Onsdag och imorgon ska jag få jobba lite !



Sjukt less på att bara gå hemma, nu ska jag iaf få jobba lite .. tors - fre - lör - sön, alltid nått .. lite flyt har man ibland ! =) glad för alla småtimmar jag kan få, ger ju en liten slant iaf!! Igår va jag in och lämna mitt cv, håller tummarna nu.. :)

solen skiner, underbart! undra va man ska fördriva den här dagen med ? Igår träffa jag på två kompisar som jag inte sätt på flera veckor, de va skoj!


Tjao !


cv .. jag blir nog lite tokig snart



sitter just nu och försöker få ihop ett bra cv, men som vanligt blir man ju tokig efter ett tag.. man vill ju  få till det superbra!! man blir fan aldrig nöjd :) men nu ska ja få klart de sen ska jag lämna in det.. så ja hoppas jag har turen med mig nu, håll tummarna ..

Torsdag - Tvättar



Godmorgon, då va det återigen torsdag och alla hoppar av glädje att det snart är helg! På lördag är det dags för jobb sen ska jag ha en sjukt trevligt kväll med brudarna!! Idag ska jag tvätta och städa tänkte jag, då har man nått att göra iaf! Riktigt less på att bara gå hemma och de där personligabrevet gör mig tookig jag blir ju aldrig nöjd !!!

ska höra med jossan om hon kan kolla på det o hjälpa mig med lite tips va jag ska skriva! :) ska höra med henne om hon vill ta en promenad med mig ikväll också! .. :))

Nä nu ska jag börja röjja här!

over and out

Onsdag aka Lill-lördag !


Hallo!!

Dåså då ska man försöka tagga till o börja blogga igen, ibland är man ju flitig och bloggar  flera gånger per dag men nu har det legat på is ett bra tag! Dags att försöka styra upp de hela igen kanske, vem vet .. kanske tokbloggar ett tag framöver !!

Arbetslös som man är så gör man inte sådär jätte mycke om dagarna, försöker mig på att skriva ett bra personligtbrev men man är ju ingen hejjare på de så det går lite segt på den fronten, men det går ju absolut framåt .. igår va jag och jossie till arbetsförmedlingen och skrev in oss, tummen upp för oss ! :)

Ihelgen blir det lite party med brudarna, E-type kommer till lilla sandviken så det blir nog proppat på Lobby då!! det blir nog en toppen kväll, som alltid! Idag har man inte gjort många knop inte, va ut och gick med jossan en stund nu på kvällskvisten sen gjorde jag faktiskt kladdmuffins hehe .. va liiiiite smått sugen på socker ! :-D gött!!

Nu ska jag glo lite på tv sen blir det nog soova gott...


tjao!

RSS 2.0