speciellt alls ! jag känner att jag inte har så stor chans o få jobbet, riktigt trist! trivs ju och kan jobbet men endå känns det som att jag inte får det .. känns bara  så tråkigt nog :/

uppdaterar mer ikväll!

Då va det dags !


Aaaaaaaaaaaaa .. happ göra sig klar för det som komma skall, nervös mmmmmm men som sagt kan ju inte göra mer än svara på frågorna vem vet kanske varit för nervös i onödan? nåja lär göra mig klar så jag kan försöka få bort nervositeten haha :)


Filmtajm


ska kolla klart på filmen vi började på nyss men inväntar jens jobbakompis som skulle komma förbi en snabbis ! sen ska vi kolla vidare.. måste väl lägga mig i skaplig tid, så man är utvilad imorgon! Först interjuv halv tio sen börjar jag jobba 10.00-19.10  hoppas de har kommit mycke vara så man har något o pyssla med! nä nu ska vi kolla vidare på filmen så man kommer i säng någongång :0)

Önska mig all lycka nu!!


kraaam


Dagen före den stora dagen


Japp imorgon gäller de, jag hoppas jag gör bra ifrån mig fast jag är och kommer vara toknervös o jag hoppas nervositeten släpper efter ett tag! Nåja jag gör så gott jag kan... om jag inte får de så får jag de inte bara så enkelt lixom! men jag hoppas !

Sovit i kungs hos jens syster sen imåndags och nu är vi hemma, gjort hemmagjorda biffar mums .. fast dom vart lite väl smakrika om ja säger så hehe bättre än inge smak alls !

har precis fått hem adobe illustrator så nu ska jag nörda lite :D

Jobbigt !


Åh har tänkt på den här interjuven sen jag fick reda på att jag ska dit på torsdag, lite jobbigt för jag har noll självförtroende .. men jag hoppas att det här går vägen nu, det skulle ju vara så roligt !!!!!!!!! sov i kungs i natt ska ev göra det inatt igen ..

nu ska jag tänka vidare .. haha sjukt nervöst ju aldrig gått på en arbetsinterjuv !!


Nervös ..


Ja de kan man lugnt säga, jag ska gå på min första arbetsinterjuv på torsdag! ahh shit ..

Måndag


Åter igen måndag, dagarna bara rusar iväg och det ska gå såhär snabbt så bor vi snart i kungsgården Weeoho! Nåja, vakna för en stund sen ska äta lite frukost och sen ska vi börja städa, gud hur det ser ut här hemma! riktig illa haha .. mja inte så illa då men det är inge Lyxstädat om jag säger så hehe ..

ska ev åka till skogen och kolla om vi hittar nå svamp, då får det bli varmamackor ikväll om vi kommer hem m nå! gott!Iveckan är det planerat jobb på torsdag, maria skulle ringa om dom behövde mig .. fin fint!


Åter igen tillbaka till vardagen!


Nu är årets cityfest över och man kan luta sig tillbaka till vardagslivet igen, igår va jens och jag ner på stan och käkade, käkade grekiskspett i bröd! De hände en rolig grej när jag skulle betala, maten kosta 50 kr och jag betala 60 kr i tjugor och får tillbaka en femtiolapp, haha så jag betalade endast tiokronor för maten! kanon de ju ;)

När vi hade strosat klart på stan drog vi oss mot kungsgården och umgicks med jens mamma.pappa,syskonsöner och hans syster! får se om vi åker dit idag eller hur vi gör, åhh jag ruggigt hungrig! så sugen på mat från Malysia :-p

Då va det dags igen !


Nu har jag repat mig från gårdagens festande .. nu är det jag och jossie som ska göra stan osäker;)








spyfärdig!


Ja fyfan .. blääääääääääääääääääääääää mår inte skit bra! hungrig är jag också går inte riktigt o njuta av maten då! *suck* hoppas jag mår bättre när det är dags för fest

Gårdagen!


Vart rolig! Va ut på Heart Break men de va inge höjdare, jossan sov kvar här inatt och nu har hon åkt hem! tack för igår :) ikväll kommer jossie in .. då blir det fest igen! roligt! super längesen vi hitta på något så de ska bli skoj!

såhär såg jag ut igår, min nya tröja från Gina älskar den tröjan!! så fiiiin :-) nu får ursäka min mitt konstiga ansiktsuttryck haha säger nog nått precis när jossan tar bilden ! justja jossan slinga mitt hår, är mycke ljusare iverkligheten än på bilden.. vart riktigt nöjd!


Fest!

Nu är det fest, jossan och jag! :)






Regn [!]


Trökväder! ska traska ner till stationen och möta upp jossan .. sen ska ner på stan och kika sen hem o dona sen är det fest!!!!!!! :-D

Gymnasietiden - saknar redan


Suttit och kollat på bilder från gymnasiet, det har inte ens gått ett sommarlov och jag kommer saknar mina älskade klasskamrater redan, tänkte bjuda er läsare på lite bilder även från den tiden..

laddar upp mer på facebook om, jobbigt o ladda upp här ! så ni får ta en titt där om ni vill se fler bilder :)

 

Nu tänkte jag bjuda er på ..


Lite blandade bilder från de olika åren! man förändras då lite år till år märker ja haha..







våren/hösten?! 03-04?



sommaren 06 va jag riktigt blond!


Lugg :D


vinter/våren fick jag nå rus och färgade till mörkt


sommaren 07 Klippte jag kort på vänster sida, gilla även de grymt! funderingar på och göra det igen! ;)


Hösten 07 fick jag nå rus och klippte mig kort, den här längden gilla jag grymt!!


sommaren 08 nu börjar håret bli längre, fick även nu nå ryck och ljusa upp håret såhär på sommaren! Men till hösten får det bli mörkt igen!

Lite cool gorilla!



Kolla på Gd`s hemsida, och va vare jag fick syn på jo en cool Gorillaunge! haha :-p



(Bilden tagen från Gd)


Morning morning !


Då va man vaken igen då, har lite funderingar om jag ska försöka få med jossan ner på Gina och Hm sen lär kolla om det finns nån snygg fest topp för kvällen ! :-D och kanske nå snygga örhängen? jopp jopp..

skulle behöva slinga håret också ;) hon kanske är snäll idag och vill hjälpa mig *skratt* jossan är jämt snäll .. men annars fixar jag det själv men det tar ju liiite längre tid haha..


solen skiner idag, underbart! men det ser inte ljust ut för soleen.. typ sjukt mycke moln! men hellre bara moln än massaa regn på de också..


återkommer


Läsdags !


Har suttit och gjort om Jessica`s blogg lite, hoppas hon vart nöjd :) kanske fixar mer sen men nu tänkte jag faktiskt lägga mig i sängen och läsa sen ska jag sova! Imorgon kommer jens hem, tack ! slipper man vara orolig att en björn ska komma iskogen när dom va där .. hemska djur, stora också!

återkommer imorgon!


Godnatt

pinsamt! haha


haha kolla på första videon sen den andra

 



Men är han nå bra eller är han bra ?!


Misslyckat !


Jag som hade sätt fram emot att äta en bit kladdkaka men såklart vart den inge bra!! den vart ju som typ en sockerkaka inte ett dugg kladdig ? jag är kass på och göra kladdkaka :-p trökigt! får nog ta hit sandra så hon får göra en riktig kladdis för hon kan hon!

som ni ser har jag donat lite i bloggen, vart väl helt okej men för att får de sådär superbra som man vill lär man väl sitta ett x-antal timmar,men de här får duga så länge! nu har solen kommit fram lite också jag sitter inne .. har inget o göra och jag vill inte gå ner på stan själv, ingen höjdare precis ! får tagga tills imorn då jag och jossan ska festa wehoho!

Ikväll får det bli varmamackor med tomat skinka och "vitlökskladd" haha minns inte va de heter men man har de på istället för smör mumms :-D

Powernap!


Tog en powernap på två timmar tidigare, skönt o va lite mer utvilad!Har vait vaken sen fem då jens åkte iväg kunde inte somna om! Nu har jag precis ställt in en kladdkaka i ugnen gott ! har haft i sirap .. då blir det lite segare så det blir nog bra hoppas jag ! smeten va iaf god ;) hehe!

Uppdat ..


Fick ett sms av jens nyss, han berätta att det fanns mycke björn just där dom är nu.. poliserna som åkte och leta m helikopter såg att det fanns mycke björn, tur att dom har poliser med sig där nere ifall att.. usch inge kul alls de här!

Hungrig, redan?


haha, har inte ätit nå frukost! så man får väl skylla sig själv, men är inte nå sugen på frukost lutar mer åt mat ! *skratt* gjort iordning köttfärsås igår så jag tänkte koka lite makaroner senare vid tolvtiden och äta de.. får vänta en liten stund till :-D

Idag händer det väl inte så mycket skulle jag tro, blir nog mest bara vara hemma.. skönt de å! blir ev fest imorn med jossan eller det blir de.. hehe sen får vi se om jag festar fre lör eller om jag bara tar lör :) har inte riktigt bestämt mig än, får se när jens kommer hem .. planerna är att han ska åka hem fredagmorgon men som det lät igår kväll så kanske dom kommer hem ikväll, dom andra som är i sveg/östersund skulle ev avbryta letande ikväll.. dom hade bara ett ställe kvar och leta på ..

ska iaf ner och bara strosa runt på cityfesten någon dag med jens tänkte ja, äta nå gott och kika ! :)Åhh, jag vill flytta!!! vart så fast i den där lägenheten!! gillar den grymt :) riktig mysig!

DJ Tune feat. Orremannen - Bag in da Box, man blir ju riktig festsugen när man hör låten haha! imorgon jossan äre fest som gäller :-D



Ändringar!


vela ändra min blogg men vart ju helt kattskit av allt .. så nu ser det ut såhär!! ruggigt trist ! men men.. ska försöka fixa till den sen nångång men orkar inte nu .. tar sin tid!

Imorse åkte jens till östersund/sveg för att leta efter linus, han va framme nu .. får se om dom hittar honom eller inte! hoppet är som en berjodalbana .. upp och ner, man vet inte riktigt va man ska våga tro länge efter de man hört.. men jag hoppas att dom hittar honom..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0