söndag


igår vart det lite fest med jossan och emelie,de va kul!! men idag är man seg, sitter o käkar grillchips och dricker trocadero gött :)) nu ska jag lägga mig på soffan o slappa !! ikväll blire film..


gårdagens klädsel, syns kanske inte så bra då men såhär såg jag ut iaf ; )


så nöjd!!!!


Japp idag köpte jag sofforna och det blev så himla bra!!!:)))) sorry för en dålig kvalitè på bilden men knäppte med mobilen men man ser ju ganska bra endå nu fattas det bara lite kuddar så det inte blir så mörkt i soffan!! :)


Godmorgon!


Då va det fredag igen och en annan ska jobba imorgon, fint dä! idag ska vi åka til gävle o köpa sofforna,ÖVERLYCKLIG!!! har inge soffa eller bord så det ska bli skönt o få dom nuuuuuuuu : ) men sen kommer de va fattig i plånkan igen men då har jag två soffor iaf!! bättre de än o kasta pengar på en massa skit =)

nu ska ja äta frukost

En djävuls skotertur men endå en bra?!



haha ..
igår tog jag,jens och staffan en skotertur i solen! Det är superkul att åka men det är INTE roligt när man får sitta bakpå och man flyger runt som en vante på vissa ställen man åker, jag har ont i hela kroppen idag det känns som jag har stora blåmärken på hela ryggen haha.. på vissa åkrar flög jag som en vante där bak o jens satt ju bra han flög ingeting, de va så jäkla guppigt p vissa ställen, men vissa ställen va riktigt bra o då satt jag bra men största delen av tiden vi åkte hoppa jag upp o ner på sätet haha vilken syn!!! va ju en bra bit upp i luften ibland när det guppa som värst :p

det är kul att åka ut sådär o sitta vid en liten sjö o ta en fika .. men man skulle f..n ha en egen skoter, det skulle va såååå mycke roligare än o sitta bakpå!! nästa gång ska jens få sitta bakpå o jag köra så ska han få stutsa lite!!!!!! hahaha :D


nåja, har städat hela lyan o möblerat om lite! känns lite tomt här hemma, har inge soffa eller soffbord just nu!!!

nu ska ja kila ner till tvättstugan!1

tjao

va är det för fel???



suck!!!!!
fast jag sover flera timmar så är jag super trött endå!! känns som att jag inte sovit någoting alls, kanske för att jag sover för länge?? borde va de felet...hatar o va trött!!!

kallt som f..... är det ute också, jag vill gå ut o gå!! men det är inge roligt att gå när det är kallt, igår trotsa jag och jossan kylan o blåsten och gick endå, men de va svinigt kallt också!! få se hur jag gör med promenaden idag, men om jag känner mig rätt blir det en prommenad endå.. :))




Ja, då va det dags!



Ja de va på tiden, skrev in mig på arbetsförmedlingen! så ska dit på möte redan på torsdag!! så vi får se hur det går, försökte gå med i A-kassan också, men som jag fatta det så jobbar jag för lite för att gå med?? suck!!! jag som vill gå med men men får se hur det blir med saken, kanske bara fattat fel.. får prata med ams sen angående de!!



sen lär jag fixa arbetsgivarintyg från lappens, lättare sagt en gjort!! tobbe brukar va seg på den fronten o fixa fram det men det går nog bra tillslut...



söndag



Godmorgon mina vänner !
Klev upp fem imorse och satt o kolla på all snö, haha .. jens skulle åka till jobbet så han fick skotta lite imorse ! trodde inte han skulle komma ut från gården för det va ingen som hade skottat här utanför men det gick ju fin fint ! no problems ! ska åka till big bay om en stund och jag ser INTE fram emot o se hur min bro se ut, det är väl ett jäkla berg med snö nu när jag inte varit hemma på två dagar o kunnat skotta!!! attans, jag som inte har en spade ens ! jag brukar låna grannens men hennes har gått sönder o nu finns det bara en sopkvast, lär nog slå en pling till pappa o höra efter en spade annars får jag ju borsta ihjäl mig :P




sen kunde jag inte somna om så jag låg med datorn i sängen o kika på lite svt play sen runt halv sju gav jag upp o somna om gott och vakna kvart över elva igen, men nu är jag skitrött istället ? imorse hade jag sovit tre timmar när jag klev upp fem o var lagom pigg ! konstigt de där :)

här skiner solen lite då och då o det ser inte ut att vara lika yrsnö som igår iaf, så idag ska ja fan ta mig en promenad!! :) bara det inte blåser så är det lugnt !



jag vill ha torsdag nu ska jag kan hämta sofforna o åka till ikea ;D
åh det här med hårfärg, fan ena sekunden vill jag va blond o ena sek vill jag vara mörkhårig!! vilka problem man har ! haha .. tänk om man kunde va både och fan va bra de skulle vara : )


fast jag klippte mig nyss!!



Go`kväll på er!!
Inte vart det nån promenad idag heller, va så jäkla less då jag gick till bussen och från bussen till jobbet OSV och fick all jävla snö i ansiktet och blåsten piska mig i ögonen och ansiktet då va man lagomt glad kan jag säga er!!! visst HELT ok att det snöar, tycker det är kul när det blir oväder också! men snälla, sluta blåsa bara !!! får ju för fan köld skador känns det som!!!!!!!!!!  :)

Men imorgon ska jag ta mig ut på en promenad då får det ta o piska iskallt i fejjan för jag ska ut o gå! punkt =)

Pigg som en bara den är jag också så jag kommer inte somna på ett tag känner ja, lär glo på tv tills ögonen ger upp av trötthet helt enkelt ! Har suttit och laddat upp lite gammla foton från förr i tiden, fan hur man sätt ut vissa år har man ju sätt ut som ett trollträsk och ena året har man ju nästan varit snygg haha!!!



Nåja, har sätt två brudar som klippt sig efter den trendiga frisyren, jo ni kan gissa rätt.. RIHANNA !! fan det är ju grym, undra om jag ska våga kapa av skiten endå på vänster sida ?! hmmmmm tar ju sin tid o spara ut det bara men ännu engång FAN va snygg den frisyren är,grymgrym så jäkla grym : )


nä nu börjar jag svära lika mycket som tobbe i en annan del av köping haha.. han är grym han å! jäkla klockren snubbe!! synd att dom bara sänder så få avsnitt!!!! men sista avsnittet va i söndags så nu får man ju inge roligt att se framemot o skratta ihop med .. alla tokiga kommertarer han kör på! man får helt enkelt vänta till nästa år då ett till avsnitt förhoppningsvis visas :0)


why???



va skittrött runt sju/åtta och då kan man inte gå o lägga sig, eller jo man kan väl men lite vääl tidigt !! och runt nio/tio  då blir jag stört pigg !!! men måste försöka somna nu annars kommer jag vara dödstrött på jobbet imorgon, en annan är ju van att sova till kvart över elva ! ;) hähä..

nåja .. imorgon blir det bara jobb mellan 10-15 sen ska jag ta en promenad om det inte toksnöar o blåser som fan som det gjorde idag, då vettesjutton om jag går nått .. blåser iskallt  massa snö i ansiktet + att det va oplogat när vi gick idag och det va ingen höjdare ! men hoppas det är bättre väder imorgon så blir det absolut en promenad !! :)


Träna?



Godmorgon, haha .. eller jag vakna för en timme sen!! sjukt, va är det som har hänt med mig, jag bara sover o sover!! haha ja det blir så när man inte jobbar i veckorna tyvärr!! Det första jag gjorde när jag klev upp va att kika ut i köks fönstret och får se skit mycke snö!!! bara dra på mig dojjorna och jackan o sopa av bron annars hade jag väl aldrig blivit klar om jag hade väntat med att skotta  av den :)








Ja jag skulle skaffe gymkort i sandviken men hade inte råd förra månaden då jag fick så dålig lön!! men nu börjar jag fundera på att träna i storvik istället, det är ju ganska billigt här så slipper jag åka buss dit, känns ju skönare att typ ta en lång promend runt vall sen traskar man mot gymmet efter de o kör ett pass? och sen går man hem, perfekt lixom.. då får man ju in både promenaderna o träningen samtidigt!! men det är tråkigt o träna på gym själv.. då blir det aldrig av :/ men jossan kanske vill skaffa ett sen då kan jag träna med henne :) nåja, vi får se hur de blir! men det låtere som en bättre ide att skaffe ett här slippa bussåkandet osv :)




idag lär jag städa här hemma och plocka ihop alla kläder!!! det ligger en stor hög här på soffan, sen lär jag prata med pappa så vi kan fixa och kasta saker från det andra rummet så jag får in hans soffa i de  rummet och ta bort hans träningsaparat i de rummet så jag slipper ha det i mitt vrum :)



Wee på tors eller fre ska jag hämta sofforna!!!KUUUUUUL!!! då ska vi åka in på ikea samtigit också, ska köpa ett vrumsbord och kanske lite småsaker!!:)

ne nu lär ja fortsätta städa!

tummen upp!!



ohh, fan va goda tekakorna blev!!! kan verkligen rekomendera att göra dom, mmmmmmmmmmmmm!! :) idag har jag inte gjort så mkt .. mest slappat, som jag alltid göra typ,nåja har tagit en promenad med jossan också,imorgon blir det en tilll!!! toppen toppen, är ju inne på min tredje vecka så jag känner mig duktig .. från o sitta inne hela dagarna till att gå ut o gå sähär mycket :D

nu ska jag läsa en bok o sen sova gottt.....


hej så länge!



Tekakor!


Japp fick nå ryck o göra egna tekakor! Har gjort en plåt nu är det bara två kvar :) såhär ser dom första ut


f*n vad jag är less på pengar!



Åh!!!!!!!!!!!
Fick ju som sagt en så jäkla sjukt pissig lön i januari och den här är ju OK men jag ska köpa en soffa, annars gör jag aldrig det då går pengarna bara åt till massa skit så det är lika bra o passa på när man får dom till ett bra pris också!! men när allt är betalt så känns det inte som att jag fått nån lön alls, jag längtar till sommaren när det händer roliga saker, MEN!!!! då lär man heelst jobbar arselet av sig bara för o försöka få råd tills resten av sakerna jag behöver :( åh fan jag är så less på att bara jobba på lördagar och ställe upp när det krisar !? kollar på ams.se varenda dag men det finns ju inge jobb!!! Lär fixa så jag blir inskriven på A-kassan så jag kan börja betala på det så kanske man kan få lite pengar av dom framöver om det ska se ut så här ett år till ?! men förhoppningsvis så ska jag väl ha lite mer jobb................. nä fyfan LESS LESS LESS, fan vad jag skulle va glad om jag fick jobba  typ TVÅ dagar i veckan det skulle va så jäkla bra om jag fick chansen o bara jobba så om inte mer ? bläääääääääää hatar pengar !!!


inge roligt o vara arbetslös o fattig :O

Glass i stora lass ?



mm..
ikväll blir det familjen annorlunda och en skål med glass och varma bär!! mumms <3

Måndag och solen skiner, lite vårkänslor får man allt !



!

Yes, då va det åter igen måndag och solen skiner! Inte så konstigt att man börjar få vårkänslor nu när solen har visat sig mycket nu i några dagar, underbart ! Igår vart det en promenad i solen och då åkte solbrillorna på! VÅR,SOMMAR! hur underbart är inte dom årstiderna ?! underbart som fan enligt mig :)




Nice som fan!ruuuummmpppaaa



Justja jag gjorde ett bra kap här om dagen då jag köpte ett par jeansleggings på vermoda med fickor!! super sköna o fina för en billg peng! har ett par jeansleggings från gina som jag köpte i sommras MEN det är inga fickor på dom och det tycker jag inte är lika fint som med fickor, så dom byxorna har mest bara legat i garderoben!! men en sak vet jag att jag ska köpa två par till med fickor !! perfekt till sommaren, ja jaag vet !!! jeansleggings har och är super poppulärt men jag är lite seg av mig ;) 

Det som är ett plus med jeansleggings är ju att man får lite mindre rumpa ;) haha!! ja faktiskt ser den mindre ut, inte för att jag har en super stor rumpa men i vanliga jeans så ser min rumpa så mycket söttre ut :)





Glömsk!stressad



jaaa när jag blir stressad så glömmer jag bort saker!! jens stog och vänta på mig utanför och jag sprang in och skulle packa ihop lite grejjer som jag skulle ta med mig till honom, drar på vattenkranen i köket för att ha på lite vatten på disken som låg i diskhon (jaaa jag vet... jag brukar diska upp disken på engång men har inte orkat o inte haft tid helt enkelt ) : ) .... sen kom jag ju på i samma veva att jag lär ta ut soporna !! så jag knyter i hop påsen o sen tar jag mitt pick o  pack o traska ut ... men nu minns jag inte om jag drog av vattnet? haha fast ja tror jag gjorde de :P och det här med att låsa dörren när jag är stressad, gjorde jag det?? hahaha glööööööömsk!! men oftast har jag gjort det jag tror jag glömde göra när jag lämna hemmet!!

Det vart tacos nu på kvällskvisten och tv!! nu ska jag glo på tv och försöka bli trött :)





Melodifestivalen 2010 och alla hjärtans dag!



Hade en riktig toppen kväll igår, det va skit kul rent ut sagt !:) det vart ett glas champange och sen fick man dricka två glas vin eller öl och mat! sen runt sju drog vi oss mot Göransson Arena och där börja hela kalaset!! nåja det va en toppen kväll, det skulle jag kunna göra 1000 gånger om!

idag är det alla hjärtans dag och den kommer inte firas på nå speciellt sett alls, så överskattat!va ut på en promenad nyss också 8 km!! toppen :) nu ska ja fixa käk!


 


melodifestivalen


yes, ska jobba mellan 10-15 sen lär jag skynda mig hem!! måste va helt klart senast FEM! då skjutsar pappa in oss för vi ska vara på princess/lobby innan och äta mat och dricka ett glas vin o så skulle vi visst få en fördrink : P hoho! kommer bli riktigt nice! o det bästa av allt vi ska få viparmband ! heheheh ;)

så nu ska jag göra mig klar sen dra mig mot jobbet, känner att det kommer bli sjukt stressad när jag kommer hem o lära göra mig klar osv.. har inte rikigt testat kläderna ihop med varandra som jag ska ha på mig heller ... men jag tror det blir helt ok! : )

kanske hörs imorgon ! hoppas ni får en toppen kväll, over and out

torsdag - melodifestivalen 2010 sandviken



Hallo!
blev väckt runt halv tio av att min kära bror ringer, han frågade mig vad jag skulle göra på lördagkväll, snabbt svarar jag att jag inte ska göra något speciell och vill helst bara lägga på och sova vidare, haha "tröttmössa" .. nåja, han frågade om jag vela gå på melodifestivalen med honom på lördag och självklart tackar man ju inte nej! så han och jag ska gå på det på lördag i lilla sandviken, lite roligt äre junär man läser vart melodifestivalen ska vara osv så står vårt lilla samhälle sandviken med på tv : ))

idag kom matilda och sötnosen olivia till storvik och tog en promenad med mig, mysigt!! toppen väder var det också klarblå himmel och massa sol!! när promenaden var klar så drog sig dom hemöver och jag satt mig vid datorn sen la jag mig på sängen o vila en stund efter de vart jag rikgit rastlös så då drog jag mig ut på en till promenad! har snart gått i två veckor varenda dag!!! + att jagkan ha gått två gånger på en dag, känns rikgit skönt!!

nu ska jag kika på tv o ta det lugnt, slappa !!! imorgon ska jag åka ut till hammarby o gå med matilda o olivia igen!!:)

tjao!

onsdag - gävlebesök



Yes runt två kommer matilda förbi och hämta upp mig så ska vi åka in till gävle och hälsa på sabina ! och lilla olivia ska vara med också!! De ska bli roligt o träffas och prata lite strunt :))

igår bakade jag ca 55 bullar !! och matbröd + fläskpannkaka hemma hos jens heheh.. jag hade tråkigt så vi bakade o dona ! håll er i hatten nu... jens bakade också bullar haha.. han kan bara han vill :P

nu när lönen kommer ska jag köpa bakgrejjer så jag har tills jag fyller år.. tänkte baka veckan innan jag fyller så har man det gjort ...

 


bra gjort xtrafik, nu väntar jag bara på ett till svar!



godmorgon...
igår när jag kika ner i brevlådan fick jag syn på ett kuvert där det stog xtrafik på och jag rev upp det med förväntansfulla ögon!! yes jag fick ersättning av dom för den där natten då jag o jossan fick stå och frysa i nästan en timme i ca 28- !!! dom hade gjort en miss så det inte gick nå bussar den natten!!! fick presenkort på 400 kr :)


har skickat in en till ersättningsblankett för en annan dag då jag stog en måndagmorgon och vänta över en timme på två bussar som heller aldrig kom!!! då va det också riktigt kallt o jag kom försent till jobbet och fick frysa o ta privatskjuts till jobbet för att inte komma ännu mer försent!!! då va man lagomt glad när man kom till jobbet, suck... alla dessa förseningar o bussar som aldrig kommer !!

klev nyss upp jag har blivit en riktigt sömntuta!! hehe .. ska ta mig ut på en promenad nu sen blir det frukost !! igår gick jag två gånger!! det är så härligt o gå när man väl har börjat komma igång, nu vill man inte missa en enda promenad ! känns så skönt efteråt när man tagit en promenad :))

jag längtar tills jag får hem sofforna :D!!!!!!



måndag - strålande sol och blå himmel!!



Började min dag med en långpromenad på ca 6 km i rask takt ! skulle ha haft med mig ett par solbrillor för på slutet vart jag lite snurrig i kolan av solen! men gud va skönt det var att gå ut o gå när solen sken och det var blå himmel!! nu vill jag ha vår så nu får vi hålla tummarna att våren är tidig år :)

ska fixa något o äta nu sen blir det en dusch!




over and out

Kycklingfile med soltorkadetomater!!


Yes, ska kasta ihop lite mat om en stund tills jens kommer hem! Det blir en lugn kväll med god mat och kika på en film! mysigt de vettni :)) Imorgon är det dags för jobb fast ett kort pass 10-15 perfekt ..

Idag har jag inte gjort så mycket .. sov bra länge rikgit skönt ! sen va jag förbi pappa o ester och drack lite kaffe sen tog jag och jossan en lååång promenad .. sjukt skönt ! Nu har vi varit ritkigt duktiga har varit ute och gått bra många dagar och det ska bli fler! pepp som fan ;)

f*n vad jag saknar thailand och värmen !! Jag vill vinna en massa pengar, vem vet .. jag kanske drar in stor kovan imorgon eller på onsdag! Ja om jag säger så .. så märker ni om jag vinner pengar för då sitter jag på ett plan påväg till thailand och kommer nog inte hem på ett bra tag !!! ; )



Gävletripp o snart är det helg igen!



Igår åkte jag till gävle för att hälsa på sabina och hjälpa henne att slinga håret! Hon bjöd mig på god mat och till efterrätt vart det vanlijglass med varma bär! smarrigt som f*n :) tack sååå mycket!!

Och vet ni nå roligt/BRA!! jag ska köpa hennes två ektorpsoffor!!!!!!!!!!!!! hur bra är inte de !? sååå jäkla bra är det:) vart lixom lite kär i dom ! : ) så nu kommer jag ha två fina soffor ! som jag väntat o letat... great !

Bilden är lånad från Ikea.se

Ikväll ska jag och min bror ev åka till ikea så jag ska kika runt på lite saker som jag kan köpa sen ! åh tänk om jag hade några tusenlappar över varenda månad .. va fint jag skullle ha det hemma då!! Men som sagt .. jag får köpa saker lite pö om pö :) tillslut har jag mitt lilla egna krypa in och allt där är mitt och det känns som mitt egna hem! jag längtar såååå.... så nu börjar vi med två nya soffor ! :)

tisdag



Idag blir det en promenad, skööönt !! sen ska jag fixa käk antingen blir det köttfärssås eller chilicorncarne : ) gott!!

Korthårig och jag är super nöjd !



Yes i torsdags drog jag till sandviken och kapade av håret, jag vart super nöjd !! trivs bäst i kort endå... :) ihelgen vart det lite fest men det vart en kort kväll, skönt o komma hem i tid!! ikväll är det paradise hotel som gäller, finalveckan nu ju!! extra intressant...


nu håller jag på att göra käk, potatis, frukostkorv och pepparotssås !!! mumms ... längesen man åt de, senare blire ne promenad, ta tag i det.. men har ju varit ute o traskat mer än va jag brukar göra iaf.. så det är ju ett extra plus iaf!!

fan va jag längtar till feb lönen!!! då ska det fan köpas en soffa!! den här lönen va inte o leka med, sååå jäkla pissig lön.... men så äre ju när man varit utomlands så då får man leva fattigt en månad :)


nu ska ja fortsätta med maten ...



RSS 2.0