¨Åh, jag vill inte jobba nu !!!!!!!!!!!!!!!!


Ja så jävla pissigt less nu kan jag säga, alltså har fan inte sovit mkt inatt!! så jag är inte ett dugg taggad på att jobba!! så sjukt less kände att jag somna till "bra" och sov skaapligt bra från tjugo över sju... SEN RINGER SKIT KLOCKAN ÅTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De här är fan värsta natten alltså, har ALDRIG sovit såhär jäkla dåligt helt sjukt!!! undra varför .. konstigt !!


klagomuren nr1 ...........

ikväll blir det ev ut och äta .. ska bjuda jens för han är värd det o så är det ju alltid mysigt o äta ute !! Justja han skar sig rätt in i benet igår!! med en kaprondell .. usch!

nä ha en bra dag, jag ska försöka ha en bra dag o hoppas att tröttheten går över till pigghet !!


Fredag och jag sluta i tid!!!


Ja skönt och sluta FYRA!! fast jag ska höra om jag kan gå lite tidigare så jag hinner med fyra bussen hem, annars lär jag vänta på halv fem bussen .. men det tror ja är lugnt, händer ju inte så himla mkt runt den tiden och då är dom ju tre st så.. tror inte de behövs fyra st .. känns lite onödigt :)

Får se va som händer ikväll, G skulle kanske komma hit o dom skulle spela tvspel .. så ja får väl sitta o kika på det men om han inte kommer då får det kanske bli en film ? om jens vill de.. :) vi får se.. inga planer alls eller jo en sak vet jag .. attt jag ska bara vara hemma o slöa !! jobb imorgon..

Nästa vecka är jag ledig hela veckan + helg, SKÖNT de :) då ska vi hitta på nå skoj trorja!! iaf på helgen :-) ska besöka tandläkarn också .. usch drygt  o åka ända till hofors o så ska det bedövas .. inge kul alls, man blir ju typ helt iskallt där man är bedövd .. äh de har ju gått bra förr så.. inge störe farligheter :D

ska väl fixa lite nu innan jag ska traska mot bussen, over!

Helt sjukt va dagarna går fort !



Tyckte det nyss var helg, imorgon är det fredag igen!! Dagarna bara rusar iväg, Ihelgen ska jag jobba så det blir lugnt ! kanske ut och äta på lördag ? skulle inte sitta helt fel.. mumms :-)





Då är det snart dags !


Ska väl börjar göra mig redo, jobba dom få 3,5 tim som det brukar bli! Alltid nått .. sen när jag kommer hem då ska jag ta en KOKHET dusch, sweet sweet !! Efter de ska jag bara ligga och lata på soffan, nästa vecka ska jag vara ledig heeela veckan, ska bara besöka tandläkarn .. blir väl ev fest på helgen då också .. kulkul! :-) Men ihelgen blir det lugnt .. då blir det jobb hela helgen !

Nä nu lär jag fixa lite innan jag ska ut och frysa för o vänta på bussen, bjussar på lite bilder från helgens bravader!




    

änligen ÄNTLIGEN!!!


Jaapp.. nu har jag ny telefon!! aldrig mer en sony "skit" ericsson telefon, bara massa fel.....
så nu har jag skaffat mig en samsung .. ganska billig o verkar ju bra så :)

jobba imorgon....

måndag



Det vart riktigt jobbigt att kliva upp imorse *ZZzzZZzz* ussch.. imorgon är jag LEDIG då ska jag sooova länge!! underbart .. kanske höra med jonas om han har lust och ta en tripp in till valbo efter han slutat jobbet ?? vi får se :)

måste verkligen ha en ny telefon den här är ju ruggigt dålig .. less på skiten!!vill inte ha den mer, problem telefon helt enkelt !!


nåja lär väl göra mig klar nu är väl hemma efter åtta/nio..

over and out

lördag


Sitter hemma hos jossie nu, ikväll blir det party !!! det ska bli sjukt roligt ..  :))


Tröttast !!


vill bara ligga kvar i sängen och SOVA!!! *zzZZzz* sovit sjukt dåligt inatt, får iaf sova ut imorgon .. skönt !! lär väl rappa på lite så ja hinner göra mig klar innan man lär kuta till bussen..

have a nice day!!

Löning och jag ska jobba ....


Japp skönt att lönen har kommit, ska göra mig klar o sen traska till bussen för att åka till jobbet .. sjukt trött !! åh imorgon ska jag upp klockan ÅTTA!! hur ska det gå .... ja som va skit trött redan halv elva lixom, nåja får ju sova hur länge jag vill på söndag iaf!! sweet .... :-)

Ska väl ta och sova snart !


Yepp, ska väl dunka huvudet i kudden snart är det väl tänkt .. en sak om jag kan somna, kan ju alltid hoppas ! Känner mig sådär "mellan trött" både pigg och trött dvs .. åh om det kunde vara nån bra film eller nått bra på tv ikväll då!!

Börjar inte jobba förrän tolv imorgon, underbart ! men vet hur jag kommer bli runt fem tiden.. döds trött .. hoppas det är lite drag på stället så man har något och göra. Det är ju alltid roligare när det är lite folk som vill ha käk ..

Lär nästan ta och kika efter en ny mobil, det går f*n inte att ha de såhär .. drygt som fan, kan ju inte skicka sms .. nåja får tänka på saken, kanske jens vill följa med in till valbo på söndag ? då kan ja kika på en ny telefon, bara jag kan ha mitt kort i så äre ju toppen !

Haha, måste bara ladda upp den här underbart söta bilden på min syster, mellis och ludwig !! Mellis bara älskar bebisar .. här ska han krama o pussa på honom, kolla in hans söta nagar .. han vela va fin på morfars 50 års fest!! ;-)) söthjärtat !





Här är jag sjukt blond, tokblond med andra ord !! :-p


Godnatt !

Då är det gjort !



Japp nu har jag skrivit två cv:n och skickat in till två ställen, får se om nån av dom nappar !! :-)

Dags för en solning känner jag !


Nu börjar ju färgen sakta men säkert försvinner *hjääälp* vill inte bli vit, vill va brun o fin!! känner sig såå fräch när man är brun ju,så det får nog bli en solning sen!!

åhh blir tokig på cv skrivandet också, blir ju fan inge bra!!!!!!!!! *suck* vill ha ett till jobb, den här månaden hade jag tur och fick en bra lön men imars kommer den sämsta ... om ja nu inte har turen med mig o får jobba !! vi får se...


Vilken skit telefon jag blir ju tokig snart!


Sjukt less på min telefon nu, den gör ju typ absolut inget som jag vill !! mongo telefon .. får ju inte någon ny förrän maj/juni ! helst vill man ju köpa en ny nu på engång men det finns det inga pengar till just nu, fan att man inte är miljonär !!

Har varit ledig idag och imorgon med, underbart ! fick se min lön idag också, Helt okej! men i mars kommer den sämsta lönen iaf .. men men hoppas på mer jobb bara ! måste verkligen kolla igenom mitt cv imorgon.. o börja skicka iväg det på lite olika ställen o se om man får nå napp, less på och vara extrajobbare .. man har ju en klump i magen varenda månad ...

En sak är då hemskt drygt och det är när folk inte kan säga saker till en PERSONLIGEN!!! det gör mig väldigt arg och besviken ...........

nåja nu ska jag återgå till tv:n!



onsdag och jag är ledig



mm .. riktigt skönt o vara ledig, ska fixa till mitt cv sen och nu håller jag på o tvättar! lär bara slänga in den här bilden .. sjukt snyggt armband från Kyssjohanna.se .. är de inte grymt så säg ?!




Inte funkar min mobil som den ska heller, kan ju fan inte göra något med den .. den bara jävlas, ska aldrig ta en telefon med så mkt funktioner, verkar ju bara vara skit då! En enkel telefon håller oftast läääänge ...

fortfarande less


Tok leta efter mina tre papper till min mobil (som jag lär ha för att få den lagad, alltså ett garanti papper ..)Hitta dom rätt snabbt, sätter mig vid datorn för att beställa hem nå slags packet som dom ska skicka för att jag ska kunna skicka telefonen och beställa lagning, kommer halvägs då jag kollar hur länge garantin håller, SÅKLART så gick de ut 28/12-08!!!!!! vart dåligt less då.... så nu sitter man här med en trasig telefon, kan bara svara o ringa men inte skicka sms.. o inte skriva in nå nummer ........less!!!

nu skiter vi  i de, har ju som sagt varit sjuk sen i söndags men nu så är jag frisk igen, skönt!! jobb på måndag och tisdag .. finns väl inte så mkt mer att skriva .. ska söka jobb i veckan också, nu jäklar ska ja fan hitta mer jobb!!! annars vettefan hur de slutar, tycker vi har haft sjukt mkt motgångar nu på slutet .. kan de aldrig vända !

ha de gott

fan va arg jag är nu .....


Ja min jävla telefon har krånglat lite ... MEN NUUUU, är den fan helt jävla cp det går ju inte göra nått på den knappt .. när ja vill göra en sak då hoppar den in på olika menyer och går in på fel kontakt osv osv... den gör ju INGET rätt, fan va less jag är nu !! alltså de här är den semsta telefonen jag har haft!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ................. alltså nästan alla ja vet som har denna modell har också fel på den, vilket jävla skämt ... sony ericsson kan ju kasera alla dom här telefonerna!! så arg nuuuuuuuuuuuuuuuuu......

tack för att ja får avreagera mig lite !!!! :)

Stora vita flingor faller utanför


Jag som trodde att snön inte skulle visa sig mer, speciellt nu när jens har bestämt sig för och köpa en skoter!! men vilken tur han hade idag faller det verkligen stora vita snöflingor!! Ni kanske tycker det låter dumt o köpa en skoter nu men jag tycker att han gjorde rätt, han fick ju lixom ett skit bra pris .. bästa priset på en skoter!han kommer vinna på det .. så nu hoppas vi att det vräker ner snö så vi kan ut o åka lite, kanske jag också får testa köra?? haha vem vet .. men med den där skotern flyger väl jag av, haha ..

Idag är det torsdag och jag är fortfarande sjuk, det går lite upp och ner ibland känner jag mig nästan frisk sen kan ja bli dålig.. konstigt !! Har varit sjuk sen lördagsnatt ... så det borde vara påväg bort nu..

Har börjat tröttna på att sitta inne har ju varit inne sen i söndags .. så jag bestämde mig för att damsuga  och torka golven, de behövdes verkligen .. så nu är det gjort, Mina traderagrejjer går ju faktikst ganska bra ! skönt att nån vill ha skiten .. saker jag andvänt en gånger eller aldrig..bra att det kanske kommer till någon som använder det :)

Onsdag


Fortfarande sjuk, men känner mig lite lite bättre än igår så vi får hoppas det är påväg åt rätt håll!! Ligger fortfarande kvar i sängen stängt dörren från sovrummet .. vaaarmt o skönt!! så fort man går ut i hallen eller någon annanstans i lägenheten är det iskallt, så jag håller mig kvar här inne ett tag .. varmt o skönt !

hoppas guitar hero kommer idag, tror faktiskt de!! då blir det spela det hela dagen, tänker inte sätta min fot utanför dörren förrän ja blir friskt ... Hes,snorig,ont i halsen kuuuul.. lr inte, men som sagt är ju ev på bättringsvägen ihope :-D



sjuk ..

 
skulle ha jobbat idag men sov nästan ingeting inatt och ja har haft feber,toksnorar och har sjukt ont i halsen!! ja blir inte ofta sjuk högst två gånger på ett år .. kan inte ens minnas när jag va sjuk sist!! hoppas det släpper snart, de brukar inte vara så himla långvarigt!!

ska äta hemmagjord potatismos med falukorv i ugn, mumms !

Bloggtime



Åh nu fick man se emmas söta tjej, gud vilken gobit!!!!!!! man smälter ju så fort man ser na, de har du gjort bra emma :-)) !! va o köpte present innan vi åkte dit jätte fina kläder hitta vii...

har lagt ut lite kläder på tradera.. bara kläder ja aldrig användt typ det ligger ju bara o samlar damm ...

måndag


vart fest i helgen, kom hem rätt sent och hade sjukt tur .. fick åka taxi hem för 50 kr istället för 210 !! så de va nice .. sitter och väntar på att malin ska komma förbi har inte träffat henne på ja säkert två år!! få se om hon tar med sig lilltjejen också.. hoppas !! skulle va kul o se na .. :-)

sen på eftermiddagen ska jag och jessica ev åka till storvik o hälsa på emma med sin lilla tjej också .. som bara är 6 dagar gammal ! :))

boys boys



Lady Gaga - Boys Boys viilken braa låt!! :-´))

test


meeen va drygt!!


Jens klev upp tio över sex och jag förstog inte alls varför han gick upp såå himla tidigt men han va tydligen pigg, själv försöker man somna om men ligger vaken till tjugo över sju och har då inte kunnat somna, sjukt drygt!! är skit trött och vill bara sova men det går inte, uhhh .. hoppas verkligen att man inte är såhär trött när man ska jobba !!

nåja, ska väl äta frukost och dricka en kopp kaffe så man vaknar till liv någongång ! känns som det är omöjligt men man lär väl ge det ett försök.. åhh sjuuuuuukt trött ZZzzzzZzzzzZZZzz ....

får se när jag slutar har inte en aning, inte hört något men de visaqr sig ..

återkommer

Grattis ..


Grattis pappa på 50 års dagen!!! Har varit där och ätit god tårta gött!! Imorgon vart det jobb i viken, inventering .. får se hur länge man blir kvar där, tar ju sin tid ..

sen blir det jobb till söndag, ska sätta mig ner och försöka få ihop ett bra cv någon dag här .. söka lite jobb!! Man kan ju alltid hoppas att någon nappar ..

Justja Jens har beställt Playstation 3 och Guitarr Hero ! så nu får det komma så man får spela lite, de va faktiskt sjukt roligt när man väl kunde lite ... sen ska jag köpa singstar .. då ska det sjungas på förfester kan jag lova ;-D eller vad säger du Jessica ??? :0)




tisdag


ska iväg och äta hos jens mamma och pappa, flygande jacob trorja det skulle bjudas på gött de!! Måste nästan ta en solning ikväll .. så inte färgen försvinner :)

kanske blir jobb på torsdag annars jobbar jag inte förrän på fredag ..

jag hoppas jag har lite mer tur ..


suck suck igår fick man ett besked som man inte vela ha fyfan ... från och med nu ska jag bara jobba lördagar i sandviken förstår inte hur jag ska klara mig på dom pengarna jag kommer få där ifrån ..det är ju lugnt om jag får jobbba i storvik på de schemat jag skrivit upp mig på .. nä lär åka in till arbetsförmedlingen i veckan .. och fixa grejer ... är glad att jag iaf fick jobba kvar alla löredagar men trist att man vart drabbad av den här krisen som är .. bara ut och leta jobb nu men de är nog inte många som tar in folk nu när krisen är .. ska iaf iväg och jobba i storvik nu .. får se va dom har och säga, hoppas man får jobba ..

nåja .. ha de bra

RSS 2.0