Vilket toppen väder!


såklart ska man jobba nu när det är så FINT VÄDER, som vanligt har man turen med sig eller inte.. nåja har ju suttit ute över en timme redan o lapat lite sol och jag har faktiskt fått liiite färg, alltid nått!! =)

ska åka till jobbet om en stund, slutar iaf fyra!! KANON .. hoppas broder orkar åka till valbo en snabbis sen, skulle behöva nån fin topp tills imorgon juu!!

Det vart till och jobba imorgon också!


Skulle ha varit ledig imorgon men ska jobba mellan 12-16 då blir det ju lite mer timmar, kanoners..
Efter de skulle jag behöva åka in till gävle o kolla efter en topp eller två till lördagen, man vill ju ha nå snyggt! eller så åker ja in till viken o kolla på Byoung hittat en fiiin tubklänning där :-)

Is It True?



Skönt att det inte är nå kanon väder idag när man ska jobba .. skönt som fan!!! ;) hehe.. riktigt taggad inför lördagen, då blir det grillning och fest! de kommer bli en kanon kväll, bästa vännerna lixom..

åååh vilken bra låt de här är !!
Yohanna - Is It True?

Jobba,godnatt!!



Ne nu börjar john blund kasta de magiska pulvret i mina ögon, det betyder bara en sak .. godnatt !! Idag har vi varit till valbo,hittade inget roligt trist!! kanske åker in till gävle på fredag,vi får se! Har hunnit slinga håret också så nu är jag snäppet blondare!!

Tobbe ringde och fråga om jag kunde jobba imorgon och visst kan jag det, money money! man ska va glad att man får jobba nu i dessa tider.. =) happy!!

nej nu ska jag dunka huvudet i kudden o sova gott..


over

Dags att blogga lite då!


Ja nu va det ett tag sedan jag skrev något, det har väl inte hänt så himla mycket sen sist! Jobbat osv .. tänkte lägga upp lite bilder som jag nu har lagt in på datorn från kameran, go girl! haha.. tog ett tag för mig att "orka" lägga in dom men nu så ligger dom på datorn..

 

Grillat,mumms!



ska grilla om nån timme, de ska bli gött!! Imorgon ska det jobbas och lika på lördag.. kanoners! ! Har inte så mkt o skriva .. så ha de gött

jaha .. vilken trist dag det har varit

min ledig dag, den har varit riktigt tråkig lär jag säga.. pissväder, fan va vädret kan göra en dag dålig!! man tror ju inte att de ska vara sommar om två veckor .. sjukt !

vill åka utomlands, men thailandsresan ser ju ganska mörk ut.. suuck ja som så gärna vela åka dit!!!!!!! men om jag tar åt mig mkt jobb så kanske man kan komma iväg..men lite ledigt vill man ju ha också.. nåja vi får se hur de blir med det, hoppet finns ju kvar än...

Höst då, undra hur ´den kommer se ut med jobb för mig dåå... suck alla dessa pengar o jobb... man blir ju tokig..


nu ska jag kolla på tv.. sen sova, jobb imorgon .. toppen

Måndag eftermiddag


Har sovit en timme de va riktigt skönt! Så sjukt jäkla seg o trött, skitväder!!
Igår va jag och jessica ute och åkte bil, svängde förbi Macken och hon köpte en skiva, BARA massa superbra låtar .. ritkig festskiva! vi åkte runt över en timme och bara lyssna på massa bra låtar en av dom är ju heeelt klart


The Real Booty Babes - Poker Face



Lite bilder från våran åktur

   

Imorse när jag kom ner till jessica kolla va jag får syn på då ..
haha .. lite roligt vare faktiskt, men det va tur att jag kom annars kanske det hade börjat tagit eld i hela bordet!! :-)


Vilken otur man ska ha, grått och regnit !



Suck, trodde man skulle ha tur o få lite fint väder när man va ledig men såå fel man hade! riktigt tråkigt .. Har varit in tillsandviken och prata med mallan om mitt sommarschema och fick se hur jag ska jobba, de va ett bra schema ! ska försöka få ihop lite tider på Lappens också, då blir det toppen!!

Fan va seg man blir av detta väder, uh .. ska fixa lite köttfärsås och spagetti ikväll mumms.. de va längesedan man åt de! Idag blir det bara en slapp dag .. imorgon är det dags för lite jobb igen =)

Tjao

fan va klockan går segt


uppe redan 07.. de va tur de kolla va jag hade ställt den på och hade visst blandat ihop siffrorna skulle kliva upp 08.05 men klockan stog på 08.50! tur de =) sista jobbatagen idag sen är jag ledig en dag.. de ska bli skönt, har ju jobbat sen måndags så!

nu får klockan rinna iväg så den här dagen är avklarad!

tjao

Lördagkväll (snart dags för jobb igen ..)


Då har den här dagen börjat lida mot sitt slut, tiden har gått ganska fort lär jag säga så det känns ju bra! Imorgon får jag "Äntligen" sluta 18 och det betyder att jag slipper STÄDA, har stängt varenda dag den här veckan så jag är ganska less på att städa, det låter ju inte så farligt men guuud så tråkigt det är och skitti är det! så imorgon kommer det kännas riktigt nice att få gå hem :) hihi.. Ledig på måndag sen är det jobb tis tors fre och lördag.. det blir bra med pengar i Juni SÅ SKÖNT!!


Jens är ute och slirar och jag sitter hemma i min ensamhet, ska äta rostade mackor och ett glas oboy! mumms .. sen ska jag glo på tv innan jag slår igen mina blå, är alldelse för mycket uppe i varv för att sova nu känner jag.. blir så när man hållt på hela dagen då blir jag upp i varv när jag kommer hem =)



Nåja nu ska jag glo vidare på tv..



godnatt mina kära!


 


Godmorgon, då va det lördag!



Börjar piggna till,ska fixa lite kaffe och frukost så blir det nog ännu bättre!! Idag blir det jobb mellan 12 och 20 ungefär.. brukar bli klara vid den tiden, hoppas jag hinner med åtta bussen annars får jag stå och vänta i storvik tills nio bussen kommer, SURT! kommer ju till jobbet för tidigt också bara för bussen, suck.. det är så surt o inte ha körkort.. då kan man komma dit precis innan man börjar o inte vara där ca 40 min innan ....


Nåja, så ser min dag ut .. Jobba hela långa dagen, sen är det bara hem o sova .. upp tidigt imorgon 08.00 .. börjar tio till sex imorgon SKÖNT, slippa jag stängningen och stödningen för engångskull!

Oj nu vart det bara massajobb prat.. men det är ju så mina två dagar kommer se ut, inge intressant alls .. boring =)

Tänk om man kunde säga äntligen fredag!!


Men icke, jobbar ju hela helgen, det ska bli skönt o vara ledig på måndag! sen jobba lite iveckan.. pengar pengar! solen skiner idag men såå jäkla kalla vindar! trist.. fast endå bra när man ska iväg o jobba ;)

Det ser ju ganska bra ut just nu!



Ja med jobb för min del, har fått jobba hela veckan imorgon skulle jag börja 16.00-19.30 men nu ringde dom o fråga om jag kunde börja två.. ev vid tolv.. så det känns ju sjukt bra! ska ju jobba hela helgen också.. hoppas på bra lön i Juni !

Idag jobbar jens sitt sista skift på sandvik, tycker synd om honom.. han är inte sig lik :/ märks att han inte mår nå bra! Det gör ont i hjärtat o se honom såhär! Tycker såklart synd om alla som blivit av med sina jobb, men när det är en som står en så nära och man bor i hop så tar det på en själv också.. Man tänker bara på pengar och jobb hela tiden, det ska bli intressant och se hur det blir i höst.. om jag har så flyt att jag får jobbba på lappens som extring då också om jag nu inte får nå annat jobb.. fan va less jag är på alla jobb .. finns ju inga jobba .. eller jo det finns men man ska ju kunna trivas på jobben också.. inte bara ta ett för att man måste ha ett.. man måste kunna gå till ett jobb o känna att man trivs med det också.. jag trivs riktigt bra inom handelsyrket och restaurang..

Nåja så är det ..

Ska koka lite ägg nu och fixa lite fika tills jens kommer hem, blir en sen kvällsfika =)


Kram på er!

 

Jag tycker islands låt va riktigt bra men ..


Ja islands låt va riktigt bra, men hon ska inte vinna .. vet inte ritkigt vilka/vilken som ska vinna har lixom ingen favvis .. bara några låtar som är bra men inte ritkigt sådär skitbra för att vinna .. lär nog lyssna på låtarna mera för att jag ska kunna bestämma mig :-)) Malta tyckte jag också hade en bra låt men lite tråkig .. den låter ju typ lika hela tiden! det är bara refregen typ som är bra men endå.. när man får lyssna på den lite så blir den ju ok :)







Ont i ryggen!


Har ont på ett visst ställe på ryggen skit skummt känsla sådär .. vettesjutton va  de är ! Ska jobba nu fram till söndag , kommer endå inte göra nå speciellt så då kan man ju lika gärna jobba ..blir ju lixom bara bra med pengar så =)

Tycker synd om jens, syns på honom att han inte mår nå bra ! Jag går runt med en skumm känsla ikroppen också, jag försöker ta åt mig så mkt jobb som möjligt nu så man kan spara pengar, inte blir det nå thailandsresa heller :(

Fick reda på igår också att jag blir av med tider i början av Juni.. som jag fatta det så börjar jag sommarjobba i Juli? hon skulle kolla igenom schemat o höra av sig sen..

nu ska jag äta frukost och göra mig klar sen åka o jobba ..


riktigt surt ..



Ja.. gick ju inte riktigt som det skulle, suck ..
Flytt?
leva snålt?
många frågetecken .. vi får se hur det slutar..


nu ska jag åka till jobbet ..jobbar till måndag .. så det kommer ju in pengar ett tag till

Börjar bli nervös !!!



Nu har dom börjat sparka folk på jens avdelning.. dom skulle bara ta några idag men dom har kört på nu .. så jens kan ev få reda på idag om han får stanna eller ej.. men det har redan blivit 6 st som fått gå.. håll tummarna NU!!


fyfan.. ja är skaig .. hoppas han får stanna nuuuu!!!!!!!!!!!

Tisdag



Idag blir det bara jobb.. innan jag ska åka och jobba blir det bara slappa hemma, kanoners! Håller på  med lite käk .. pepparotssås, potatis och korv.. mumms !! :-)


Helgen is over !


Nåja då va denna helg slut, fick hoppa in och jobba lite extra även denna dag, super!! Ingen blir gladare än jag när chefen ringer och väcker haha ... alltid bra med lite extratimmar! money money ..

Hade en jättetrevlig dag i stockholm, dock hitta jag bara en tröjja och en tubtopp.. så jag gjode inte av med så mycke pengar det är ju ett plus iaf ! Imorgon börjar jag inte förrän fyra, kan ju hoppas det blir ett jäkla drag med massa folk så dom ringer in än tidigare, vem vet!

Bjussar på en bild på mig och jessica.. har min nya tubtopp på mig, ritkgt söööt färg! sommmmmar!!


hemma, gud va skönt!



vilken dag, idag tokrammlade det ju in folk hela dagen .. jag är inte ritkigt van vid att det kommer så mkt folk hela tiden, skratt! fullt ös hela dagen lång, kan tänka mig va mkt folk det blir på sommrarna ..  men då är vi ju flera också så!
 
Nåja, heelt slut.. eller mja det var väl o ta i! haha .. sjukt seg är jag iaf!! ska kolla på film nu sen sova så vi orkar upp imorgon för då blire stockholm, tjoho!! de ska bli kul att komma iväg... komma från G-land! se lite annat .. :-D

nåja ha en bra kväll nu mina vänner så hörs vi imorgon, godnatt!


Fredag och solen skiner!


Blir nog en riktigt fin dag idag, lite kalla vindar yhrar runt men
annars är det ganska skönt i solen! Idag blir det jobb mellan 11.30-20.00
Efter det blir det väl inte så mkt mer, ska upp tidigt imorgon och åka till stockholm, det blir nog lite shopping då! :)
Får leva som en kyrkråtta resten av månaden, hehe .. men man vill ju shoppa lite när man endå är i stockholm!

Nästa vecka blir det nästan jobba hela veckan, toppen! kanske man får ihop timmar så det går runt nästa månad också!
Haft lite flyt nu och det är ju bra!!

Va tyckte ni om min nya frilla då? Ingen som skrivit nån kommentar heller, trökskallar ! =)

Nåja .. ha en bra dag!!


Over


Torsdag


Trivs riktigt bra i min nya frisyr fast jag kapade av håret rätt så mkt, men när jag hade så långt som jag hade kunde jag inte göra nått med mitt hår det låg bara helt platt o det såg ritigt tråkigt ut ! nu är det ju lite bättre iaf :)

  

Idag händer det inte så mkt, ska iväg och jobba runt tre bara =)

Nyklippt ! :-)



Japp.. har varit och klippt mig idag, vart riktigt nöjd !!Har ingen bild på frisyren, men ni får se en sen !ska grilla hos jessica om ett tag, gott !!


har riktigt kort nu kan jag säga :)




En bild ..

Jaa, jag vet!! haha .. stökigt ;)



Justja jag glömde att berätta ..



Kollade på en så sjukt bra film igår Twilight så ruggigt bra film!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEN MÅSTE NI SE om ni inte sätt den :-)


Kanon


Fick lite pass nu i veckan och nästa vecka, kanon.. har inte haft så ont i munnen sen igår.. så det känns nice ! och nu är munnen "återställd" :-)

ska göra lite frukost nu sen får vi se va dagen har att erbjuda ..

Mörbultad!


Alltså nu börjar bedövningen släppa sagta men säkert och jag känner att jag bara blir mer och mer seg .. det börjar göra lite ont också.. phu, måste iväg och jobba iaf! måste ta de få timmarna som erbjuds.. går lixom inte att bara att strunta idet! får stå ut dom få timmarna endå.. vem vet det kanske släpper och inte gör så ont mer sen.. som det känns nu så blir det bara värre, suck.. men så äre ! sjukt läskigt o vara så spänd och uppsvälld på ena sidan av ansiktet..
 
Efter jobbet blir det buss hem sen bara slappa på soffan, soft .. hoppas det är nå bra på tv ikväll!

Tandläkarbesök och jag vågar inte visa mig ute såhär !


Va ju till tandläkarn imorse och dom fixa ett hål, KOLLA HUR JAG SER UT NU EFTERÅT !! när jag ler.. munnen är helt sne .. och så är jag lite uppsvälld på ena sidan.. lite läskigt faktiskt ! :-S





Tisdag och jag är uppe nu!


Måste börja göra mig redo ska åka in till hofors en sväng, besöka tandläkarn för en sista gång, hoppas det går fort !! sen blir det åka hem, ska nog vila en timme då.. sen iväg och jobba ..skulle visst regna idag också.. men endå ser det ut att kunna spricka upp och bli fint, man vet aldrig med de här vädret ! :-)

nää nu lär jag rappa på här ..

over and out



Kladdmuffins, hoppas på det bästa resultatet!



Hade tråkigt så jag försökte för typ 100000 gången göra god sega små kladdmuffins, tyvärr har jag misslyckat varendagång när jag gjort det, då har dom bara blivit som vanliga chokladmuffins!! boring.. jag som vill ha dom där sega goda kladdmuffinsarna.. hoppas jag lyckas bättre den här gpngen, jag ger mig inte !! :-)

solen skiner lite då och då .. va ner i förrådet och kollade efter mina sommarpujckor .. trodde jag hade typ ett par kvar.. men så fel jag hade kom upp med 8 st..  kanoners det .. ska få jobba ett kort pass imorgon, bra bra !! skulle ju endå va fult väder så ..


=================================


va fan .. tog ur dom nu, TROR NI INTE DOM BLIR SOM TORRA JÄKLA MUFFINS ENDÅ ... va äre föööör fel ja gör, gör ju precis som det står !! suuuck.......


Bloggen lära få en lite piff den också!


Vädret är ju inte det bästa, så jag tänkte att jag skulle piffa upp bloggen lite så nu vart den lite annorlunda *stavning?* haha.. kass på att stava "ibland" men det är lugnt, ni fattar nog allt va jag menar eller hur ? skämt o sido..

Man blir ju alltid seg när det ska vara sånt här väder, men man kan ju inte alltid få ha toppen väder heller så ... Helgen har varit en riktig toppen helg, kanon .. vi får se om det blir nå jobb i veckan.. hoppas man fortfarande har turen med sig =) hitills har man ju haft ritkigt flyt, på lördag ska jag följa med jens till stockholm och hälsa på hans kompis stoffer.. kul o komma iväg på nått och inte bara vara i Gästrikland hela dagarna ..

rycktas om att det blir brännboll i torsåker på fredag får se om jag o jens åker dit och kollar iaf.. hoppas på jobb i veckan, man blir ju lätt rastlös att gå hemma bara.. sommaren ser riktigt bra ut.. de blir mkt jobb om jag vill o det tackar ja ju inte nej till .. måste få ihop pengar till thailand.. vi ska iväg så äre bara .. har ju bara 2000 till att lägga isf på resan sen är det fickpengar bara .. =)

jag och jens är riktigt sugna på och köpa en varsin Fiddy *skratt* det är ju rolgit o köra .. så vem vet kanske köper en i sommar om man får bra löner :-D kul med en leksak!

nu ska jag sluta babbla .,.. höörs!

   

Fredag



Lite små seg idag, ska äta hos jens mamma och pappa runt tre.. sen ska vi hem till pappa och äta vid sex, då får jag träffa mina älskade småknattar, Melvin och oscar!!!!! =)

GRATTIS HJÄRTAT PÅ FÖDELSEDAGEN !

RSS 2.0